PC Tower Intel Quad core 3.06GHZ 12GB RAM
PRODÁNO: PC Tower Intel Quad core 3.06GHZ 12GB RAM
Rad bych prodal svuj pocitac, protoze se vracim zpatky k Macovi.
Zakladni deska Asus P6T6 WS Revolution
Procesor Intel core i7-950 3.06GHz Quad-Core
12GB RAM DDR3
NVIDIA Gforce 9500 GT 1GB DDR2 VRAM
Western Digital Raptor 60GB 10.500 rpm
Western Digital Drive 640gb 7.200 rpm
Pocitac je asi 5-6 mesicu stary. Zakladni deska asi o 2 mesice min. Muzu poskytnout fakturu.
Cena: 35.000.-Kc
Zakladni deska Asus P6T6 WS Revolution
Procesor Intel core i7-950 3.06GHz Quad-Core
12GB RAM DDR3
NVIDIA Gforce 9500 GT 1GB DDR2 VRAM
Western Digital Raptor 60GB 10.500 rpm
Western Digital Drive 640gb 7.200 rpm
Pocitac je asi 5-6 mesicu stary. Zakladni deska asi o 2 mesice min. Muzu poskytnout fakturu.
Cena: 35.000.-Kc
Naposledy upravil(a) 120BPM dne 19 říj 2010 18:50, celkem upraveno 2 x.
Re: PC Tower Intel Quad core 3.06GHZ 12GB RAM
Prijimam nabidky.
Uplne jsem zapomel, ze zaruka je dva roky, takze pocitac je v zaruce jeste skoro rok a pul. Je pul roku stary.
taketo pocitace sa tazko predavaju ..
Tak mi drz palce. 

no sak ti drzim
neboj ..

Kupovat nechci.. mel bych tedy mlcet, ale mozna by nebylo od veci napsat, co v tom PC opravdu vsechno je, protoze jednak se me zda, ze velociraptor bude tedy 600GB a ne 60, pac ten neexistuje.. i stary raptory byly 74GB.. dalsi veci je, ze v prvnim postu pises, ze je PC 5-6 mesicu v zaruce.. dole potom, ze jeste 1,5 roku, coz tedy asi plati..
No a v neposledni rade.. uber 10k a mozna to prodas.. takovyhle PC dneska bude stat 30-35 uplne fungl novy.. teda pokud se bavime o case.. komponenty, ktery jsi vypsal, jdou nakoupit odhadem, za 25-30..
No a v neposledni rade.. uber 10k a mozna to prodas.. takovyhle PC dneska bude stat 30-35 uplne fungl novy.. teda pokud se bavime o case.. komponenty, ktery jsi vypsal, jdou nakoupit odhadem, za 25-30..
Pytkin: Dakujem!
Settler:"Kupovat nechci.. mel bych tedy mlcet . . "
Souhlasim. Ja ani nechapu proc jsi sem v tom pripade vlastne vlezl.
"dalsi veci je, ze v prvnim postu pises, ze je PC 5-6 mesicu v zaruce.. dole potom, ze jeste 1,5 roku, coz tedy asi plati.."
Nevim jak ti to lip vysvetlit. Opravdu.
"takovyhle PC dneska bude stat 30-35 uplne fungl novy.. teda pokud se bavime o case.. komponenty, ktery jsi vypsal, jdou nakoupit odhadem, za 25-30.."
"uber 10k a mozna to prodas.."
S timhle znehodnocovanim jsem se uz tady jednou potkal, ale dotycny mel o danou vec aspon zajem. Precti si prosim muj druhy prispevek v tomhle threadu.

Settler:"Kupovat nechci.. mel bych tedy mlcet . . "
Souhlasim. Ja ani nechapu proc jsi sem v tom pripade vlastne vlezl.
"dalsi veci je, ze v prvnim postu pises, ze je PC 5-6 mesicu v zaruce.. dole potom, ze jeste 1,5 roku, coz tedy asi plati.."

"takovyhle PC dneska bude stat 30-35 uplne fungl novy.. teda pokud se bavime o case.. komponenty, ktery jsi vypsal, jdou nakoupit odhadem, za 25-30.."

"uber 10k a mozna to prodas.."
S timhle znehodnocovanim jsem se uz tady jednou potkal, ale dotycny mel o danou vec aspon zajem. Precti si prosim muj druhy prispevek v tomhle threadu.
No hlavne, ze jsi se nedostal k tomu, abys to PC opravdu popsal.. vypsane komponenty maj hodnotu neco pres 25k za fungl nove.. ale jak chces no.. mozna, ze kdyz se s touhle nabidkou po roce tohohle nesmyslnyho prodeje dostanes na 10, 15k, bude to pro tebe zadostiucinenim..
ad. znehodnocovani.. ja uz se zase setkal s lidma co si opravdu myslej, ze PC si drzi cenu.. no ne.. fakt takovi existujou..
EDIT: jinak tedy na vse jsem se ptal v ramci moznosti poptat se okolo.. ale ok.. prodavej to klidne za 40.. radeji sem nepis, co v tom PC je.. a vubec.. co ja se vubec rozciluju..
ad. znehodnocovani.. ja uz se zase setkal s lidma co si opravdu myslej, ze PC si drzi cenu.. no ne.. fakt takovi existujou..

EDIT: jinak tedy na vse jsem se ptal v ramci moznosti poptat se okolo.. ale ok.. prodavej to klidne za 40.. radeji sem nepis, co v tom PC je.. a vubec.. co ja se vubec rozciluju..

Settler: Mi prijde jako neuveritelne hloupy psat jeste jednou co uz jsem napsal. Asi jako tvoje reakce. Nedokazu ti to lip vysvetlit. Chtel bych te jenom poprosit, abys uz, v pripade, ze nemas o pocitac zajem, nereagoval na tento thread. Dekuju.
120BPM: - v jednom se musim settlera zastat. Mas v tom trochu hokej:
"Pocitac je jeste asi 5-6 mesicu v zaruce. Zakladni deska asi o 2 mesice dele." - prvni prispevek
"Uplne jsem zapomel, ze zaruka je dva roky, takze pocitac je v zaruce jeste skoro rok a pul. Je pul roku stary." - 3 prispevek
Uprav si prvni prispevek na - pocitac je 5-6 mesicu stary, ne v zaruce. Jestli to tak chapu dobre
Jinak pekne nadupana masina. Tak at to prodas
"Pocitac je jeste asi 5-6 mesicu v zaruce. Zakladni deska asi o 2 mesice dele." - prvni prispevek
"Uplne jsem zapomel, ze zaruka je dva roky, takze pocitac je v zaruce jeste skoro rok a pul. Je pul roku stary." - 3 prispevek
Uprav si prvni prispevek na - pocitac je 5-6 mesicu stary, ne v zaruce. Jestli to tak chapu dobre
Jinak pekne nadupana masina. Tak at to prodas
Vlad: Proto je tam ten prispevek. Abych v nem napravil to co jsem napsal v prvnim spatne. Nevim co je na tom nelogicky nebo nepochopitelny. Neuvedomil jsem si, ze zaruka je v CR 2 roky. Kdyz ale pisu v tretim (pozdejsim) prispevku, ze pocitac je pul roku stary, tak mi to prijde jasny. Ale rad jakemukoliv zajemci vsechno vysvetlim a taky zdokumentuju, cimz predejdem jakemukoliv nedorozumeni.
Mimochodem dekuju uprimne za podporu.
Uz jsem zaplatil za Mac Pro, tak bych ted potreboval prodat co nejdriv.
Opravdu uz nebudu reagovat na "chytry" prispevky clenu, ktery se snazi bud nahnat pocet prispevku, nebo se predvadet, ale nemaji o prodavany predmet zajem.
Opakuju znovu co uz jsem napsal a me osobne to prijde jasny, PRIJIMAM NABIDKY.
Mimochodem dekuju uprimne za podporu.

Opravdu uz nebudu reagovat na "chytry" prispevky clenu, ktery se snazi bud nahnat pocet prispevku, nebo se predvadet, ale nemaji o prodavany predmet zajem.
Opakuju znovu co uz jsem napsal a me osobne to prijde jasny, PRIJIMAM NABIDKY.
Nerad se do toho pletu, ale musím se zastat Settlera, který se snažil říct, že cena je možná přemrštěná, neb moc nekopíruje pokles PC komponent na trhu. A snažil se to říct nejen prodejci, ale i případným kupujícím, což mi přijde korektní. Chápu, ze strany prodávajícího mu asi kazí kšeft, ale zdejší platforma je nebo by měla být o férovosti, což mj. znamená, že všichni máme právo komentovat všechno. Ne každý se ve všem rychle orientujeme a tak například prodej čehokoliv za neúměrnou cenu, kdy ostatní jen tiše přihlížejí a ví, že cena asi není v rovnováze, renomé tohoto fóra moc nepřidá.
Ricci07: Ja nejsem zastupce fora.
V mem druhem prispevku jsem napsal PRIJIMAM NABIDKY.
Jestli si myslis, ze prodat po pul roce pocitac , kterej me stal bezmala 50.000.-KC za 35.000.-Kc (kdyby se mi to povedlo) je kseft, tak doufam, ze nezamestnavas zadny lidi.
Jsou chvile, kdy mlcet je zlato.
V mem druhem prispevku jsem napsal PRIJIMAM NABIDKY.
Jestli si myslis, ze prodat po pul roce pocitac , kterej me stal bezmala 50.000.-KC za 35.000.-Kc (kdyby se mi to povedlo) je kseft, tak doufam, ze nezamestnavas zadny lidi.
Jsou chvile, kdy mlcet je zlato.
No tak at to nejak utnu at se tady kvuli me nehadate.. mam kolem sebe hromady znamych, kteri by podobbnou vec mozna i koupili.. zaruku jsme si snad vysvetlili.. raptora naopak vubec.. proto se dokola ptam na to same.. na komponenty (predpokladam, ze to nemas v krabici od bot, ale ze je to i nejaka case, zdroj.. prodavas i monitor..?).. proc se porad dokola takhle ptam..? cvicne jsem si to, co jsi zde uvedl, poskladal v CzC, ktery rozhodne nejsou nejlevnejsi a jsem na nejakych 28k za predpokladu 600 GB raptora.. proto porad opakuju, co v tom PC opravdu je.. a stejne tak se proto porad dokola divim, za kolik se to zde snazit prodat..
Nemam pocit, ze bych zde na foru potreboval honit prizpevky.. stejne tak nemam pocit, ze patrim mezi usery, kteri se snazi nejak skodit.. snazil jsem se ti pomoct.. vysledkem je to, ze nechces.. proto pisu.. tak si to uzij.. az to pristi rok strelis jako odpad nekde za smesnych 15k.. z aktualnich informaci muzu rict jen to, ze to je drazsi, nez vec nova..
ad. prijimam nabidky.. o tom se prave bavime.. po pul roce.. je realna nabidka na to, co jsi zde uvedl rekneme 24, 25k.. tedy samozrejme nejvyssi realna nabidka..
Nemam pocit, ze bych zde na foru potreboval honit prizpevky.. stejne tak nemam pocit, ze patrim mezi usery, kteri se snazi nejak skodit.. snazil jsem se ti pomoct.. vysledkem je to, ze nechces.. proto pisu.. tak si to uzij.. az to pristi rok strelis jako odpad nekde za smesnych 15k.. z aktualnich informaci muzu rict jen to, ze to je drazsi, nez vec nova..
ad. prijimam nabidky.. o tom se prave bavime.. po pul roce.. je realna nabidka na to, co jsi zde uvedl rekneme 24, 25k.. tedy samozrejme nejvyssi realna nabidka..