Uvazuju, ze prodam sveho zluteho broucka. Je to paradni synth je jako novy.. zdobi mi stul :D.
Kazdopadne na muj hudebni styl ho nevyuzivam, tak jak jsem si myslel.. hodi se mi zvukove spis VA synthy.
Premyslim o tom, ze bych ho poslal do sveta k nekomu, kdo by ho plne vyuzil. Pevny analog sound analogove filtry.. je velice kompaktni.
Kdyztak poslu foto na vyzadani, ale je ve 100% stavu jako novy kousek bez skrabanecku s nejnovejsim firmwarem.
Poslal bych ho i na dobirku to neni problem, postovne balne a pojisteni zdarma.
Cena: 6500Kč
DSI Mopho
Re: DSI Mopho
a jeje, sobotni dilema je pripraveno :-) budu premejslet a kdyztak se ozvu.
haha tak to se omlouvam za dilema :P je to peknej stroj a je mi lito, ze ho temer nepouzivam. kdybys chtel poslu foto bo vyjedu naky demo.
Biscuit: tohle je divná doba. Mopho je podle mě jeden z nejpovedenějších nástrojů posledních deseti let. Za prvé nechápu, jak může být nový tak levný a už vůbec mi nejde na rozum, jak ho pak někdo může prodat..
Nad ničím nepřemýšlej, za tyhle peníze ho prodáš vždycky a myslím, že jediný, co Tě může trápit je, že jsi rovnou nešel do klávesovky, nebo do Tetry :)
Nad ničím nepřemýšlej, za tyhle peníze ho prodáš vždycky a myslím, že jediný, co Tě může trápit je, že jsi rovnou nešel do klávesovky, nebo do Tetry :)
"jeden z nejpovedenějších nástrojů posledních deseti let" na aky hudobny styl?
Na cokoli, kde potřebuješ analogový synth.
Je to analog jak má být: tlustej, pevnej a umí toho hodně. Navíc je k němu super editor.
Jestli to někomu nestačí, měl by hledat chybu mezi židlí a Mophem :)
Je to analog jak má být: tlustej, pevnej a umí toho hodně. Navíc je k němu super editor.
Jestli to někomu nestačí, měl by hledat chybu mezi židlí a Mophem :)
a da sa editor nacitat v cubase a nasledne ho automatizovat?
Naposledy upravil(a) boro dne 02 dub 2011 09:06, celkem upraveno 1 x.
připojuju se, mopho je opravdu suprove znejici analog a rozhodne to neni primitivni subtraktivni synteza. Za cenu pluginu, nadcasovej true analog
Ano je to super syntak, jen rikam, ze ho nevyuzivam a ze se analogova barva neslucuje s mym stylem. Vic mi sedi veci od Clavie a z analogu casem uvazuju max. o evolveru nebo o moog voyageru, ale momentalne mi bohate staci nord rack, virus ti, virus poco.. a za mopho, ktere mi lezi na stole mam v planu poridit uad2 v akci, kde ziskam k PoCo uad plug iny v hodnote 400usd. Pro me je to otazka hodne prakticnosti.. co vic vyuzivam pro muziku.. co mi pomuze dosahnout zvukovejch vysledku, ktere chci. Jasne jsem taky velky synth fanda a klidne bych si tu mopho nechal a mel ho tu proste jako doplnek, ale momentalne mi tu vali na stole a jsou veci, ktere bych pro tvorbu uvital vic nez je ted mopho. Takze vam ho sice nerad, ale prodam :D preci jen 6.5k mit a nemit za cenu toho, ze prijdu o neco co nepouzivam... Jinak par vad na krase Mopho taky ma.. treba knoby jsou STEP, editor se neda otevrit jako VSTi editor alespon a ta free verze a na rozdli od tetry to nema v sobe USB Midi a nema vypinac, takze bud reseni pres prepetovku a nebo vytahovani konektoru od zdroje.. trosku neprakticke.. ale jinak ciste po zvukove strance je to super hracka.. i vizualne je to hodne povedenej kousek.
Tak tenhle inzerat me taky trochu zblbnul. Premyslim uz delsi dobu O Tetr4, ale mopho je podle me za tyhle prachy super.
Tak zatim mam jednoho zajemce vaznyho. Dam sem vedet jak to dopadlo. No co se vam nezda na prachach ? :) prijde mi to fer nove stoji kolem 8,9k se zarukou. Tak me tohle prijde rozumny.
Prodano, davam do archivu.