hmmmekeaze píše:i ja sem nasranej na RME moji Fireface opravuji uz neco prez 4 mesice... sem nezazil... muzu jen cekat...
hmmmmm
hmmmmmm :[
Tieto problemy maju len ty, ktory chcu usetrit a nezveria sa do ruk odbornikov .. Odbornik by tieto problemy riesil za neho a poshook by sa venoval len muzike ..velvet píše: Jinak fíííí HA - RME jsem pokládal za absolutní jistotu co se spolehlivosti týče...
A PCI bylo pro mne záchranný maják, ke ktrému jsem vzhlížel při mých problémech s firewire audiem
a ono kurva se to sere taky (když je to již PCIe)
to teda KURVA FIX
To je teda na hovno takováhle práce - úplně s Tebou cejtim, jelikož ty problémy znám a nenávidim.
sorry, ale tiez som uz v tejto oblasti nieco preskakal a zvysoka mozem srat na taky hardware, pri ktorom musim najprv zohnat nejakeho "odbornika", aby som sa dozvedel, ze nefunguje...Pytkin píše:Tieto problemy maju len ty, ktory chcu usetrit a nezveria sa do ruk odbornikov .. Odbornik by tieto problemy riesil za neho a poshook by sa venoval len muzike ..velvet píše: Jinak fíííí HA - RME jsem pokládal za absolutní jistotu co se spolehlivosti týče...
A PCI bylo pro mne záchranný maják, ke ktrému jsem vzhlížel při mých problémech s firewire audiem
a ono kurva se to sere taky (když je to již PCIe)
to teda KURVA FIX
To je teda na hovno takováhle práce - úplně s Tebou cejtim, jelikož ty problémy znám a nenávidim.
ekeaze píše:i ja sem nasranej na RME moji Fireface opravuji uz neco prez 4 mesice... sem nezazil... muzu jen cekat...
lenze tie karty mnohym bez problemov bezia na tom istom systeme ako mam ja. aj Thomann bol z toho mimo, ze oba fungle kusy, co mi predali, boli zle. vraj si to nevedia vysvetlit, pretoze RME je bezproblemova znacka.... no a vidis, uz je to tadyPytkin píše:No ten odbornik by vedel , ze tie karty maju problem .. atd atd ..Poshook píše:ako to myslis, povedal hned?Pytkin píše:poshook : ten odbornik by ti to povedal hned .. Ale kazdy ma pravo volby ..