jeste by mohli udelat akci "Nahlaste nam nacionale dalsich trech warezaku a mate Cubase zdarma". Do toho bych sel

nemaj strach, europska unia je na dobrej ceste aj k takymto tahom, je to len otazka casu. sak maju krasny vzor - 40 rokov komunizmu a niektore tahy uz celkom uspesne aplikuju do praxe (napr. Microsoft a takmer likvidacna pokuta...) ale to uz idem mimo temy, len som sa proste nedokazal ovladnut. sorkacpeteness píše:jeste by mohli udelat akci "Nahlaste nam nacionale dalsich trech warezaku a mate Cubase zdarma".
Ono se casto rika, ze se nam to centralne planovane hospodarstvi vratilo oklikou ze zapadu, napr. ten proslaveny krok EU, omezit pestovani obili a nasledne zavest povinost pridavat biolih do benzinu, coz motivuje pestitele obili prodavat obili vynosne na biolih, procez drahne chleba, rohliky, maso, mleko a vse co se obilim zivi.dano píše:nemaj strach, europska unia je na dobrej ceste aj k takymto tahom, je to len otazka casu. sak maju krasny vzor - 40 rokov komunizmu a niektore tahy uz celkom uspesne aplikuju do praxe (napr. Microsoft a takmer likvidacna pokuta...) ale to uz idem mimo temy, len som sa proste nedokazal ovladnut. sorkacpeteness píše:jeste by mohli udelat akci "Nahlaste nam nacionale dalsich trech warezaku a mate Cubase zdarma".
uvedomujem si ze som zbytocne pustil von debilne OT. vobec to sem nepatri. ale aby som to skonkretizoval co som mal na mysli, tak tu je link: http://www.tyzden.sk/sk/ekonomika/ekonomika39_01.phpelektri píše:tak to jsem se dlouho tak nezasmaldano píše: (napr. Microsoft a takmer likvidacna pokuta...)
no ja som v situaci, ze ma ide tak trochu roztrhnut. bo pred rokom som kupil Cubase SE a potom este upgrade na SE3. Cize spolu ma to vyslo na 9000Sk. Cize tato prijemna amnesty cena je pre mna na dve veci, bo upgrade mi urcite nedaju. A kupovat cely program a tym padom vyhodit 9000Sk za SE odmientam. To je cele:)onehalph píše:no kdyz se vratim zpet k tematu - jsem moc zvedavy, kolik z dosavadnih uzivatelu "try before buy" verzi to ted zlegalizuje - protoze - nezlobte se na me - to je cena, za kterou si to muze dovolit skutecne kazdy ... tak se nestydte to sem pak napsat