Vice začátečnických problémů s PPC
- Pavel Vantuch
Či-li shrňme si to.
Víceméně novej čistej systém a opravená práva a stále nic?
Docela zvláštní situace.
Jak jsi na tom s verzí Tigera? Jestli nemáš poslední verzi, zkus tam narvat poslední combo update pro 10.4.
Potom dej v Disk Utility "Repair Disk Permissions" - tohle bude rychlejší než Onyx a zkus pustit SU znovu.
Ještě mě napadá, jestli nebude "nakopnutej" user.
Jsi nalogovanej jako Admin?
Víceméně novej čistej systém a opravená práva a stále nic?
Docela zvláštní situace.
Jak jsi na tom s verzí Tigera? Jestli nemáš poslední verzi, zkus tam narvat poslední combo update pro 10.4.
Potom dej v Disk Utility "Repair Disk Permissions" - tohle bude rychlejší než Onyx a zkus pustit SU znovu.
Ještě mě napadá, jestli nebude "nakopnutej" user.
Jsi nalogovanej jako Admin?
- Pavel Vantuch
Tak jsem to trochu přejmenoval 
Jsem asi jako admin, protože ten profil co používám, má zaškrtlou volbu "Allow user to administer this computer".
Ten update na který dáváš link, jsem stahoval hned jako uplně první, ale mám pocit, že jsem měl v ten den menší výpadky internetu, tak je možný že se to nějak poškodilo a vůbec se nenainstaloval. Stahuju to tak uvidím, jestli to pomůže.

Jsem asi jako admin, protože ten profil co používám, má zaškrtlou volbu "Allow user to administer this computer".
Ten update na který dáváš link, jsem stahoval hned jako uplně první, ale mám pocit, že jsem měl v ten den menší výpadky internetu, tak je možný že se to nějak poškodilo a vůbec se nenainstaloval. Stahuju to tak uvidím, jestli to pomůže.
- Pavel Vantuch
- Pavel Vantuch
- Pavel Vantuch
- Pavel Vantuch
- Pavel Vantuch
Tak ani tenhle způsob nefunguje.. no nic, koupím toho Leoparda, myslím že to bude dobrá investice.
Tak jako tak, bych ho koupil, tak nemá smysl, několik lidí okrádat o čas.
Každopádně děkuji mockrát všem zůčastněným, díky tomu že jsem se v tom hrabal podle vašich rad, jsem objevil spoustu věcí. Fakt dík za váš čas.
Tak jako tak, bych ho koupil, tak nemá smysl, několik lidí okrádat o čas.
Každopádně děkuji mockrát všem zůčastněným, díky tomu že jsem se v tom hrabal podle vašich rad, jsem objevil spoustu věcí. Fakt dík za váš čas.