Novation V-station VSTi

Zamčeno
Sane

KOUPENO: Novation V-station VSTi

Příspěvek od Sane »

Pokud ho už nepoužíváte.

Dík

Cena: nabídněte

biscuit

Re: Novation V-station VSTi

Příspěvek od biscuit »

nekdo ji mel za par susnu (nejakej online svetovej shop)

edit:
http://www.absolutemusic.co.uk/focusrit ... ction.html
i kdyz to co mam na mysli byl myslim thomann, ale je to uz delsi dobu a nenasel jsem to jiz u nich.

Sane

Příspěvek od Sane »

Já našel jen tohle: http://kytary.cz/novation-v-station/HN116647/

Je to o trochu levnější, ale zas je to čistě jen V-Station bez dalších serepetiček. Nevíš prosím, zda by bylo možné se po nákupu z toho tvého linku dodatečně zbavit B-Station a těch Focusrite efektů (aby mi zůstal jen V-Station)?

biscuit

Příspěvek od biscuit »

covece to si myslim, ze to bude "not for resale". je to dost casty u jakejchkoliv zvyhodnenejch nabidek. a kdyz ne tohle, tak to bude vazany zase na ten balicek, tudiz jednotlivy produkty samostatne neprodejny. strilim od boku, ale jsem o tom i tak skoro presvedcenej :)

muzu mit jeste skromnej dotaz, proc ses rozhodl pro tohohle brontosaura zrovna? jako syntak je to hezkej, o to nic, ale myslim, ze za ten peniz jsou i lepsi a variabilnejsi reseni.

Sane

Příspěvek od Sane »

Už jsem ho kdysi měl, prodal a chci ho zpátky. Líbí se mi jeho zvuk, je nenáročný na procesor a cenově dostupný. Ale klidně uvítám jakoukoli radu od tebe

biscuit

Příspěvek od biscuit »

mas pravdu, ze je to z dnesniho pohledu vykonove nenarocnej syntak.. z tohohle pohledu se tezko konkuruje. btw. zkousel's to novy shcko od TAL? neni to uplne srovnatelny s v-stationem, ale mne se hodne libi jak to hraje a neni to drahy. navic mne strasne sympaticka "firma". podobne U-he, ale tam je ta pazravost procesorova obrovska.

Sane

Příspěvek od Sane »

Od TAL se mi líbí snad jen Elek7ro, od U-He používám skoro stabilně TrippleCheese a Zebru CM. Krom těhto 2 VSTi ještě Sytrus, Harmor, Harmless, z3ta+2 (i 1 mám) a Dune BE. Chtěl jsem to rozšířit o V-Station.

Oxyygen
Profesionál

Příspěvek od Oxyygen »

za tech par stovek srovnatelny VA neni. Novation ma navic svuj ksicht a dobre se ovlada. jestli mas rad jeho zvuk di do toho. pokud si nejsi jistej na novationu je demo s sumem

Oxyygen
Profesionál

Příspěvek od Oxyygen »

jediny co me napada novejsiho za podobnou cenu a kvalitou tak je sonic academy ANA

http://www.sonicacademy.com/SonicXtra/ANA+Synth/

Sane

Příspěvek od Sane »

Já už V-Station měl, bohužel jsem ho nedocenil a prodal, takže demo stahovat nebudu, vím do čeho jdu. ANA mi spíš příjde jako levnější verze Sylenth1, ale když jsem testoval demo, žralo mi to dost procáku narozdíl od dema Sylenth1 nebo V-Station.

Takže pokud někdo nabízí, koupím.

judik
Vybavení

Příspěvek od judik »

Ahoj. Posílal jsem před nedávnem V-Station na Slovensko, ale kupující se nějak nemá k převzetí. Kdyby se mi vrátila a budeš mít nadále zájem je Tvoje. Představuju si za ní tak 300 kč. Je to CD, štítek s kódem a faktura. Myslím, že by to šlo předat i přes email - nová verze jde stáhnout od výrobce. Ozvu se až budu vědět výsledek obchodu.

Sane

Příspěvek od Sane »

Super cena, pokud se ti vrátí, tak beru. Jen doufám, že to nebude moc dlouho trvat, mám nějaké nabídky na jiných fórech cca za 400-450Kč, ale samo, že bych raději něco ze "zdejšího kraje".

judik
Vybavení

Příspěvek od judik »

Tak se mi vrátila V-Station ze Slovenska - více na U-o@email.cz :)

Sane

Příspěvek od Sane »

Super, odpovězeno. Myslím, že už to pořešíme přes email, takže přesouvám

Zamčeno