Na 10 kasle pes. Vyhodna cena je az z 10.5. Musis kupovat ty jejich pulverze:)
V 11 nevidím nic, co bych vylozene potreboval, a to, co uz roky potrebuju, tam zas asi neni, nebo to aspon neavizuji. Tak asi nic.
Me tam zaujal ten export stemu. To by se mohlo samo zaplatit na jedny akci, kde by byly stemy potreba.
Pak teda celkem pekne rozsirujou ten sampler (ze by je ableton tlacil s timhle trochu do kouta?), samo o sobe nic prevratny co bych neumel udelat jinde, ale ta integrace... to je silna vec.
Byl jsem zvedavej na spectral layers, jestli to umi nahradit aspon castecne izotope rx a to to je demonstrovany ve videich je jenom nejaky extrahovani vokalu... coz nepotrebuju.
Cena trochu prekvapeni, i z 10.5 to je za 99eurosek. Cekal sem polovinu, ale kdyz na me prijde nekdo ze chce stemy, tak ta 11 smysl mit bude. Do ty doby pockam.
Steinberg ma slevy dost sporadicky ale naposled myslim byly nekdy v lete.
je to paradoxní s tou cenou. ale přesně ty pocity jsem měl dřív - za půlverze nesmysl a není tam nic, co bych potřeboval... a prohlubovalo se to. i když i ty hlubší updaty byly dražší dřív, mám dojem. no ale dneska jsem už tak "daleko", že těch změn a fičur je tam pro mě za ty peníze opravdu bohatě.
Evidentne zjednodusili upgrady ze starejch verzi. Tj se asi i vyplati nekomu jit a sehnat si ultra starou cubasi a prejit na 11. Ale vpodstate kdokoli upgradoval z verze na verzi, ale nepresel na 10.5, tak je ve stejnym cenovym chlivku jako lidi co maj cubasi 4 . Mimochodem upgrade 10 > 10.5 byl nejakej levnejsi nebo mel zahy nejakou slevu, protoze to sem myslim mel za 29e nebo tak nejak.
Myslím, že to za tu stovku stojí, jediný zklamání je integrace Spectralayers, verze One neumí v podstatě nic a je to jen vějička, aby člověk hned upgradoval na vyšší verzi. Cením si toho, že je za tím Steinbergem pořád znatelnej vývoj a v podstatě do značné míry určují trend. To se o Avidu rozhodně říct nedá.
Mimochodem, neřešíte někdo záhadnou latenci na všech MIDI vstupech bez ohledu na velikost bufferu ? Na 10.5 nic takovýho nebylo ... v podstatě se nedá přes MIDI točit.
Zdravim
vlastnim Cubase 9 AI ale notebok na ktorom je sa rosipal a to doslova. Mam teraz novy. Postup pri reaktivaci a následnom zaregistrovani poznam. Ale problem je v tom ze sa na svoje konto neviem prihlasit. Nove som zalozil ale to nepozna moju licenciu a vypise - produkt je uz zaregistrovany inym uzivatelom.