Poškozené - za odvoz: KRK VXT8 a SONY TA-F530es

Odpovědět
biscuit

PRODÁM: Poškozené - za odvoz: KRK VXT8 a SONY TA-F530es

Příspěvek od biscuit »

Ahoj. Mám tu nějaké poškozené věci a zjistil jsem, že nemám sílu ani motivaci se zabývat opravou. Nicméně jsou to věci, ke kterým mám nějaký vztah a myslím, že mají stále nějakou hodnotu, případně potenciál pro servis a je mi tudíž líto je odvézt do elektroodpadu.

Aktivní monitory KRK VXT8 - bohužel mi postupně u obou těchto monitorů odešla elektronika. Jeden nenaběhne, druhý má zřejmě závadu někde v obvodu zpětné vazby zesilovače, protože silně píská. Měniče i bedny samotné v dobrém stavu. Chvíli jsem zvažoval, že bych si z nich pro legraci udělal DIY pasivní dvoupásmovky, ale nemám je už kam postavit :-(

Výkonový zesilovač SONY TA-F530es - byl delší dobu odpojený a nedávno jsem při jeho spuštění zjistil, že výstup levého kanálu je mrtvý. Až do posledního vypnutí fungoval bez výpadků. Má ale už trochu mouchy ve smyslu chrastících přepínačů. Kdysi jsem mu měnil všechny velké kondenzátory (za stejně kvalitní japonské) a hlavní potenciometr - také za obdobný ALPS.

Jsou to poměrně těžké krámy, ve všem jsou toroidní transformátory :-) Nechci za to nic, ale podmínkou je osobní převzetí v Praze.

Cena: 1,- Kč

jammix

Re: Poškozené - za odvoz: KRK VXT8 a SONY TA-F530es

Příspěvek od jammix »

Ten sony zosik nemá toroidne trafo .. ale aj tak by som to bral všetko ...keby som bol v Praze :)

biscuit

Příspěvek od biscuit »

Jo, máš pravdu, popletl jsem si to s jiným zesilovačem... Nicméně je veliké :-)

dj-bobr2

Příspěvek od dj-bobr2 »

Těch KRKů bych tě klidně zbavil, minimálně bych si zase po dlouhé době bohatě zabastlil. Kam a kdy pro to mám zajet a co piješ? :)

K tomu SONY zesilovači, ten rád přenechám někomu, kdo by ho využil, ale není jen vyhaluzený přepínač SPEAKERS nebo třeba od předchozího majitele zalomený kus redukce 6.3-3.5mm ve sluchátkovém konektoru? To bývaly celkem časté závady zesilovačů, které mi prošly dílnou s diagnózou "jeden kanál dead"..

biscuit

Příspěvek od biscuit »

Na KRKy se můžeme teda domluvit přes SZ zítra. Máš je zatím rezervované. Zesilovač mám opravdu dlouho a hodně jsem toho na něm naposlouchal ještě na svých prapůvodních pasivních monitorech Alesis :-) Přepínače jsem zkoušel, zalomený jack nehrozí - to opravdu (nemám děti :-) ). Podle mě to bude buď nějaký studeňák, kolaps některého z přepínačů, který už dochrastil, nebo prostě něco jiného... Já se aspoň posunu dál a půjdu cestou třídy D, kterou jsem si oblíbil (snad nebudu zklamanej) ;-)

REZERVOVÁNO

Odpovědět