Je to uz docela OT, ale samozrejme jsou zcela transparentni charitativni organizace a v kazde solidni si muzes overit kam sel kazdy centik, vydavaji financni zpravy atd. (u nas napriklad clovek v plisni). Nicmene podstatou kexikova prispevku predpokladam nebyly charitativni organizace nebo jina konkretni forma charitativni cinnosti, ale obecne Jobsuv pristup k temto vecem. Ale jak jsem psal, i kdyz na to kaslal a at se mi to jakkoliv nelibi, byla to jen jeho vec a nijak to nesnizuje jeho zasluhy v jinych oblastech. Plus jak psal Cyril, stejne i tak nedobrovolne zaplail na tyhle veci obrovsky mnozstvi penez na danich.Ivo píše:Jestli jsi myslel ty charity, pro mě to docela argument je ... Těch reportů o tom, kam se reálně dostanou (ztratí) peníze na všechny možné charity pro oběti zemětřesení, hladovějící atd, a kdo z nich ve skutečnosti profituje, je bohužel docela dost ... Já osobně bych na takovou neprůhlednou charitu nic nedal ... Preferuju (a praktikuju) podstatně přímočařejší and transparentnější věci. A nedivil bych se kdyby někteří z těch kteří disponují miliony, uvažovali podobně ...
Pytkin: viz Ivova poznamka
jackies: prijde ti tak divny, ze jsou tu lidi, co nezistne pomahaji ostatnim?