CBS7 & NU6

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3049
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: CBS7 & NU6

Příspěvek od pavlii » 18 led 2013 21:21

Jojo, bohužel. V C7 je to malinko jinak už, vše je v manuálu, někde tady jsem to už ventiloval myslím... :-(

P.

Uživatelský avatar
skeld
Příspěvky: 441
Registrován: 27 kvě 2004 09:29

Re: CBS7 & NU6

Příspěvek od skeld » 18 led 2013 22:05

Brooklyn / juanita juarez píše:clovece nekde jsem cetl, ze steinberg zrusil vmx format [ktery byl na to, co poptavas].oh well...
tak to bude můj hrob :-.

Uživatelský avatar
skeld
Příspěvky: 441
Registrován: 27 kvě 2004 09:29

Re: CBS7 & NU6

Příspěvek od skeld » 18 led 2013 22:09

pavlii píše:Jojo, bohužel. V C7 je to malinko jinak už, vše je v manuálu, někde tady jsem to už ventiloval myslím... :-(

P.
jako doufám že to alespoň pořešili nějak jinak, ale stále se mi to nedaří dopátrat. Nevím jak to mám jinak udělat, když mám nahranou celou desku kapely a potřebuju si přenášet nastavení mixu z jednoho tracku do druhýho, ten systém před tím mi naprosto vyhovoval.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: CBS7 & NU6

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 19 led 2013 01:59

netusim, ale tipnul bych si, ze nejak pres mediabay. pokud se na to proste nevykaslali.

Uživatelský avatar
Symphonic
Příspěvky: 402
Registrován: 05 lis 2006 21:15

Re: CBS7 & NU6

Příspěvek od Symphonic » 19 led 2013 15:01

skeld píše:
Brooklyn / juanita juarez píše:clovece nekde jsem cetl, ze steinberg zrusil vmx format [ktery byl na to, co poptavas].oh well...
tak to bude můj hrob :-.
Nene. Posledni info je:
"we will bring back the .vmx save / load function in Cubase 7.0.2, which is scheduled for release in the 2nd week of February."

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3049
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: CBS7 & NU6

Příspěvek od pavlii » 19 led 2013 17:12

super info!A skelde:je to v manuálu :-) stačí hledat.A to moje info někde tady říká,ze u sebe jsem to taky nemohl najít a tipnul jsem si na bug (rozpor s manuálem) ;-)

P.

Uživatelský avatar
skeld
Příspěvky: 441
Registrován: 27 kvě 2004 09:29

Re: CBS7 & NU6

Příspěvek od skeld » 19 led 2013 18:23

Symphonic píše:
skeld píše:
Brooklyn / juanita juarez píše:clovece nekde jsem cetl, ze steinberg zrusil vmx format [ktery byl na to, co poptavas].oh well...
tak to bude můj hrob :-.
Nene. Posledni info je:
"we will bring back the .vmx save / load function in Cubase 7.0.2, which is scheduled for release in the 2nd week of February."
Díky, no to je teda info proti veškerý logice, tím mi jako chtěli říct že do druhýho tejdnu v únoru to mám dělat stopu po stopě nebo co?

pavlii: to bude tím, že manuály já zkrátka nečtu :-)

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: CBS7 & NU6

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 19 led 2013 21:12

kdyz si otevres dva projekty naraz a pretahnes audio eventy z jednoho do prazdnyho prostoru v druhym, zkopiruje se i nastavenu kanalu vcetne insertu. taky si celej projekt muzes ulozit jako template.

matucha
Příspěvky: 5112
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Re: CBS7 & NU6

Příspěvek od matucha » 19 led 2013 22:09

No a nebo vsechno michat vzdycky odzacatku, aby kazdej ten mix byl trochu unikatni ;). (delam si srandu, ale - tak napul)

Uživatelský avatar
skeld
Příspěvky: 441
Registrován: 27 kvě 2004 09:29

Re: CBS7 & NU6

Příspěvek od skeld » 20 led 2013 10:44

Brooklyn / juanita juarez píše:kdyz si otevres dva projekty naraz a pretahnes audio eventy z jednoho do prazdnyho prostoru v druhym, zkopiruje se i nastavenu kanalu vcetne insertu. taky si celej projekt muzes ulozit jako template.
Ok, to mě nenapadlo. Vyzkouším, díky.
matucha píše:No a nebo vsechno michat vzdycky odzacatku, aby kazdej ten mix byl trochu unikatni ;). (delam si srandu, ale - tak napul)
tak tomu bych se právě rád vyhnul :-D

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3049
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: CBS7 & NU6

Příspěvek od pavlii » 20 led 2013 18:18

Šablonovitost vládne společností... 8)

P.

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3855
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: CBS7 & NU6

Příspěvek od TOM-Thak » 16 úno 2013 10:55

Umi ten cubase7 zobrazit mix v nejaky modu jako to bylo do 6.5?
Tzn., ze neni fullscreen na druhej monitor, ale je dole jako okno
a i na 21.5" monitoru je tam videt i sequencer?
Jak si ted po nekolika tydnech po nejakym updatu stoji?
Slape to, nebo to pada? Mate to nekdo na win7 x64 ve 32bit
verzi s Virusem TI a pripadne s Uad2 / PowerCore?

Zvazuju jesi upgradovat nebo ne..

matucha
Příspěvky: 5112
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Re: CBS7 & NU6

Příspěvek od matucha » 16 úno 2013 13:12

Melo by to jit, neni to jenom fullscreen podle toho co jsem videl. Ten stejnej mix je i v okne... akorat je to ten stejnej na-misto-neefektivni mix.

Potrebujes neco z C7, co ti nefunguje v C6?

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3855
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: CBS7 & NU6

Příspěvek od TOM-Thak » 16 úno 2013 13:52

2Matucha: Abych pravdu rekl, tak fakt nepotrebuju. V C7 se mi libi akorat ten fullscreen mod celyho cubase jako to ma na macu treba ableton.
Asi na to ted budu kaslat.. pockam si az prejdu uplne na MAC OSX a pak uvidime, zda zustanu vubec u Cubase.

Uživatelský avatar
Symphonic
Příspěvky: 402
Registrován: 05 lis 2006 21:15

Re: CBS7 & NU6

Příspěvek od Symphonic » 17 úno 2013 22:41

Nevim jestli jsem neco nepochopil, ale fullscreen mi jede jen mixer na druhem monitoru. C7 samotná na prvním monitoru full screen nejede... Doufam ze to dodelaj... Ale novy mixer se mi libi cim dal tim vic.

Odpovědět