Studiové monitory

Ivo
Moderátor

Re: Studiové monitory

Příspěvek od Ivo »

No, jedna věc jsou list prices a druhá věc případná speciální ezone akční sleva :) Ale nechodme do off topic ...

Pierre niko

Příspěvek od Pierre niko »

Ted jsi me fakt nakous. Premyslim co bych prodal, abych dal to padesatku dokupy...

perfectguy

Příspěvek od perfectguy »

Zdravím,
pokud ještě sháníte monitory, uvažoval bych o prodeji svých Adam Audio P11A....
Nevím jak se teď pohybují ceny, tak jen nadhodím nějakých 19tis?
Více info a foto samozřejmě nebude problém.

Pierre niko

PG: diky za nabidku. Beru to v potaz.

c9000

Příspěvek od c9000 »

Nevím jak je ten tvůj rozpočet nafouknutelnej ale na midi.cz jsem ted videl Dynaudio BM15 A což je opravdu parádní bedna která zahraje všechno a je tam tipickej neutrální dynos zvuk, kterej neunavuje uši a jsou to dobrý pracanti. Měl jsem s tema bednama nekolikrát čest dělat a malý 5tky mám doma. Jsou to teda mid-fieldy ale jstli nemáš uplně malou místnost tak to bude ok.

Pierre niko

C: Diky, ano, s prodavajicim jsme meli emailovou koverzaci pred mesicem. Jeho nabidku beru taky v potaz. Nabidky se zacinaji kupit, uvidime, ktere z nich budou stale aktivni, az se budu definitivne rozhodovat. Do 14 dni bych to chtel uzavrit. Jeste jednou diky.

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Ty bm15ky si ale urcite predem poslechni, nez je pripadne koupis. Pamatuju si, ze kdyz si Etien vybiral novy bedny, mel pujceny i bm15a, byli u toho jeste Ecson a Matucha a iirc tu bednu docela strhali.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

chvili sem na ni u nekoho delal a prislo mi, ze vubec nema ten typicky mekkej, trochu hifi zvuk dynaudii, a naopak je docela sucha a tvrda. ale mixy na ni ten clovek dela supr. moc ji neroumim, musel bych to mit doma.

Pierre niko

KERMITAK / BROOKLYN: Diky za postrehy, kdo vi, treba mi prave to bude sedet. Uprimne, zadne dynyudia jsem jeste neslysel, intuitivne me to k nim netahne...

c9000

Příspěvek od c9000 »

jo je to tak jak píše Brooklyn. Tvrdá bedna s plochým zvukem ale o to líp se mi na ni míchá a věci, co jsou špatně tam sou hned slyšet. Když jsem u sebe pak měl krky a focaly tak jsem na tom chvili dělal a zjistil jsem že to "jakoby" porád znělo tak nějak dobře a nebyly tak propastný rozdíly mezi mixama. Ono je fakt, že zvukově k těm BM 15 byly nejblíž malý BM 5P starý, 6tky už byly jiný jenej vejškáč, jnej woofer jinej design bedny. Je to ale určitě bedna, co "nehraje hezky".

Pierre niko

C: Rozumim. Hele a Fy Focaly jsi mel Sola? Ty jsem ted nedavno videl za slusnou cenu. Nicmene asi nemaji bez subu smysl, zvlaste kvuli vyskam jsou bez subu asi dost disproporcni/navyskovane, ne? Ta tvrdst by mi ani nevadila, jestli je to mysleno, jako ze ma rychle podani transientu napric spektrem, pak by se mi to libilo. Ony maji myslim hlinikove kaloty, ze? (vygooglim...). Diky za prizpevek.

c9000

Příspěvek od c9000 »

měl jsem CMS 65 a pak ty menší jsem slyšel. Hraje to pěkně ze začátku se zda že to má hodně ostrej plechovej výškáč jak jsi psal ale kamarád je má (ty malý) a po nějaký době se zahrajou a srovná se to. Má to hoodně basů, i ty malý. Jsou to dobrý bedny myslím. Delay tady z fora má ty malý, mohl by poreferovat víc. Focal má dost dobrou build qality, celý je to v kovu, robustní těžký.
Naposledy upravil(a) c9000 dne 02 bře 2013 12:50, celkem upraveno 1 x.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Jak jsem se ted dozvěděl - ty Pelonis 4288 MKII bych tu měl mít zhruba ve středu a mohly by tu zůstat tak 2 dny .. Kdyby si chtěl někdo poslechnout, je vítán ...

Pierre niko

Tak moje cesta je temer u konce. Nakonec jsem neodolal nabidce na AEONy za 24k a k tomu jako protipol klascke NS10, ke kterym jeste musim sehnat zesik. NS10 me proste zajimaly a dostal jsem taky dobrou cenu, takze v pripade potreby/nepotreby pujdou. Ale vzdycky jsem si je chtel zkusit a jak uz to u monitoru byva, nejaky ten tyden nestaci. Trochu nad muj rozpocet, ale tahle dvojka se, zda se, bude velmi dobre doplnovat. Diky vam vsem za prinosne komentare a rady, cenim si jich. Diky taky vsem za nabidky.

Zamčeno