CBS7 & NU6
Re: CBS7 & NU6
Ja jsem zaznamenal rozdil ve zvuku taky, ale myslim si, ze je danej jen tim, ze se tam proste stopy warpujou a jejich in-built efekty maj jinej zvukovej charakter. Kdybys ale udelal 1 : 1 mixdown tak si myslim, ze tam rozdil nebude.. vsecko je to o efektech a o algorytmech na timestretching
-
- Profesionál
no stiznosti na zvuk v abatonu slycham casto, to by me zajimalo, jestli jde jen o tyhle vedlejsi produkty stretchovani.
Nebo o to, ze beznej user abatonu neni zrovna nejvetsi zvukovej genius, takze svadi svoje nedostatky na soft? 

matucha
mne pridu reci o nekvalitnom zvuku nejakeho daw uplne uchylne...

skromna otazka, je rec o abatonu, nebo abletonu? 
ze v abatonu neni zvuk nic moc, to bych i souhlasil, ale s tim strecovanim, to jsem fakt chvili nechapal...

ze v abatonu neni zvuk nic moc, to bych i souhlasil, ale s tim strecovanim, to jsem fakt chvili nechapal...
No to s tim stretchovanim je pravda
co je na tom k nepochopeni? To je snad logicka vec.. stretching ti pomrvi zvuk v jakymkoli DAW :c)) a jelikoz ableton ti automaticky stretchuje jakoukoli stopu v audiu, pokud si to nevypnes sam.. tak nekomu se muze zdat na hovno zvuk, kdyz pouzije spatnej algoritmus a nebo to spatne nawarpuje. Ale ten stretching v abletonu / warping neni zvukove fakt nic moc.. s pouzitim vestavenyho EQ z toho pak lezou dost zajimavy veci 

tomasi v ABATONU stretching? mozna tak cvicme v rytme
(blik)

Jeee.. slovickareni :c)) kdyz nekdo napise na forum o daw, kde se probiral ableton.. abaton, tak asi vsichni tusime, ze je bud uplne mimo a nebo tim mysli ableton a dela si legraci. A zrovna Brooklyn mimo fakt neni 
(p.s.: abaton jako prostor taky velika hruza :d)

(p.s.: abaton jako prostor taky velika hruza :d)
no jo, jenze ja vcera sedel u kompu ve tri rano a myslel jsem, ze mam vlci mlhu 
a melo to bejt spis k pousmani... dost ot

a melo to bejt spis k pousmani... dost ot

seznam opravenych chyb u prerelease 7.0.1 je dost zabavne cteni, napriklad "Mixconsole -The high and low-pass filters are no longer active when bypassed and won’t produce unwanted artefacts." patri do kategorie hrubych chyb, ktere skutecne nemely co delat ani v nulte 7.0.0 verzi.. f u. steinberg.
Naposledy upravil(a) vras dne 02 led 2013 00:54, celkem upraveno 1 x.
neni to tym , ze pisali cely mix od nuly na novo ? ci nepisali ?
asi jo (anebo kdo vi, co s tim provedli). Ale tech par cudliku na mixeru patri mezi uplne zakladni viditelne veci, tohle dokaze otestovat i cvicena opice, aniz by ji nekdo instruoval.. vypustit na trh produkt s takovyma chybama mi prijde tristni, jinymi slovy: nikdo to ani nezkousel.. no budiz utechou, ze ty nejvetsi prusery ted aspon relativne rychle opravuji
Pytkin píše:neni to tym , ze pisali cely mix od nuly na novo ? ci nepisali ?

P.
Nehovorim ze je to omluva.. Len hladam dovod..