amplitube

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
paggi
Příspěvky: 66
Registrován: 07 črc 2004 21:41

amplitube

Příspěvek od paggi » 09 úno 2008 00:03

Chci v cubase pouzivat amlitube,mam zapojenou kytaru a abych slysel tu kytaru uz pres tan amplitube v realu, stisknu na stope ten repracek-monitoring.vse klape do doby nez chci nahravat, protoze kdyz nahravam s tim reprackem, tak tam leze i click a naky ruchy, no a kdyz bez nej tak zas neslysim tu naefektovanou kytaru. nevite co stim?dik

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 09 úno 2008 00:29

no .. musis v prvom rade povedat aku mas zvukovku ..

paggi
Příspěvky: 66
Registrován: 07 črc 2004 21:41

Příspěvek od paggi » 09 úno 2008 01:42

No mám fast track m-audio

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 10 úno 2008 01:06

paggi : ok .. no .. stlac v Cubase F4 .. daj zalozku INPUTS .. mozes tam vytvarat vstupy .. napis sem ake moznosti tam mas .. co k nim mozes priradit ..

paggi
Příspěvky: 66
Registrován: 07 črc 2004 21:41

Příspěvek od paggi » 10 úno 2008 20:33

Mam tam fast track line in 1 a to same 2,jinak tam mam stereo in,v tom zakladnim okne, kdyz sem to otevrel.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 11 úno 2008 00:25

paggi : ok .. takze ked si tam vyberies niektory vstup .. tam das gitaru .. vyberies na stopu .. zavesis amplitube .. Tak ti tam musi hrat len gitara .. ak ti tam hra aj klik a ine veci .. tak to mas podbbane .. nemas to zapojene do mixu a lezie to z mixu (mimo karty) .. Ak to mas zapojene len karta , do nej repraky a gitara , tak sa ti to nema ako zmiesat .. musi to slapat bez problemovo ..

paggi
Příspěvky: 66
Registrován: 07 črc 2004 21:41

Příspěvek od paggi » 11 úno 2008 13:33

Večer vyzkouším. Zatím moc dík.

Odpovědět