TC Powercore Express + Unlimited Virus PoCo + Master X5

Zamčeno
Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

PRODÁNO: TC Powercore Express + Unlimited Virus PoCo + Master X5

Příspěvek od TOM-Thak » 04 led 2014 13:32

Prodám DSP Akecelrační kartu TC Electronics PowerCore Express (PCIe verze 4 DSP procesory) s neomezenou licencí Powercore Virus tzn. ekvivalent k 4x plnohodnotnému Virus B desktop modulu + Master X5 masteringový multiband + sada dalších plug inů včetně reverbů, Filtroidu, Characteru, Ekvalizérů apod. Běží na Win7 i 8 x64 i na MAC OSX Mountain Lion. Účet u TC Electronics převedu..

Cena: 9000 Kč
Naposledy upravil(a) TOM-Thak dne 08 úno 2014 21:02, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: TC Powercore Express + Unlimited Virus PoCo + Master X5

Příspěvek od TOM-Thak » 06 led 2014 18:46

Pro upřesnění je moje představa cca 13000,- CZK - licence na virus stála dohromady 12tisíc, karta 13tisíc a Master X5 cca 2,5.

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: TC Powercore Express + Unlimited Virus PoCo + Master X5

Příspěvek od TOM-Thak » 18 led 2014 16:49

!POZOR: Snížena cena na 10.500,- Kč / 382€ + poštovné.

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: TC Powercore Express + Unlimited Virus PoCo + Master X5

Příspěvek od TOM-Thak » 08 úno 2014 21:03

Nabízím za příjemných 9000,-

Poklop
Příspěvky: 980
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Re: TC Powercore Express + Unlimited Virus PoCo + Master X5

Příspěvek od Poklop » 22 úno 2014 19:21

žere to trochu procesor když je tam víc pluginů?

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: TC Powercore Express + Unlimited Virus PoCo + Master X5

Příspěvek od TOM-Thak » 22 úno 2014 19:33

Myslíš, jestli při použítí Powercore to žere CPU počítače? No záleží na nastavení.. pokud si nastavíš ZERO latency, tak se začne používat i procesor počítače z části. Jinak pak to samo žere něco málo na to ty plug iny zobrazit.. Ale rozhodně to žere v případě viruse míň jak ostatní VSTi nebo v případě efektů než jiné nativní VST efekty. Já to ani nepovažuju moc za náhradu za výkonný PC jako spíš výhodu využívat ty jejich plug iny včetně virusu.

Zamčeno