Edirol FA-66 s novým zdrojem Roland PSB-1U

Zamčeno
ekral

PRODÁNO: Edirol FA-66 s novým zdrojem Roland PSB-1U

Příspěvek od ekral »

Prodám Edirol FA-66 (pořizovací cena v roce 2007 9 595,- Kč). Nefunguje předzesilovač u druhého vstupu (nereaguje na sensitivity knob ani HI-Z switch), možná to jde opravit, ale nezkoušel jsem to. Samotný převodník u druhého vstupu je ale plně fukční, druhý vstup jde tedy použít jako linkový vstup. Jinak je vše funkční (digitální vstupy nemám kde vyzkoušet). Včetně originálního obalu a firewire kabelu. Součástí (v ceně zvukovky) je i jen pár měsíců starý napájecí zdroj Roland PSB-1U (nový stojí kolem 650,- Kč), který je ještě v záruce na víc jak dva roky. Při osobním odběru sleva. Pořídil jsem dvě nové zvukovky, takže tuhle už moc nevyužiju a je škoda abych ji používal jenom na přehrávání mp3.

PS:
když si zajdete na koncert MidiLidi, tak stejnou zvukovku uvidíte u kláves Petra Marka jak na ni hraje live

Cena: 1450 Kč

Wohma

Re: Edirol FA-66 s novým zdrojem Roland PSB-1U

Příspěvek od Wohma »

Sakris, skoda, ze ted zrovna nemam penize, presne neco takoveho by se nam skvele hodilo do zkusebny. No pokud to nejakym zazrakem brzy neprodas, tak bych se casem ozval :)

ekral

Příspěvek od ekral »

Ok, zajem je zatim docela velky, asi jsem to dal moc levne. Nejradsi bych byl aby to ten kupujici osobne prevzal a potvrdil, ze vse funguje jak ma. Vetsinou jsem ve Zline.

ekral

Příspěvek od ekral »

Rezervace do pristiho tydne.

synth_synth_synth_synth

Příspěvek od synth_synth_synth_synth »

Ahoj - volal jsem tel. 776611000 a poslal adresu - tak pokud Ti to neklapne - beru ji ..
Dik

Zamčeno