Roland AIRA System 1

Zamčeno
SurveyPetticoat
Příspěvky: 1
Registrován: 12 úno 2018 11:56

PRODÁNO: Roland AIRA System 1

Příspěvek od SurveyPetticoat »

Dále do hudebního světa posílám svůj Roland AIRA System 1 v perfektním stavu se zárukou. Plnohodnotný čtyřhlasý polyfonní VA syntezátor fungující jako standalone (i s možnou integrací do libovolné DAW jako VST).
Výborný na elektronickou hudbu (lze naladit basy, suby, pady, leady, hajtky, kicky, snary, ruchy, šumy, ...). Na ovládacím panelu je 73!! ovládacích prvků, díky kterým máte zvuk dokonale pod kontrolou. Rád jsem používal i Arpeggiator + Scatter, má to spousty možností jak z toho dostat opravdový úlety.
Zvukové možnosti lze rozšířit i technologií PLUG-OUT. Tohle se myslím Roladnu docela povedlo, protože do něj můžete nahrát vždy jednu ze tří emulací mašin PROMARS, SH-101 nebo SH-02. Nejsem zas takovej hudební fajnšmejkr abych si troufnul srovnávat originál s těmahle emulace, ale hraje to výborně.
-------------------------------------
OSC 1 (Sawtooth wave, Square wave, Triangle wave, Sawtooth wave 2, Square wave 2, Triangle wave 2, Noise Saw, Logic Operation, FM, FM + Sync, Vowel, CB)

OSC 2 (Sawtooth wave, Square wave, Triangle wave, Sawtooth wave 2, Square wave 2, Triangle wave 2, Noise Saw, Logic Operation, FM, FM + Sync, Vowel, CB)

Sub oscilátor
Generátor šumu (white/pink)
------------------------------------

ukázkové srovnání originálu SH-101 vs Roland System 1 https://www.youtube.com/watch?v=qYY4XjiGsNo

Funguje i jako zvuková karta
MIDI IN, OUT, THRU

Prodávám kvůli nedostatku volného času. Doma si chci ponechat pouze Elektron A4 a jednu bicí mašinu. Od té doby co se narodila dcerka už hudbu dělám minimálně, chci to mít jako relax (ještě budu prodávat Electribe SX, minikaosspad 2, Arturia Spark LE, Launchpad mini, Uc-33e, lampový předzesilovač Studio V3)

Originál krabice, adaptér, usb kabel, manuál, záruční list

Cena: 7500 Kč



Naposledy oživil SurveyPetticoat v 16 bře 2018 15:18

Zamčeno