CBS7 & NU6

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3009
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: CBS7 & NU6

Příspěvek od pavlii » 18 led 2013 22:21

Jojo, bohužel. V C7 je to malinko jinak už, vše je v manuálu, někde tady jsem to už ventiloval myslím... :-(

P.

Uživatelský avatar
skeld
Příspěvky: 434
Registrován: 27 kvě 2004 09:29

Re: CBS7 & NU6

Příspěvek od skeld » 18 led 2013 23:05

Brooklyn / juanita juarez píše:clovece nekde jsem cetl, ze steinberg zrusil vmx format [ktery byl na to, co poptavas].oh well...
tak to bude můj hrob :-.

Uživatelský avatar
skeld
Příspěvky: 434
Registrován: 27 kvě 2004 09:29

Re: CBS7 & NU6

Příspěvek od skeld » 18 led 2013 23:09

pavlii píše:Jojo, bohužel. V C7 je to malinko jinak už, vše je v manuálu, někde tady jsem to už ventiloval myslím... :-(

P.
jako doufám že to alespoň pořešili nějak jinak, ale stále se mi to nedaří dopátrat. Nevím jak to mám jinak udělat, když mám nahranou celou desku kapely a potřebuju si přenášet nastavení mixu z jednoho tracku do druhýho, ten systém před tím mi naprosto vyhovoval.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 02:03

Re: CBS7 & NU6

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 19 led 2013 02:59

netusim, ale tipnul bych si, ze nejak pres mediabay. pokud se na to proste nevykaslali.

Uživatelský avatar
Symphonic
Příspěvky: 402
Registrován: 05 lis 2006 22:15

Re: CBS7 & NU6

Příspěvek od Symphonic » 19 led 2013 16:01

skeld píše:
Brooklyn / juanita juarez píše:clovece nekde jsem cetl, ze steinberg zrusil vmx format [ktery byl na to, co poptavas].oh well...
tak to bude můj hrob :-.
Nene. Posledni info je:
"we will bring back the .vmx save / load function in Cubase 7.0.2, which is scheduled for release in the 2nd week of February."

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3009
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: CBS7 & NU6

Příspěvek od pavlii » 19 led 2013 18:12

super info!A skelde:je to v manuálu :-) stačí hledat.A to moje info někde tady říká,ze u sebe jsem to taky nemohl najít a tipnul jsem si na bug (rozpor s manuálem) ;-)

P.

Uživatelský avatar
skeld
Příspěvky: 434
Registrován: 27 kvě 2004 09:29

Re: CBS7 & NU6

Příspěvek od skeld » 19 led 2013 19:23

Symphonic píše:
skeld píše:
Brooklyn / juanita juarez píše:clovece nekde jsem cetl, ze steinberg zrusil vmx format [ktery byl na to, co poptavas].oh well...
tak to bude můj hrob :-.
Nene. Posledni info je:
"we will bring back the .vmx save / load function in Cubase 7.0.2, which is scheduled for release in the 2nd week of February."
Díky, no to je teda info proti veškerý logice, tím mi jako chtěli říct že do druhýho tejdnu v únoru to mám dělat stopu po stopě nebo co?

pavlii: to bude tím, že manuály já zkrátka nečtu :-)

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 02:03

Re: CBS7 & NU6

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 19 led 2013 22:12

kdyz si otevres dva projekty naraz a pretahnes audio eventy z jednoho do prazdnyho prostoru v druhym, zkopiruje se i nastavenu kanalu vcetne insertu. taky si celej projekt muzes ulozit jako template.

matucha
Příspěvky: 5032
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Re: CBS7 & NU6

Příspěvek od matucha » 19 led 2013 23:09

No a nebo vsechno michat vzdycky odzacatku, aby kazdej ten mix byl trochu unikatni ;). (delam si srandu, ale - tak napul)

Uživatelský avatar
skeld
Příspěvky: 434
Registrován: 27 kvě 2004 09:29

Re: CBS7 & NU6

Příspěvek od skeld » 20 led 2013 11:44

Brooklyn / juanita juarez píše:kdyz si otevres dva projekty naraz a pretahnes audio eventy z jednoho do prazdnyho prostoru v druhym, zkopiruje se i nastavenu kanalu vcetne insertu. taky si celej projekt muzes ulozit jako template.
Ok, to mě nenapadlo. Vyzkouším, díky.
matucha píše:No a nebo vsechno michat vzdycky odzacatku, aby kazdej ten mix byl trochu unikatni ;). (delam si srandu, ale - tak napul)
tak tomu bych se právě rád vyhnul :-D

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3009
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: CBS7 & NU6

Příspěvek od pavlii » 20 led 2013 19:18

Šablonovitost vládne společností... 8)

P.

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3853
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: CBS7 & NU6

Příspěvek od TOM-Thak » 16 úno 2013 11:55

Umi ten cubase7 zobrazit mix v nejaky modu jako to bylo do 6.5?
Tzn., ze neni fullscreen na druhej monitor, ale je dole jako okno
a i na 21.5" monitoru je tam videt i sequencer?
Jak si ted po nekolika tydnech po nejakym updatu stoji?
Slape to, nebo to pada? Mate to nekdo na win7 x64 ve 32bit
verzi s Virusem TI a pripadne s Uad2 / PowerCore?

Zvazuju jesi upgradovat nebo ne..

matucha
Příspěvky: 5032
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Re: CBS7 & NU6

Příspěvek od matucha » 16 úno 2013 14:12

Melo by to jit, neni to jenom fullscreen podle toho co jsem videl. Ten stejnej mix je i v okne... akorat je to ten stejnej na-misto-neefektivni mix.

Potrebujes neco z C7, co ti nefunguje v C6?

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3853
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: CBS7 & NU6

Příspěvek od TOM-Thak » 16 úno 2013 14:52

2Matucha: Abych pravdu rekl, tak fakt nepotrebuju. V C7 se mi libi akorat ten fullscreen mod celyho cubase jako to ma na macu treba ableton.
Asi na to ted budu kaslat.. pockam si az prejdu uplne na MAC OSX a pak uvidime, zda zustanu vubec u Cubase.

Uživatelský avatar
Symphonic
Příspěvky: 402
Registrován: 05 lis 2006 22:15

Re: CBS7 & NU6

Příspěvek od Symphonic » 17 úno 2013 23:41

Nevim jestli jsem neco nepochopil, ale fullscreen mi jede jen mixer na druhem monitoru. C7 samotná na prvním monitoru full screen nejede... Doufam ze to dodelaj... Ale novy mixer se mi libi cim dal tim vic.

Odpovědět