RME HDSPe+Multiface II na Mac Pro 8 core - problem
RME HDSPe+Multiface II na Mac Pro 8 core - problem
nechal som si poslat tento bundle a mam problem to vobec rozchodit.
v Mac Pro su 4 PCIe sloty, z toho 2 su 16x (asi na grafiku, jeden je obsadeny od vyroby grafickou kartou) a 2 su 4x.
-HDSPe kartu som strcil do prveho slotu (4x), prepojil 1394 kablom s MultifaceII a zapol pocitac.
- po nabehnuti OS som nainstaloval posledny driver zo stranky vyrobcu na OSX Intel Mac
- LEDka, ktora na MultifaceII signalizuje, ze je system nie je ready, svieti a system ziadne nove audio I/O nerozpoznal a Multiface II nie je k dispozicii
- rovnako to dopadlo aj po zmene pozicie HDSPe karty do ineho PCIe slotu
nema niekto navod na riesenie?
v Mac Pro su 4 PCIe sloty, z toho 2 su 16x (asi na grafiku, jeden je obsadeny od vyroby grafickou kartou) a 2 su 4x.
-HDSPe kartu som strcil do prveho slotu (4x), prepojil 1394 kablom s MultifaceII a zapol pocitac.
- po nabehnuti OS som nainstaloval posledny driver zo stranky vyrobcu na OSX Intel Mac
- LEDka, ktora na MultifaceII signalizuje, ze je system nie je ready, svieti a system ziadne nove audio I/O nerozpoznal a Multiface II nie je k dispozicii
- rovnako to dopadlo aj po zmene pozicie HDSPe karty do ineho PCIe slotu
nema niekto navod na riesenie?
tak to taky cumim.... jakoze mas tedy spatnou nefunkcni serii ?
no ja mel na reklamaci moji Fireface pac sem odpalil FW port a oni mi ji opravili a poslali nazpet a prozmenu mela zas uplne jinej problem, takze sem ji zas musel znova poslat na reklamaci uz to trva vse vic jsk 3 mesice, taky mi to docela prekvapilo... hlavne ze to poradne neotestujou kdyz to opravej..
no ja mel na reklamaci moji Fireface pac sem odpalil FW port a oni mi ji opravili a poslali nazpet a prozmenu mela zas uplne jinej problem, takze sem ji zas musel znova poslat na reklamaci uz to trva vse vic jsk 3 mesice, taky mi to docela prekvapilo... hlavne ze to poradne neotestujou kdyz to opravej..
problem je, ze neni moc alternativ, na Apogee Symphonic riesenie nemam a je pre mna zbytocne predimenzovane a MOTU sa zda byt tiez problemove (podla unicornation fora). RME mi prislo najlepsi pomer cena/vykon/spolahlivost. som zvedavy, ci to rozchodim s tou vymenenou kartou, ak nie, asi seriem na PCIeekeaze píše:tak to taky cumim.... jakoze mas tedy spatnou nefunkcni serii ?
mam doma aj PC, ale to ma len 1x PCIe a v nom je VGA. asi to risknem, kartu mam uz zbalenu a dnes sa chystam hodit ju na postu. co ma torchu serie je, ze na RME fore na moj problem ziaden moderator nereaguje na rozdiel od inych threadovPytkin píše:poshook : ja by som to napred otestoval v inom pocitaci .. najlepsie windows ..

jasne, ze nema, ak sa pozries na nazov threadu, je tam HDSPe (nie HDSP)Ondrash píše:Poshook: To mě teda s tím RME mrzí.... Já na něj nedám dopustit. Má ten tvůj mac vůbec ještě klasickou PCI sběrnici?
IMHO nie som jediny, kto ma (mal) taketo problemy. na RME fore je ich viacero. osobne ma len mrzi, ze sa to paradoxne vyskytuje u firmy s takym renome
hej, to mas pravdu,Pytkin píše:poshook : problemy sa vzdy nejake vystkytnu .. na fore kazdej firmy najdes len same problemy .. nikto nikdy na forum nepise , ze je spokojny , ze mu vsetko funguje ..
ale toto nenajdes na kazdom fore:
http://www.rme-audio.de/forum/viewtopic.php?id=2741
http://www.rme-audio.de/forum/viewtopic.php?id=3263
Naposledy upravil(a) Poshook dne 21 črc 2008 14:50, celkem upraveno 2 x.