copy / paste vybranych nastaveni stopy

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
matozd
Příspěvky: 15
Registrován: 27 bře 2011 20:50

copy / paste vybranych nastaveni stopy

Příspěvek od matozd » 04 dub 2011 14:44

Zdravim,
mam jednu zaciatocnicku otazku ohladne Cubasu.
Potrebujem skopirovat v jednom projekte z konkretnej stopy jej nastavenia (hlavne teda nastavenie insertov) a v druhom projekte ich vlozit.
Problem je v tom, ze nechcem kopirovat vsetky inserty, ale iba niektore, kedze v druhom projekte mam na jednom inserte doladenu intonaciu a ked skopirujem a vlozim vsetky inserty, prepise mi aj tento, ktory tam chcem nechat.
Je nejaka moznost kopirovat / vkladat iba vybrane nastavenia ?

Dakujem moc za odpoved!

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: copy / paste vybranych nastaveni stopy

Příspěvek od pavlii » 04 dub 2011 14:58

Pokud vím, tak nelze. Uložení/načtení pouze komplet nastavení vybraného kanálu (kanálů) a/nebo celého VST Mixeru.

P.

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: copy / paste vybranych nastaveni stopy

Příspěvek od TOM-Thak » 04 dub 2011 15:01

Jsou jen dve cesty... 1) ulozis si nastaveni dane stopy do souboru a ten plug in, kterym ladis intonaci tak si ulozis jeho preset pres STORE PRESET, pak tam nahrajes nastaveni te stopy a znovu si tam vlozis ten svuj efekt a vyvolas to sve nastaveni (kdybys na tom mel automatizaci tak je to ale spatne)
2) v nebo si ulozis vsechna nastaveni vsech efektu a pak je tam navkladas a vyvolas si ty presety .. jina moznost neni.

matozd
Příspěvky: 15
Registrován: 27 bře 2011 20:50

Re: copy / paste vybranych nastaveni stopy

Příspěvek od matozd » 04 dub 2011 15:06

dakujem moc, myslel som ze to bude mat cubase vyriesene aj inteligentnejsie, ale ked ina cesta nie je, budem to musiet robit takto pracne a do buducna budem ladit intonaciu az na zaver.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: copy / paste vybranych nastaveni stopy

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 04 dub 2011 16:25

matozd píše:dakujem moc, myslel som ze to bude mat cubase vyriesene aj inteligentnejsie, ale ked ina cesta nie je, budem to musiet robit takto pracne a do buducna budem ladit intonaciu az na zaver.
no anebo si drag&drop stylem odsun intonacni efekt na prozatimni kanal a potom ho zase pretahni, to je na zlomek vteriny.

matozd
Příspěvky: 15
Registrován: 27 bře 2011 20:50

Re: copy / paste vybranych nastaveni stopy

Příspěvek od matozd » 04 dub 2011 17:05

Brooklyn / juanita juarez píše:
matozd píše:dakujem moc, myslel som ze to bude mat cubase vyriesene aj inteligentnejsie, ale ked ina cesta nie je, budem to musiet robit takto pracne a do buducna budem ladit intonaciu az na zaver.
no anebo si drag&drop stylem odsun intonacni efekt na prozatimni kanal a potom ho zase pretahni, to je na zlomek vteriny.
super napad! diky.

Odpovědět