[quote]
Jsou i lidi co potrebuji z nejakeho duvodu penize a schvalne vec poskodi, aby se domohli vraceni penez.
[/quote]
Jojo, to se může stát. Týpek přinese bedny domu, uvidí je manželka, následují dva dny hysterických scén o tom že zas vyhodil 6 tis. když nemají na splácení hypotéky. Tak se začne hledat způsob jak to vrátit a dostat peníze zpátky :)
Behringer Truth B2031A
Re: Behringer Truth B2031A
Pokud se pokazily obě bedny, tak je to hodně podezřelý. Trval bych na návštěve a očíhnul to, šikovnej servisák by mohl i odhalit pravou příčinu, v případě zavinění nového majitele bych to s klidem pustil z hlavy.
V minulosti jsme prodal lampovej mikrofon, týpek h o přinel po 4 měsících, že nefunguje. Jelikož jsem se znali od vidění, tak jsme mu dal jako zálohu jinej lampáč, abych tenhle prověřil. Závada byla vcelku závažná - potrhané zlaté drátky u kapsle, oprava stála skoro 2 tis. - no, je mi vcelku jasný, že mu musel spadnout se stojanem nebo tak něco - kapsle vylítla z hnízda a drátky jí neudržely. A paráda byla, že ten mnou půjčenej majk mi ten dobrák zatím prodal dál... Někdo se s tím holt nesere.
V minulosti jsme prodal lampovej mikrofon, týpek h o přinel po 4 měsících, že nefunguje. Jelikož jsem se znali od vidění, tak jsme mu dal jako zálohu jinej lampáč, abych tenhle prověřil. Závada byla vcelku závažná - potrhané zlaté drátky u kapsle, oprava stála skoro 2 tis. - no, je mi vcelku jasný, že mu musel spadnout se stojanem nebo tak něco - kapsle vylítla z hnízda a drátky jí neudržely. A paráda byla, že ten mnou půjčenej majk mi ten dobrák zatím prodal dál... Někdo se s tím holt nesere.
-
- Profesionál
- Pierre niko
Tak, prave mi napsal, ze vypinajici se bednu zkusil zapojit v jine mistnosti a tam pry funguje bez problemu. Pisu to, jako zkusenost. Kdokoli z vas bydli ve starem dome se starymi rozvody, davejte si na to bacha. U drazsich zarizeni by to mohlo byt fatalni. Ja momentalne sjizdim jedno tema tady na ezone, kde se kluci (Fova, Pytkin, etc.) bavi o uprave kvality vysokeho napeti za pomoci PES a VF filtru. Osobne nehodlam zadne ze svych studiovych zarizeni zapojit, nez si budu jisty, ze jsem udelal alespon minimalni (rozumeno-budgetem omezene) maximum. Zatim diky za nazory.
- Pierre niko
Tak, bedny byly v poradku. Jedna mela nastaveno automaticke vypinani a druha reagovala citliveji na spatnou elektriku v jedom pokoji (v druhem bezela spravne). Vsem diky za posty. Tema klidne zamknete.