RME HDSPe+Multiface II na Mac Pro 8 core - problem

Vše o hudbě na počítačích ve znaku jablka
Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 12 srp 2008 23:01

ekeaze píše:i ja sem nasranej na RME moji Fireface opravuji uz neco prez 4 mesice... sem nezazil... muzu jen cekat...
hmmm

hmmmmm

hmmmmmm :[

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 12 srp 2008 23:10

velvet píše: Jinak fíííí HA - RME jsem pokládal za absolutní jistotu co se spolehlivosti týče...
A PCI bylo pro mne záchranný maják, ke ktrému jsem vzhlížel při mých problémech s firewire audiem

a ono kurva se to sere taky (když je to již PCIe)
to teda KURVA FIX :(

To je teda na hovno takováhle práce - úplně s Tebou cejtim, jelikož ty problémy znám a nenávidim.
Tieto problemy maju len ty, ktory chcu usetrit a nezveria sa do ruk odbornikov .. Odbornik by tieto problemy riesil za neho a poshook by sa venoval len muzike ..

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 13 srp 2008 00:05

Pytkin píše:
velvet píše: Jinak fíííí HA - RME jsem pokládal za absolutní jistotu co se spolehlivosti týče...
A PCI bylo pro mne záchranný maják, ke ktrému jsem vzhlížel při mých problémech s firewire audiem

a ono kurva se to sere taky (když je to již PCIe)
to teda KURVA FIX :(

To je teda na hovno takováhle práce - úplně s Tebou cejtim, jelikož ty problémy znám a nenávidim.
Tieto problemy maju len ty, ktory chcu usetrit a nezveria sa do ruk odbornikov .. Odbornik by tieto problemy riesil za neho a poshook by sa venoval len muzike ..
sorry, ale tiez som uz v tejto oblasti nieco preskakal a zvysoka mozem srat na taky hardware, pri ktorom musim najprv zohnat nejakeho "odbornika", aby som sa dozvedel, ze nefunguje...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 13 srp 2008 00:08

poshook : ten odbornik by ti to povedal hned .. Ale kazdy ma pravo volby ..

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 13 srp 2008 07:52

Pytkin píše:poshook : ten odbornik by ti to povedal hned .. Ale kazdy ma pravo volby ..
ako to myslis, povedal hned?

adam_kurutz
Příspěvky: 268
Registrován: 15 srp 2007 22:27

Příspěvek od adam_kurutz » 13 srp 2008 08:36

ekeaze píše:i ja sem nasranej na RME moji Fireface opravuji uz neco prez 4 mesice... sem nezazil... muzu jen cekat...


zase ja mozem povedat ze ta hdsp multiface co mam je uplny stroj.to je zvukovkvy terminator.nemal som jediny problem,jediny dropout,nic.nikdy by som ho nepredaval keby som nemusel zmenit platformu.

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 13 srp 2008 08:44

tak ja sem fireface rozbil moji vinou , ale cekal bych, ze RME bude duslednejsi v oprave a hlavne rychejsi... pac mi byla poslana zpet uz jednou "jako opravena", ale opravena nebyla, stale nefunkcni, tak sem ji zas poslal zpet a to vse uz trva fakt desnou dobu... asi toho maji opravdu hodne, ze to ani nedokazou po oprave radne otestovat...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 13 srp 2008 22:50

Poshook píše:
Pytkin píše:poshook : ten odbornik by ti to povedal hned .. Ale kazdy ma pravo volby ..
ako to myslis, povedal hned?
No ten odbornik by vedel , ze tie karty maju problem .. atd atd ..

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 13 srp 2008 23:11

Pytkin píše:
Poshook píše:
Pytkin píše:poshook : ten odbornik by ti to povedal hned .. Ale kazdy ma pravo volby ..
ako to myslis, povedal hned?
No ten odbornik by vedel , ze tie karty maju problem .. atd atd ..
lenze tie karty mnohym bez problemov bezia na tom istom systeme ako mam ja. aj Thomann bol z toho mimo, ze oba fungle kusy, co mi predali, boli zle. vraj si to nevedia vysvetlit, pretoze RME je bezproblemova znacka.... no a vidis, uz je to tady

Odpovědět