Cubase 4 Amnesty

Sekvencery Steinberg Cubase a Nuendo
Venti

Cubase 4 Amnesty

Příspěvek od Venti »

Chalani na www.studio.sk som nasiel takuto zaujimavu ponuku.

Používate už roky Cubase ? A nelegálnu verziu [k] ? Stále sa Vám zdá, že 27.990,- Sk za tento skvelý softvér je veľa ?
Kúpili by ste si ho za ... povedzme 13.995,- Sk, za polovicu ?

Ak áno, tak dnes je Váš deň.

Pošlite nám v termíne od 1.10. 2007 do 1.11.2007 CD s nelegálnou verziou programu Cubase (ktorákoľvek verzia) a máte nárok na poslednú verziu Cubase 4 za polovičnú cenu.
Áno, mám záujem Amnesty

Zaručujeme, že nebudete stíhaný za doterajšie používanie nelegálnej kópie programu Cubase ak sa zúčastníte Amnestie.

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

to bych bral za tu cenu hned.... ale ta posledni veta u ty si prave nejsem jistej...

Sonority

Příspěvek od Sonority »

Hlavne je to vyborna nabidka pro ty, co pouzivaji legalni software bezne a uvazuji o koupi cubase. Stahnout warez, vypalit, poslat, usetrit. Idealni skoleni, jak pracovat s warezem. U dalsi verze uz ten postup muze byt jednodusi. Stahnout warez, vypalit.

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Sonority: Kdyby nekteri vyrobci delali rozumne ceny, tak by tu bylo warezu mene.

Poshook

Příspěvek od Poshook »

TOM-Thak píše:Sonority: Kdyby nekteri vyrobci delali rozumne ceny, tak by tu bylo warezu mene.
ony tie ceny su v pohode, len nie pre nasinca

Venti

Příspěvek od Venti »

Poshook, pravda...
Pre mna je sakra rozdiel ci dam skoro cely plat na jeden sw, alebo len polovicu.
Kazdopadne sa mi to zda ako skvely marketingovy Steinbergu tah ako pritiahnut viac zakaznikov aj tych co pouzivaju starsie este nejakym sposobom haknutelnejsie verzie a legalizovat to... rozmyslaju. radsej predaju viac kusov za menej penazi ako menej za viac.

Poshook

Příspěvek od Poshook »

Venti píše:Poshook, pravda...
Pre mna je sakra rozdiel ci dam skoro cely plat na jeden sw, alebo len polovicu.
Kazdopadne sa mi to zda ako skvely marketingovy Steinbergu tah ako pritiahnut viac zakaznikov aj tych co pouzivaju starsie este nejakym sposobom haknutelnejsie verzie a legalizovat to... rozmyslaju. radsej predaju viac kusov za menej penazi ako menej za viac.
ja v tom vidim hlavne odpoved na Logic 8, ktory zozenies za 16440,-Sk a to v podstatne vacsej vybave (sampler, IReverb, audioeditor, mrte zvukov atd.). myslim, ze Logic 8 nasadil uplne inu cenovu latku a ostatni na to budu musiet zareagovat. potesitelne je, ze vyhrava zakaznik

elektri

Příspěvek od elektri »

Tahle akce už byla jednou někdy v květnu myslím, každopádně teď to asi určitě má souvislost s tím Logicem jak říká Poshook a možná taky s příchodem Nuenda 4.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Nebal by som sa toho .. uz to viac krat spravili ..

carloff
Profesionál

Příspěvek od carloff »

ja jsem koupil Cubase 4 za 250 dolaru
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

carloff: kde ? ne ebay?

Cyril

Příspěvek od Cyril »

To mi prijde velmi podivny, nabadaj defacto k distribuci nelegalniho software (poslani CD s nelegalni verzi). Prijde mi to zalovatelny.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

To že chtějí poslat CD s nelegální verzí Cubase mi připadá trochu padlé na hlavu. 1) proč - co s tím budou dělat 2) copak opravdu nevědí že stáhnout si ilegální verzi může snadno každý hned ? Ať si to stáhnou sami :)

Pozitivním momentem je ta cena. Legální software typu Cubase za nějakých 11 000 CZK, to je myslím věc, kterou si může (a měl by) dovolit každý seriózní hudební alchymista ...

dano

Příspěvek od dano »

Myslim si ze to zaslanie piratskeho CD ma skor psychologicky efekt. Jednoducho zakaznik sa akoby zbavoval niecoho nezakonneho a menil to za legalne. To, a k tomu akceptovanie podvedomia cloveka je dokopy celkom slusny (nielen marketingovy) tah zo strany Steinbergu. Nic ine za tym nevidim.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

dano píše:Myslim si ze to zaslanie piratskeho CD ma skor psychologicky efekt. Jednoducho zakaznik sa akoby zbavoval niecoho nezakonneho a menil to za legalne. To, a k tomu akceptovanie podvedomia cloveka je dokopy celkom slusny (nielen marketingovy) tah zo strany Steinbergu. Nic ine za tym nevidim.
Ano, taková symbolická rituální očista :wink: To mě nenapadlo a zní to dobře. A už to nebudeš nikdy dělat, Pepíčku ... :)

Odpovědět