Cubase 4 Amnesty

Sekvencery Steinberg Cubase a Nuendo
peteness

Příspěvek od peteness »

tahle akce byla tusim nejakou dobu i u Cubase SX3.
jeste by mohli udelat akci "Nahlaste nam nacionale dalsich trech warezaku a mate Cubase zdarma". Do toho bych sel :)

dano

Příspěvek od dano »

peteness píše:jeste by mohli udelat akci "Nahlaste nam nacionale dalsich trech warezaku a mate Cubase zdarma".
nemaj strach, europska unia je na dobrej ceste aj k takymto tahom, je to len otazka casu. sak maju krasny vzor - 40 rokov komunizmu a niektore tahy uz celkom uspesne aplikuju do praxe (napr. Microsoft a takmer likvidacna pokuta...) ale to uz idem mimo temy, len som sa proste nedokazal ovladnut. sorkac

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

dano píše:
peteness píše:jeste by mohli udelat akci "Nahlaste nam nacionale dalsich trech warezaku a mate Cubase zdarma".
nemaj strach, europska unia je na dobrej ceste aj k takymto tahom, je to len otazka casu. sak maju krasny vzor - 40 rokov komunizmu a niektore tahy uz celkom uspesne aplikuju do praxe (napr. Microsoft a takmer likvidacna pokuta...) ale to uz idem mimo temy, len som sa proste nedokazal ovladnut. sorkac
Ono se casto rika, ze se nam to centralne planovane hospodarstvi vratilo oklikou ze zapadu, napr. ten proslaveny krok EU, omezit pestovani obili a nasledne zavest povinost pridavat biolih do benzinu, coz motivuje pestitele obili prodavat obili vynosne na biolih, procez drahne chleba, rohliky, maso, mleko a vse co se obilim zivi.

Coz jsem pocitil zvlaste vcera kdy se ma draha polovicka vratila s poloprazdnou tazkou a konstatovanim, ze vsechno zdrahlo, a protoze penize na jidlo byly vypocitane podle starych cen, tak ted dva tydny budeme asi jist jen ryzi se spagetami.

viz:
http://ekonomika.idnes.cz/biolih-zvedne ... nomika_zra

elektri

Příspěvek od elektri »

dano píše: (napr. Microsoft a takmer likvidacna pokuta...)
tak to jsem se dlouho tak nezasmal :shock:

dano

Příspěvek od dano »

elektri píše:
dano píše: (napr. Microsoft a takmer likvidacna pokuta...)
tak to jsem se dlouho tak nezasmal :shock:
uvedomujem si ze som zbytocne pustil von debilne OT. vobec to sem nepatri. ale aby som to skonkretizoval co som mal na mysli, tak tu je link: http://www.tyzden.sk/sk/ekonomika/ekonomika39_01.php

tymto sa znovu vraciam k Cubase Amnesty.

sorkac.

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Ja bych nejradsi Microsoft uplne zrusil a to zcela vazne. To by bylo na svete krasne...

Venti

Příspěvek od Venti »

Cyril, toto musis srandovat, nie ?

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Venti píše:Cyril, toto musis srandovat, nie ?
Je otazka, kdyz ne microsoft, tak kdo misto nej?

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Navrhuju moderatorovi tyhle sekce zalozit nam na smetisti thread "Zrusit Microsoft?" a presunout tam nase prispevky, tady to vazne nema moc co delat.

Venti: ne, nedelam si legraci. Ja nevim o jedny jediny dobry veci, kterou kdy Microsoft prinesl pocitacovymu svetu. Vsechno jen obslehnul a jeste blbe a nebo nejak zprasil. Moc bych si pral, aby Windows nebyly.

Acid: Apple, Commodore (kez by :), mozna Atari, IBM (OS/2), unix (linux)...

carloff
Profesionál

Příspěvek od carloff »

ekeaze : gearslutz
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Venti

Příspěvek od Venti »

Cyril, nehnevaj sa na mna, ale si dospely clovek a taketo extremne vyjadrenia sa mne skor hodia na 14 rocnych prehulenych reperov.

Ved mas slobodnu volbu vyberu aplikacii, os a vsetkeho co k tomu patri. Ja osobne nemam s windows ziadne problemy. Mam postavenu masinu z dobrych komponentov a nepoznam zamrzanie a padanie systemu. Denne instalujem servre postavene na win a tie dokazu ist aj niekolko rokov bez rebootu.
Nie som zaslepeny windowsak, robim aj na inych systemoch...

onehalph

Příspěvek od onehalph »

no kdyz se vratim zpet k tematu - jsem moc zvedavy, kolik z dosavadnih uzivatelu "try before buy" verzi to ted zlegalizuje - protoze - nezlobte se na me - to je cena, za kterou si to muze dovolit skutecne kazdy ... tak se nestydte to sem pak napsat :-)

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

Kdyz to stihnu do toho listopadu tak ho urcite koupim... dofam ze to nebude problem poslat do CZ...

dano

Příspěvek od dano »

onehalph píše:no kdyz se vratim zpet k tematu - jsem moc zvedavy, kolik z dosavadnih uzivatelu "try before buy" verzi to ted zlegalizuje - protoze - nezlobte se na me - to je cena, za kterou si to muze dovolit skutecne kazdy ... tak se nestydte to sem pak napsat :-)
no ja som v situaci, ze ma ide tak trochu roztrhnut. bo pred rokom som kupil Cubase SE a potom este upgrade na SE3. Cize spolu ma to vyslo na 9000Sk. Cize tato prijemna amnesty cena je pre mna na dve veci, bo upgrade mi urcite nedaju. A kupovat cely program a tym padom vyhodit 9000Sk za SE odmientam. To je cele:)

onehalph

Příspěvek od onehalph »

dano: to buhezel nejsi sam - v podobne situaci se vyskytuje kde kdo - kdyz dam srovnani s logicem, dokazu si predstavit, jak musi byt ted nastvany ten, kdo si poctive koupil logic pro 7 (999 dolaru) - se dvema placenymi desetinovymi updaty (to byl pakatel - myslim 20 a 30 dolaru) a pak vsech pet jam packs (kazdy ala 99 dolaru) a ted prijde Logic Studio 8 za 499 dolaru a obsahuje vsechno vyse jmenovane + plus nekolik dalsich aplikaci ... a to vsechno bez hw klice ... o prechodu z logic platinum na logic 6 pro - kde sloucili za stejny penize vsechny extra placeny instrumenty do jednoho baliku nemluve ... takze sice chapu Tve pohnutky - ale asi s nema nic nenadelame ... nic to nemeni na tom, co jsem napsal vyse (i kdyz se najdou asi vyjimky) :-)

Odpovědět