Ahojte,
nejak nemohu prijit na to, jak dostat bicí z FL studia do MIDI stopy v Cubase... Zatim to tam cpu pouze importem ve wav. formatu, ale to jde do audio stereo stopy, coz neni to prave orechove... Poradite prosim nekdo...?
Predem dik!
Bicí z FL do Cubase
Re: Bicí z FL do Cubase
zbytocne... otvor si FL v cubase ako vst plugin, otvor v nom svoj .flt projekt, a pripadne nahraj do cubase vystup ako audio alebo pouzi freeze. vynasat z FL midi je blbost a ked pouzivas FL ako plugin, nie je nutne posielat noty z cubase, interny piano roll dalej funguje
-
jj, to jsem uz taky zkousel, jen mi to nejak nechce nahravat tu stopu... Mam otevren FL jako VST + ten muj projekt v nem, spustim nahravani v Cubase, projekt se spusti (hraje), stopa v Cubase bezi, ale nic nenahrava (nahrava to prazdnou stopu...) 

-
...a to jak, prosim...?
V Cubase máš pod Devices ReWire (měl bys), tam si aktivuješ jednotlivé kanály a zvuk si můžeš na tom kanále nahrát klasickým způsobem. Myslím že stačí zapnout FLko a automaticky ti naskočí v ReWire modu, aspon me to tak delalo doma, bohuzel tady v praci mam Nuendo 3 a jednak nevidim ReWire v devices a druhak se mi FL spousti bokem. Tak misto abych poradil, tak muzu resit sam... Asi reinstal FL.
a ine vsti ti nahrava? imo len nerobis spravne tuto operaciu. ked raz vsti pocujes, malo by byt ok a robi co ma...Chrudoš Potvor píše:jj, to jsem uz taky zkousel, jen mi to nejak nechce nahravat tu stopu... Mam otevren FL jako VST + ten muj projekt v nem, spustim nahravani v Cubase, projekt se spusti (hraje), stopa v Cubase bezi, ale nic nenahrava (nahrava to prazdnou stopu...)
VSTi se v zásadě nenahrávají klasickým způsobem, ale jsou součást renderingu. Čili podstatně jednodušší, rychlejší a IMHO správnější postup je třeba vysólovat stopu s VSTi Fruity, exportovat Audio Mixdown a v dialogu zaškrtnout Import to Pool a Import to Audio Track. Následně původní stopu zamutovat.
Samozřejmě ti to nik nenahrává, protože nemáš (zjevně) Internal Loopback (nahrávání během přehrávání na stejném audio engine).
P.
Samozřejmě ti to nik nenahrává, protože nemáš (zjevně) Internal Loopback (nahrávání během přehrávání na stejném audio engine).
P.