CMC series

Sekvencery Steinberg Cubase a Nuendo
Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

CMC series

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

biscuit

Re: CMC series

Příspěvek od biscuit »

jj, trochu jsem si ale vybavil faderfox..

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

celkom zaujimave .. vsetky stoja 159 , len ten so 4mi fadermi/displajmi stoji 199 ..

http://www.studio.sk/steinberg/o,a,25,25/

komasix

Příspěvek od komasix »

škoda tý ceny...

matucha

Příspěvek od matucha »

fadery bez popisek? au

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

no to je fakt .. chybajuce popisy .. to je dost pruser v dnesnej dobe ..

dano

Příspěvek od dano »

to jo. hlavne ked tym v dnesnej dobe mozes koniec koncov ovladat aj mikrovlnku :-)

matucha

Příspěvek od matucha »

Zase jim nic nebrani casem pridat modul s popiskama nad faderama, nebo treba s realnejma faderama... to mi pride docela sila toho konceptu.

Liquid Sound
Profesionál

Příspěvek od Liquid Sound »

Tohle v době Ipadů?! :shock:
Freelance film scoring engineer, producer, senior sound engineer & editor, Wwise apprentice
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Ja myslim touchpad fyzicke tlacitka nenahradi

matucha

Příspěvek od matucha »

Tak rozhodne nenahradi kroutitka... ale Liquid ma pravdu v tom, ze to sou proste vsechno takovy predpotopni displaye a koncepty. Dneska by jeden cekal super jemny rozliseni a hromadu informaci na kazdy plosce... ne "separatni diody" ;)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

to hej .. hentie "touch" fadre mi nepripadaju uplne moc OK ..

Liquid Sound
Profesionál

Příspěvek od Liquid Sound »

Tak jasně že knoby ne, to si budeme muset počkat na nějaký instant zhmotňující se 3D displaye. 8) Ale třebas ty čtyři (sic!) fadery jsou stejně dotykový jako na iPadu. Kdyby Vám to dala maminka k vánocům, co byste si na čtyři fadery přiřadili?! Oukej na osm se už daj dát grupy, čtyři jsou imho hovadina.

No comment k tlačítkům. Jestli mám dávat play spacebar a záznam jabko-spacebar na klávesnici, nebo na tomhle... :wink:

Šest krabiček versus jedna která mění svou funkci okamžitě, po natáčení jí vezmete a cestou domu v tramvaji si na ní přečtete že vrahem je zahradník! Navíc nevim jak vy, ale moje zkušenost je taková, že i v naddimenzovanym studiu se (dříve nebo později) řeší kam co dát, aby to překáželo co nejméně.
Freelance film scoring engineer, producer, senior sound engineer & editor, Wwise apprentice
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC

Profesionál

ja vukol sirim evangelium klavesovejch zkratek, kdykoliv sem si koupil nejakej kontroler, tak sem ho zas prodal (motormix, novation nocturn) a zbyl mi jen axiom diky super klavesam spis nez kroutitkum. ale na tomhle se mi libi jeden kousek, a to CMC-AI, aspon papirove. libi se mi, ze staci bejt kurzorem mysi nad jakymkoliv tlacitkem, nemusi se nic mackat, prirazovat, nicim kvedlat -- proste staci bejt kurzorem nad jakymkoliv ovladacim prvkem DAW nebo VST pluginu a to kolecko je hned namapovany a okamzite se da kroutit (resp. se za zamknout prirazeni). a po prepnuti to funguje jako jog nebo volume kolecko. to bych bral, ale mohli by pravda zlevnit.

jinak jen jako jogwheel / volume mi prijde vtipny a levny tohle http://www.thomann.de/cz/griffin_powerm ... ler_02.htm

zkusil byc prijit na to, jak pomoci quickkeys nebo autohotkey naprogramovat systemovy makro na ovladani hlasitosti celyho pocitace, ne jen v ramci cubase, aby to bylo plnohodnotnej volume controller.

Profesionál

Odpovědět