Routing

Vše o hudbě na počítačích ve znaku jablka
Odpovědět
synthy

Routing

Příspěvek od synthy »

Mám problém. Bez příčiny, při použití preview ve Finderu, se mi přestěhoval signál z 1/2 out na 17/18 out a nedaří se mi jej vrátit .... :-(
Poradíte někdo?

Aktuální ovladače jsou a audio/midi setup nastaven v pořádku. Problém se objevil už před včerejším updatem.

Dual G5 2.OGHz, OS X 10.4.4, MOTU 24 I/O, Powercore FW + PCI

onehalph

Příspěvek od onehalph »

mel jsem obdobny problem s motu 828 mkII - ale byla to zalezitost driveru, ktere byly v prvnich verzich nastavene nesmyslne, jako ze master out nebyl 1-2, ale prave nejaky vysoky numero ... musel jsem si to napsat na papir - takze bych to videl na drivery - ale jestli pises, ze mas aktualni, tak nevim cece ...

synthy

Příspěvek od synthy »

Ještě upřesním, že se to týká jen preview ve finderu. SX i ostatní audio aplikace fungují korektně .....

kexik

Příspěvek od kexik »

co ukazuje system prefs-sound-output? i ked tam si uz asi smiroval...

synthy

Příspěvek od synthy »

kexik: ... system prefs = PCI 424 port PCI card pro I/O/system
audio/midi setup = totéž + default PCI 424 pro system

... všechno funguje tak jak má, až na to preview, který si hraje jinam :) ... nejde o život, ale jsem zvyklý jej používat ...

kexik

Příspěvek od kexik »

no ono bude niekde nejaky konfigurak, ako to uz v juunixoch byva... ovsem kde? ja som na osx zelenac... skus sa spytat na mujmac.cz, vo fore je sekcia hardware aj sekcia hudba na macu

synthy

Příspěvek od synthy »

.. O.K. ... provedu ;-) , jsem si myslel, že přes audiopreview bude více znalců zde. Rozeseju tedy svůj "zásadní" problém, kde to půjde . Dík.

Odpovědět