K syntezátoru přikládám originální adaptér, originální Yamaha návod CZ + DE + FR, dvě původní diskety, datalist, a dokonce slavnou příručku Bluebook Yamaha CS1x Advanced User Guide i s českým překladem od Yamahy. Abyste porozuměli možnostem Yamahy CS1x, vypracoval jsem pro vás vlastní základní návod jako představení Yamahy CS1x – můžete si ho přečíst na nekomerční infostránce https://sites.google.com/view/cs1x/domov, kterou jsem vytvořil jen pro tento účel. Tento syntezátor Yamaha CS1x v dokonalém stavu neposílám balíkem – prodám ho pouze při osobním odběru v Bratislavě – můžete si ho vyzkoušet, zaplatit v hotovosti a odvézt domů. Technické parametry: Syntezátor využívá vzorkovaný zvuk (AWM2) s 32hlasou polyfonií. Nabízí obrovskou paletu EDM zvuků – od hutných synth basů a padů až po legendární arpeggia a bicí sady. Intuitivní ovládání díky 6 otočným ovladačům na předním panelu pro okamžitou úpravu zvuku v reálném čase (Cutoff, Resonance, Attack, Release...). 61 kláves s nastavitelnou dynamikou úhozu. Přeji vám, aby vám přinesl tolik radosti, kolik jí přinesl mně. Neváhejte, prodávám pouze jediný kus. Prosím, místo telefonování mi raději napište e-mail. Děkuji.
Cena: 200 EUR
Telefon: +421 904 987 044
Město: Bratislava
E-mail: e-mail