Ako si nastavim v Cubase 5 aby sa mi zobrazoval tento panel

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
Nino1MOTIF
Příspěvky: 136
Registrován: 24 říj 2010 10:09

Ako si nastavim v Cubase 5 aby sa mi zobrazoval tento panel

Příspěvek od Nino1MOTIF » 25 bře 2013 19:25

Ahojte,

naistaloval som Cubase 5, a idem do MIDI Edit a nemam tam panel na upravu velocity a pod.ako som bol zvyknuty v Nuende 4.

Da sa tento panel nastavit aby sa zobrazoval aj v Cubase 5 ? ak ano ,ako ?

foto:
Přílohy
2.jpg
2.jpg (287.08 KiB) Zobrazeno 491 x
1.jpg
1.jpg (146.59 KiB) Zobrazeno 491 x

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8803
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: Ako si nastavim v Cubase 5 aby sa mi zobrazoval tento pa

Příspěvek od biscuit » 25 bře 2013 19:33

je dole, staci si ho "vytahnout"

Nino1MOTIF
Příspěvky: 136
Registrován: 24 říj 2010 10:09

Re: Ako si nastavim v Cubase 5 aby sa mi zobrazoval tento pa

Příspěvek od Nino1MOTIF » 25 bře 2013 19:53

nenasiel som to :(

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: Ako si nastavim v Cubase 5 aby sa mi zobrazoval tento pa

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 25 bře 2013 20:08

mas to v tom screenshotu- 'create new controller lane'. a vyber potom velocity. ja mam (ale nevim, jestli standardne, nebo od sebe nastavene) "alt+l" jako zkratku pro 'hide/show controller lanes'. kdyztak si nastav vlastni v keycommands. (jinak redundantne se k 'create new controller lane' dostanes taky pres ikonky dole vlevo v mistech, ktery uz ve screenshotu nemas.. taky si tam muzes ulozit presety, co chces, aby tam z controller lanes bylo zobrazeny.)

Nino1MOTIF
Příspěvky: 136
Registrován: 24 říj 2010 10:09

Re: Ako si nastavim v Cubase 5 aby sa mi zobrazoval tento pa

Příspěvek od Nino1MOTIF » 25 bře 2013 20:10

to my vytvorilo pod tym dalsi riadok s velocity, ja potrebujem ten stlpec kde je quantize a vsetko... :(

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: Ako si nastavim v Cubase 5 aby sa mi zobrazoval tento pa

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 25 bře 2013 20:19

aha, takze potrebujes inspector. zalezi, jestli mas cubase 5.5, tam uz je to myslim ovladany tak, jako v c6+, ale blbe se to popisuje, je to ikonka vlevo nahore vedle 'activate project'. (jestli mas 5.0, tak stahni od steinberga 5.5.) podivej do manualu na 'inspector' anebo si ho najdi v keycommands a prirad klavesovou zkratku.

Nino1MOTIF
Příspěvky: 136
Registrován: 24 říj 2010 10:09

Re: Ako si nastavim v Cubase 5 aby sa mi zobrazoval tento pa

Příspěvek od Nino1MOTIF » 25 bře 2013 20:26

mam cubase 5.1.0 :( stale mi to nejde...

Poklop
Příspěvky: 979
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Re: Ako si nastavim v Cubase 5 aby sa mi zobrazoval tento pa

Příspěvek od Poklop » 27 bře 2013 18:55

Já asi vím, co myslíš :-)))
Je to třetí ikona zleva (taková jakoby šipka dolu) na prvním obrázku, který jsi sem vložil :-)
Tak jí zmáčkni a dej vědět :-)

Odpovědět