CPU

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Uživatelský avatar
Stan
Příspěvky: 1877
Registrován: 27 dub 2013 15:26

Re: CPU

Příspěvek od Stan » 06 úno 2016 16:47

Zkus vymazat Preference; Predtim nez je vymazes si je nekam zazalohuj po restartu si cubase vytvori potrebny files znova.

WIN:

Exit Cubase resp. Nuendo.
In Windows go to the Start menu > (All) Programs > *Your Cubase resp. Nuendo version*
There, start "Open *Cubase resp. Nuendo* Application Data Folder"

A new Explorer window opens with all files and folders of the preferences for the host application. As an alternative you can browse to this location by yourself using this path:

XP: c:Documents & Settings*Your Username*Application DataSteinberg*Your Cubase resp. Nuendo version*
Vista: c:Users*Your Username*AppDataRoamingSteinberg*Your Cubase resp. Nuendo version*#
Select all files and folders from the preferences folder and move them into the empty folder on the desktop.
The host application preferences folder needs to be empty after that.

Original post:
https://www.steinberg.net/en/support/kn ... amily%5D=2

Je divny ze se to trha pri poslechu i po off-line bounce. Vim ze si to uz psal ale zkus pred bounce dat buffer na max a pripadne si vypni hlaseni pro overloading pokud se to deje na konci procesu. Dalsi co jsem nasel je ze Cubase dela problemy pri bouncingu kdyz jsou aktivni externi stynthy ze kterych se taha zvuk. Doporucuji predem nahrat do stopy. Jinak je mozny delat bounce zive v CB tim ze v projektu vytvoris stopu Mixdown do ktery vse svedes. Sice to neresi tvuj problem ale je to osvedceny zpusob.

xdudy
Příspěvky: 262
Registrován: 13 led 2003 00:50

Re: CPU

Příspěvek od xdudy » 06 úno 2016 18:23

ten DPC Latecny jsem osobně nespouštěl s nahozenou Cubase, ale samostatně - tim vlastně zjistíš, jestli je problem ve Win.
Pokud spustíš DPC Latecny samostatně ve Win a ukazuje zelený hodnoty tak víš, že system je shopnej pracovat s audiem bez dropoutů a problem je s největší pravděpodobností v Cubase.

saturninek
Příspěvky: 32
Registrován: 28 lis 2014 08:47

Re: CPU

Příspěvek od saturninek » 06 úno 2016 19:57

Nechci být chytrolín, ale počítám, že máš v systému nejnovější ovladače motherboardu přímo od výrobce a né jenom ty, co jsou ve widlích?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21261
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: CPU

Příspěvek od Pytkin » 06 úno 2016 21:15

oldcable : V tom videu , co si mi poslal , je vidno , ze CPU prejde cez 100% .. preto to sekne ..

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Re: CPU

Příspěvek od Venti » 08 úno 2016 01:25

oldcable a nemas tam nahodou nahodeny aj FG-X od Slate ? Ten robi odjakziva problem a Steven sluboval asi rok a pol ze sa to vyriesi a nevyriesilo.
Skus pripadne, ak mas na motherboarde dve sietove karty, tak tu v ktorej nemas ethernet kabel zablokovat, pripadne ked robis s cubase zablokovat aj tu ktoru pouzivas na pristup na internet, pripadne wifi kartu. A vtedy ked budes offline vypni si aj antivirus.

oldcable
Příspěvky: 173
Registrován: 07 led 2012 12:17

Re: CPU

Příspěvek od oldcable » 09 úno 2016 16:41

Venti dik. Prave som odpojil MR816x aj z PC firewire. Spustil som to cez druhu co pouzivam na video strih. Jedna sa Blackmagic kartu. Zatial nemam ani jedno seknutie. Len vsetky projekty mam /Record format -Sample Rate/ snimane na 44,100 kHz a Blackmagic ma moznost nastavenia len 48 kHz. Budem musiet vsetko konvertovat na 48 ? Ale aj tak to bude stat za to. Dik moc. Este dam vediet ako som dopadol.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21261
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: CPU

Příspěvek od Pytkin » 10 úno 2016 01:08

Cubase to prepocita v realnom case .. nemusis to konvertovat ..

Odpovědět