CBS7 & NU6

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
vras
Příspěvky: 830
Registrován: 27 lis 2007 21:36

Re: CBS7 & NU6

Příspěvek od vras » 09 pro 2012 22:16

Ale co me vylozene sere, je, ze jsem napr. za Padshop a Retrolugue a dalsi blbinky vlastne platil 2x a to se mi fakt nelibi, citim se v tomto podveden.
to, ze ta pulverze (6.5 vs. 6.0) byla za prachy, by se dalo chapat jako dosti prekvapivy tah, normalni manazersky ojeb a podraz typu narvem tam jakoze dva synthy, at se ta cena da obhajit, uzivatel to vydrzi. O tom zadna.

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3009
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: CBS7 & NU6

Příspěvek od pavlii » 09 pro 2012 22:49

Já su tak šťastné, že jsem nikdá neměl kdekoli zmiňované problémy 8) že by lepší HW oddíl...? :-D

P.

Bedobus
Příspěvky: 87
Registrován: 08 čer 2009 11:33

Re: CBS7 & NU6

Příspěvek od Bedobus » 10 pro 2012 00:27

19.12 je udajne nahlasene upgrade. 64bitova verzia mi nepadla ani raz. Nenacitava ale vacsinu cudzich pluginov. Vratil som sa zatial k 6.5. Na ten mix si asi reba zvyknut. :)

Uživatelský avatar
Symphonic
Příspěvky: 402
Registrován: 05 lis 2006 22:15

Re: CBS7 & NU6

Příspěvek od Symphonic » 10 pro 2012 12:37

EMOTIKONE píše:Ale co me vylozene sere, je, ze jsem napr. za Padshop a Retrolugue a dalsi blbinky vlastne platil 2x a to se mi fakt nelibi, citim se v tomto podveden.
Tomu nerozumim. Vzdyt upgrade 6,5 -> 7 stoji 125 EU a upgrade 6 -> 7 stoji 167 EU.
Jak to ze si platil 2x? Muzes to nejak rozvest?

vras
Příspěvky: 830
Registrován: 27 lis 2007 21:36

Re: CBS7 & NU6

Příspěvek od vras » 10 pro 2012 12:49

Bedobus píše:19.12 je udajne nahlasene upgrade. 64bitova verzia mi nepadla ani raz. Nenacitava ale vacsinu cudzich pluginov. Vratil som sa zatial k 6.5. Na ten mix si asi reba zvyknut. :)
Cetl jsem na foru, problemu je tam vic nez dost. Tohle je fakt uzasny. Ted to par dnu budou sit horkou jehlou, opravi ty nejvetsi prusery (presneji receno prelepi, tak rychle to proste udelat koncepcne nelze). Uz to zas vidim, jakmile pote nastane trochu status quo, tak na zbytek potizi zase nedojde.

Uživatelský avatar
EMOTIKONE
Příspěvky: 61
Registrován: 17 pro 2009 15:02

Re: CBS7 & NU6

Příspěvek od EMOTIKONE » 10 pro 2012 20:06

Symphonic píše:
EMOTIKONE píše:Ale co me vylozene sere, je, ze jsem napr. za Padshop a Retrolugue a dalsi blbinky vlastne platil 2x a to se mi fakt nelibi, citim se v tomto podveden.
Tomu nerozumim. Vzdyt upgrade 6,5 -> 7 stoji 125 EU a upgrade 6 -> 7 stoji 167 EU.
Jak to ze si platil 2x? Muzes to nejak rozvest?
Za Download verzi jsem platil 149 euro primo Asknet AG (aka Steinberg Online Shop), muzes me prosim poslat link, kde si videl takové ceny? Jinak, psal jsem, ze me stve ta cenova politika, protoze jsem si vlastne padshop/retrologue, a ruzny ty dalsi pluginy zaplatil uz pri update z 6. na 6.5....

Uživatelský avatar
Symphonic
Příspěvky: 402
Registrován: 05 lis 2006 22:15

Re: CBS7 & NU6

Příspěvek od Symphonic » 10 pro 2012 23:04

Je to cena bez VAT kterou mi ukazuje online Steinberg shop pokud jsem prihlaseny pod svym uctem.

Uživatelský avatar
EMOTIKONE
Příspěvky: 61
Registrován: 17 pro 2009 15:02

Re: CBS7 & NU6

Příspěvek od EMOTIKONE » 11 pro 2012 00:16

Ale jinak, prochazim projekty, a...musim zaklepat na drevo, vsechno se krasne otevre, dokonce i projekty, co se mi se zahadnych duvodu v 6.5 nechtely otevirat, ted uz fachci i UAD pluginy, jedu porad 32bit verzi, a cim dal vic me C7 presvedcuje, ze to byl krok dopredu. Spadlo me to dvakrat, a to...hmm...kdyz jsem si hral s EQ, a snazil jsem se manualne srovnat frekvence tim, ze jsem jednotlive pozice vytáhl jakoby mimo okno, aby to bylo flat...no a ono to zamrzlo...

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 02:03

Re: CBS7 & NU6

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 11 pro 2012 04:02

kdybyste meli chvilku, vlastnici C7, nemohli byste se podivat do file > keycommands, jestli v C7 zustala moznost pomoci prikazu v makrech ovladat, co je zrovna videt v mixeru? (anebo jestli ten novy 'ergonomicky' zpusob zobrazovani kanalu v mixaku pocita jen s manualnim ovladanim pomoci mysi tam v leve casti ty konzole, jak je videt ve videich.)

diky!

konkretne by slo o prikazy jako mixer - command target: selected only; mixer - channels: can hide: clear nebo mixer - channels: can hide: set...

tady jsem udelal kratky video, kde je videt, jak to pouzivam (v C5 / 6). kdyby to neslo v C7, byla by to pro me trochu smutna zprava.

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3009
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: CBS7 & NU6

Příspěvek od pavlii » 11 pro 2012 10:02


Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 02:03

Re: CBS7 & NU6

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 11 pro 2012 14:41

diky. to je teda neprijemny, z toho screenshotu se zda, ze v mixeru uz se neda pravym mysitkem kliknout nastavit u kanalu 'can hide' (?).

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 02:03

Re: CBS7 & NU6

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 11 pro 2012 14:51

jo, tak je to tak... tak zkusim pockat na cubase 10, resp. snad do ty doby vyrovna featury presonus.

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Re: CBS7 & NU6

Příspěvek od delay » 11 pro 2012 15:14

Ty bys měl možná sám vytvořit nějakej ultimátní DAW :)

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6445
Registrován: 12 led 2005 23:43

Re: CBS7 & NU6

Příspěvek od Kermitak » 11 pro 2012 15:59

Ja si taky rikam, jestli neni cas se na celej Steinberg vyprdnout, fakt me stvou tim jak na vsechno kaslou. No jo, jenze kam jit? Mozna Pro Tools?

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 02:03

Re: CBS7 & NU6

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 11 pro 2012 17:04

(pro fools je asi dobry umet tak nejak z historickejch duvodu, je to standard, protoze je to standard, protoze je to standard, ale treba z toho midi bych posel.)

je to slozity, kazdej ma svuj workflow a ma pocit, ze jeho pozadavky jsou ty nejdulezitejsi, a pak je nastvanej, ze se ta aplikace vyviji jinym smerem. na druhou stranu neznam fakt nikoho, kdo si preje v cubase novy syntaky nebo "DJ EQ", zato takovy 'bounce in place' chce imho kazdej.

Odpovědět