Cubase 4 Amnesty

Sekvencery Steinberg Cubase a Nuendo
Uživatelský avatar
Magion
Příspěvky: 846
Registrován: 08 čer 2002 21:52

Příspěvek od Magion »

No ono Cubase Studio 4 stojí 10.900 s DPH, takže to je taky docela v pohodě cena. Jestli všechno dobře dopadne, tak jdu do toho. Jediný, co mě tam chybí je podpora externich efektů, ale to se dá vyřešit in jinak....

Uživatelský avatar
Magion
Příspěvky: 846
Registrován: 08 čer 2002 21:52

Příspěvek od Magion »

ECSON: už s to od nich koupil? Vše v pohodě? Taky nad tím uvažuju, přeci jen za stejný peníz Studio 4 nebo plná 4 :wink:
Jen se mi to zdá nějaký podezřelý to posílání CD....

Možná tak Steinberg chce získat všechny warez verze nahromadu, aby příšte udělal ještě lepší ochranu.

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6634
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak »

Ecson: ja jsem kupoval C4 v tyhle akci:
http://www.disk.cz/disk/view.csp?!AV,209

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22187
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin »

Ja by som sa toho nebal .. steinberg nerobi podobnu akciu prvy krat ..

Uživatelský avatar
sunrise
Příspěvky: 73
Registrován: 01 kvě 2007 12:55

Yeah

Příspěvek od sunrise »

Tak jsem si Cubase legalizoval, CD odesláno a tento týden dostanu full verzi za super peníze! Je možná kdykoliv aktualizace i upgrade na vyšší verzi, peace :o)
Win7 64bit pro, 4core, Intel i7-920, 12GB 1800MHz
Mackie Control Universal PRO, Steinberg MR816x, KRK V8II
Cubase 5, Battery 3, Kontakt 4, NEXUS2, Largo, Roland SH-201, Korg MS-20,
Fat funker & 5060, Neumann U87 classic, RODE: NT 2A, UAD-2 DUO

Uživatelský avatar
ECSON WALDES
Profesionál
Příspěvky: 1859
Registrován: 16 zář 2002 14:52

Příspěvek od ECSON WALDES »

Tak nakonec jsem vyuzil moznost upgrade z moji Cubase SX na kterou jsem zapomel, mam ji uz par let v supliku, takze mne to cely prijde jen na 5.000,- Kc coz je supr peniz ! : ) Prekvapilo mne ze tak malinko. Vedle 12.000,- za Cubase 4 Amnesty je to moc fajn.

Mela by mi dorazit v prubehu tohodle tejdne, tak se tesim na funkce ktery u Steinberg DAW tolik chybely pro normalni praci pri michackach.



.

Uživatelský avatar
Magion
Příspěvky: 846
Registrován: 08 čer 2002 21:52

Příspěvek od Magion »

Tak jsme amnestii taky využil. Jdu teď na poštu balík vyzvednout....

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13862
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy »

mna trosku hneva C4 (studio) ... ked mam vo VST devices v nastaeniach zvukovky zapnute "multiprocessing" tak mi akoby nestihal buffer (ale aj pri minimalnej zatazi CPU) pocujem puknutia stale ako ked nestiha buffer - ale stihat musi, zataz minimalna a ked to "multiprocessing" vypnem je to ok ... ale ja NECHCEM slapat len na jedno jadro, sak mam core2duo :) v SX3 mi to nerobilo.. mam podozrenie ci to nesposobnuje ten blby dongle ze ho cubase checkuje periodicky a nejak sa to bije z usb zvukovkov a multicore supportaom.. co uz snad sa steinbergovia zmiluju a fixnu to.. aj ked moc neverim..

a robi mi to len na exerenj zvukovke (maya 44 usb), ked dam asio4all na internu zvukovku tak je to ok..

rozmyslam ci pomoze kupit inu externu zvukovku, pripadne nie USB ale firewire ..

toto je dine ma trosku stve

inak je C4 vyborny soft ..

biscuit
Příspěvky: 9785
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit »

dendy a funguje ti po updatu export do wavu? ja pouzivam realtime a po asi dvou vterinach to hodi nejakej nesmysl a šlus :/ vcera jsem musel track "nahravat" do wavelabu..

jinak tvuj problem ja nemam, ale konfliktu usb kontra zvuk uz jsem si taky uzil dost. ja treba nemuzu pouzivat bezdratovou usb mys, dela to pak divny veci v daw a virus se "seka"

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22187
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin »

dendy : FW zvukovka by snad mala pomoct , ked to bude na inej zbernici ..

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13862
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy »

realtime export som este neskusal - skusim.. ale klasicky render do wav bez problemov ...

Uživatelský avatar
sunrise
Příspěvky: 73
Registrován: 01 kvě 2007 12:55

Příspěvek od sunrise »

Cubase 4 je v rámci amnestie doma kluci, jupíííí už nepirátím! :o)
Win7 64bit pro, 4core, Intel i7-920, 12GB 1800MHz
Mackie Control Universal PRO, Steinberg MR816x, KRK V8II
Cubase 5, Battery 3, Kontakt 4, NEXUS2, Largo, Roland SH-201, Korg MS-20,
Fat funker & 5060, Neumann U87 classic, RODE: NT 2A, UAD-2 DUO

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13862
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy »

sunrise: e ten GForce a waldorf vst mas teiz kupene ?? :)

Uživatelský avatar
sunrise
Příspěvky: 73
Registrován: 01 kvě 2007 12:55

Příspěvek od sunrise »

Ahoj Dendy, ano GForce retro pack i Waldorf mám LEGÁLNĚ zakoupený - www.disk.cz - rozhodl jsem se jít legální cestou od A do Z
Win7 64bit pro, 4core, Intel i7-920, 12GB 1800MHz
Mackie Control Universal PRO, Steinberg MR816x, KRK V8II
Cubase 5, Battery 3, Kontakt 4, NEXUS2, Largo, Roland SH-201, Korg MS-20,
Fat funker & 5060, Neumann U87 classic, RODE: NT 2A, UAD-2 DUO

Odpovědět