Z jakých komponentů postavit funkční Hackintosh?

Vše o hudbě na počítačích ve znaku jablka
Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 24 črc 2008 16:22

Jo, kombinovat chciplicko a macintosh, z toho muze vzejit jedine prasintos... A jeste mozno dochutit MasOxem... uplna zabijacka
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 24 črc 2008 16:22

no ony tyhle Hackintoshe, sic se muze zdat Applu skodej, ale pravdou je myslim pravy opak, ze clovek co ma hackintoshe, tak jeho pristi comp bude Real MAC.... :)

Uživatelský avatar
velvet
Příspěvky: 525
Registrován: 05 bře 2006 01:42

Příspěvek od velvet » 24 črc 2008 16:33

asi ano.
Jinak mimochodem Apple mne taky občas dokáže nasr.. stejně jako PC, Logic jako Cubase či Pro Tools. Nedávno jsem dělal na PTHD 7.x na Mac Power PC a jak to se sekalo, to bylo nevídaný :evil:
-------------------------------------
http://www.markvelvet.com

-------------------------------------

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 24 črc 2008 16:35

velvet : toto podpisujem :)

LUPO
Příspěvky: 840
Registrován: 19 lis 2002 10:57

Příspěvek od LUPO » 24 črc 2008 16:39

on totiz mimochodem leopard ma problemy s audiem, moc se o tom nepise ale da se to vygooglit, lidem, co jim jelo na tigeru vse ok, se ted na leopardu seka audio, takze....

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 24 črc 2008 18:13

LUPO píše:on totiz mimochodem leopard ma problemy s audiem, moc se o tom nepise ale da se to vygooglit, lidem, co jim jelo na tigeru vse ok, se ted na leopardu seka audio, takze....
treba verit, ze 10.6 to vyriesi

robs
Příspěvky: 42
Registrován: 20 zář 2005 15:49

Příspěvek od robs » 30 črc 2008 13:28

mam taky G5 PPC dual a neměnil bych, je to tiché, spolehlivé, hliníkové a moje...

Uživatelský avatar
MonkeyFighter
Příspěvky: 733
Registrován: 28 úno 2003 12:17

Příspěvek od MonkeyFighter » 30 črc 2008 18:16

huste kuci, z celyho dvoustrankovyho topicu nejsou OT jen dva prispevky dotazovatele.)

(dycky se tehle prohlaseni zdrzuju pac je to dalsi zbytecny OT ale tady uz sem nevydrzel:)

/ok sory,beru zpet/
Naposledy upravil(a) MonkeyFighter dne 30 črc 2008 20:03, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 30 črc 2008 18:33

MonkeyFighter : hovno .. piaty prispevok od kexika podava absolutne vycerpavajucu odpoved .. viac uz neni co radit .. na X86project , je komplet vsetko .. jak zostavy , komponenty aj s napisanymi imidzmi , ktore pouzili k instalacii , tak forum , kde je vsetko ostatne .. dalej uz mozme len tlachat off topic ..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 30 črc 2008 18:35

Inak este .. ked to tu citam dozadu , co tu bolo napisane .. Ano stara G5 je proste Apple .. A funguje .. Ale zase na PPC nejdu uz niektore nove veci .. Trebars kto robi s videom .. Vsetok software k RED kamere uz je Intel Only .. a toto zacne zachvilu byt so vsetkym .. Firmy prestanu robit aj na PPC a vsetko bude intel only ..

Uživatelský avatar
MonkeyFighter
Příspěvky: 733
Registrován: 28 úno 2003 12:17

Příspěvek od MonkeyFighter » 21 srp 2008 16:41

no otazka k tematu vim ze vsechno je napsany na wiki ale stejne sem se nedostal moc daleko,esi to sprvne chapu musim mit hdd jako primary master a dvd mechaniku jako secondary master...dal se ale pise ze potrebuju ide hrddisk?
to fakt na satu nenainstaluju?
mate nekdo leoparda na sata disku?dik

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 21 srp 2008 23:39

Monkey " HD mozes mat kde chces .. zavisi teda od konkretnej dosky , ci je radic podporovany .. ja som to vzdy instaloval na USB disk .. A disk moze byt v pohdoe SATA ..

pharao
Příspěvky: 202
Registrován: 28 lis 2006 23:23

Re: Z jakých komponentů postavit funkční Hackintosh?

Příspěvek od pharao » 26 dub 2010 23:44

Hele opravdu vam tady nekomu Hackintosh funguje a delate na tom hudbu?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Z jakých komponentů postavit funkční Hackintosh?

Příspěvek od Pytkin » 26 dub 2010 23:53

skusal som to viac krat .. ale realne to neprevadzkujem .. hudba by nemal byt problem .. ono zavisi aj co chces robit .. ak rozbehas zvukovku , tak dalsi software uz problem nebude ..

Uživatelský avatar
MonkeyFighter
Příspěvky: 733
Registrován: 28 úno 2003 12:17

Re: Z jakých komponentů postavit funkční Hackintosh?

Příspěvek od MonkeyFighter » 27 dub 2010 00:08

mno ja sem to rozbehal nakonec v pohode, chce to ale najit tu spravnou "distribuci" a je jich fakt hafo..nejlip kouknout na podobnou konfiguraci co na tom kdo rozbehal..ja ty instalacky zkousel asi tri nez sem to rozbeh...nerozebeh sem ale scsi radic a ackoliv se mi logic docela libi nakonec sem se nechtel prat s novym daw shanet nahrady za pluginy ktery pod osx neslapou a zustal jsem u win/qbase...

jinak pouzival sem to s rme kartama takze zvuk sel rozbehat bez nejmensich problemu

Odpovědět