CMC series
-
- Profesionál
Re: CMC series
jj, trochu jsem si ale vybavil faderfox..
celkom zaujimave .. vsetky stoja 159 , len ten so 4mi fadermi/displajmi stoji 199 ..
http://www.studio.sk/steinberg/o,a,25,25/
http://www.studio.sk/steinberg/o,a,25,25/
škoda tý ceny...
no to je fakt .. chybajuce popisy .. to je dost pruser v dnesnej dobe ..
to jo. hlavne ked tym v dnesnej dobe mozes koniec koncov ovladat aj mikrovlnku 

Zase jim nic nebrani casem pridat modul s popiskama nad faderama, nebo treba s realnejma faderama... to mi pride docela sila toho konceptu.
-
- Profesionál
Tohle v době Ipadů?! 

Freelance film scoring engineer, producer, senior sound engineer & editor, Wwise apprentice
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC
Ja myslim touchpad fyzicke tlacitka nenahradi
Tak rozhodne nenahradi kroutitka... ale Liquid ma pravdu v tom, ze to sou proste vsechno takovy predpotopni displaye a koncepty. Dneska by jeden cekal super jemny rozliseni a hromadu informaci na kazdy plosce... ne "separatni diody" 

to hej .. hentie "touch" fadre mi nepripadaju uplne moc OK ..
-
- Profesionál
Tak jasně že knoby ne, to si budeme muset počkat na nějaký instant zhmotňující se 3D displaye.
Ale třebas ty čtyři (sic!) fadery jsou stejně dotykový jako na iPadu. Kdyby Vám to dala maminka k vánocům, co byste si na čtyři fadery přiřadili?! Oukej na osm se už daj dát grupy, čtyři jsou imho hovadina.
No comment k tlačítkům. Jestli mám dávat play spacebar a záznam jabko-spacebar na klávesnici, nebo na tomhle...
Šest krabiček versus jedna která mění svou funkci okamžitě, po natáčení jí vezmete a cestou domu v tramvaji si na ní přečtete že vrahem je zahradník! Navíc nevim jak vy, ale moje zkušenost je taková, že i v naddimenzovanym studiu se (dříve nebo později) řeší kam co dát, aby to překáželo co nejméně.

No comment k tlačítkům. Jestli mám dávat play spacebar a záznam jabko-spacebar na klávesnici, nebo na tomhle...

Šest krabiček versus jedna která mění svou funkci okamžitě, po natáčení jí vezmete a cestou domu v tramvaji si na ní přečtete že vrahem je zahradník! Navíc nevim jak vy, ale moje zkušenost je taková, že i v naddimenzovanym studiu se (dříve nebo později) řeší kam co dát, aby to překáželo co nejméně.
Freelance film scoring engineer, producer, senior sound engineer & editor, Wwise apprentice
-
- Profesionál
ja vukol sirim evangelium klavesovejch zkratek, kdykoliv sem si koupil nejakej kontroler, tak sem ho zas prodal (motormix, novation nocturn) a zbyl mi jen axiom diky super klavesam spis nez kroutitkum. ale na tomhle se mi libi jeden kousek, a to CMC-AI, aspon papirove. libi se mi, ze staci bejt kurzorem mysi nad jakymkoliv tlacitkem, nemusi se nic mackat, prirazovat, nicim kvedlat -- proste staci bejt kurzorem nad jakymkoliv ovladacim prvkem DAW nebo VST pluginu a to kolecko je hned namapovany a okamzite se da kroutit (resp. se za zamknout prirazeni). a po prepnuti to funguje jako jog nebo volume kolecko. to bych bral, ale mohli by pravda zlevnit.
jinak jen jako jogwheel / volume mi prijde vtipny a levny tohle http://www.thomann.de/cz/griffin_powerm ... ler_02.htm
zkusil byc prijit na to, jak pomoci quickkeys nebo autohotkey naprogramovat systemovy makro na ovladani hlasitosti celyho pocitace, ne jen v ramci cubase, aby to bylo plnohodnotnej volume controller.
jinak jen jako jogwheel / volume mi prijde vtipny a levny tohle http://www.thomann.de/cz/griffin_powerm ... ler_02.htm
zkusil byc prijit na to, jak pomoci quickkeys nebo autohotkey naprogramovat systemovy makro na ovladani hlasitosti celyho pocitace, ne jen v ramci cubase, aby to bylo plnohodnotnej volume controller.
-
- Profesionál