cubase 5.5.1 & HP Pavilion p6350it

Sekvencery Steinberg Cubase a Nuendo
Odpovědět
alt
Příspěvky: 99
Registrován: 31 kvě 2009 09:22

cubase 5.5.1 & HP Pavilion p6350it

Příspěvek od alt »

Dobrý den... :wink:
vlastním cubase 5.5.1+halion sonic a chtěl bych k těmto programům nový pc a naskytla se mi možnost koupit
pc HP Pavilion p 6350it....Core 2 QUARD Q8300 2.5 GHz /4096 MB DDR3/WINDOWS 7 Home Premium
chtěl bych vědět jestli je tento počítač vhodný pro tvorbu v cubase (audio editace..dohrávání zpěvu a ostatních živých nástrojů+midi)
díky za radu...Alt

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: cubase 5.5.1 & HP Pavilion p6350it

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

alt píše:Dobrý den... :wink:
vlastním cubase 5.5.1+halion sonic a chtěl bych k těmto programům nový pc a naskytla se mi možnost koupit
pc HP Pavilion p 6350it....Core 2 QUARD Q8300 2.5 GHz /4096 MB DDR3/WINDOWS 7 Home Premium
chtěl bych vědět jestli je tento počítač vhodný pro tvorbu v cubase (audio editace..dohrávání zpěvu a ostatních živých nástrojů+midi)
díky za radu...Alt
proc ne, vykon staci. jakej mas audio interface? ty w7 jsou 32bit, ano?

alt
Příspěvky: 99
Registrován: 31 kvě 2009 09:22

Re: cubase 5.5.1 & HP Pavilion p6350it

Příspěvek od alt »

mám M-audio 410 firewire a nejradeji bych tam nainstaloval Win.xp profesional
ty w7 jsou 32 nebo 64 dle požadavku..Alt

James L.
Příspěvky: 340
Registrován: 19 dub 2010 11:13

Re: cubase 5.5.1 & HP Pavilion p6350it

Příspěvek od James L. »

alt píše:mám M-audio 410 firewire a nejradeji bych tam nainstaloval Win.xp profesional
ty w7 jsou 32 nebo 64 dle požadavku..Alt
Proč chceš pracovat s XPčkama? Já mám Win7 x64 a jsem s ním spokojenej.

alt
Příspěvky: 99
Registrován: 31 kvě 2009 09:22

Re: cubase 5.5.1 & HP Pavilion p6350it

Příspěvek od alt »

o problémech z ovladačema na x64 vím a také bridge x32/x64 se steinbergu nějak nepovedl..mám ještě virtual basit a hypersonic..
mě jde spíše o to ,jestli je počítač mnou popsaný( HP Pavilion p 6350it ) je vhodný a nebude dělat problémy
při práci na cubase..zkrátka jestli je vhodný ..Alt :wink:

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: cubase 5.5.1 & HP Pavilion p6350it

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

alt píše:o problémech z ovladačema na x64 vím a také bridge x32/x64 se steinbergu nějak nepovedl..mám ještě virtual basit a hypersonic..
mě jde spíše o to ,jestli je počítač mnou popsaný( HP Pavilion p 6350it ) je vhodný a nebude dělat problémy
při práci na cubase..zkrátka jestli je vhodný ..Alt :wink:
jo, mel by stacit.

w7 kdyztak urcite 32bit, ale jak vidno, tak v tom mas taky jasno.

jen nevim, jestli se na HP pocitace vubec da nainstalovat jinej OS, nez ten predinstalovanej. nekdo vi vic?

alt
Příspěvky: 99
Registrován: 31 kvě 2009 09:22

Re: cubase 5.5.1 & HP Pavilion p6350it

Příspěvek od alt »

to je pravda..budu se muset poptat..ale jako druhý os přes win.7 by snad mohl jít...???? :wink:

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6634
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: cubase 5.5.1 & HP Pavilion p6350it

Příspěvek od Kermitak »

Brooklyn / juanita juarez píše: w7 kdyztak urcite 32bit, ale jak vidno, tak v tom mas taky jasno.
Hmmm, proc? W7 bych dal urcite 64bit, pokud jsou pro jeho HW drivery (pro spoustu HW uz se drivery pro XP64 nedelaly, protoze to je exot, ale pro W7 normalne zase jsou), kdyz nainstaluje DAW 32bit, tak nemusi resit ani VST bridge a vyuzije vsechnu pamet (slysel jsem, ze PAE na windows nejak moc nefunguje).

Jinej OS samozrejme nainstalovat jde, proc by nemel.

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3348
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: cubase 5.5.1 & HP Pavilion p6350it

Příspěvek od pavlii »

Ano jde. Máme v práci spoustu HP/COMPAQ modelů, které provozujeme na LINUX; dodávané byly s OS Win XP.

P.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: cubase 5.5.1 & HP Pavilion p6350it

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

Kermitak píše:
Brooklyn / juanita juarez píše: w7 kdyztak urcite 32bit, ale jak vidno, tak v tom mas taky jasno.
Hmmm, proc? W7 bych dal urcite 64bit, pokud jsou pro jeho HW drivery (pro spoustu HW uz se drivery pro XP64 nedelaly, protoze to je exot, ale pro W7 normalne zase jsou), kdyz nainstaluje DAW 32bit, tak nemusi resit ani VST bridge a vyuzije vsechnu pamet (slysel jsem, ze PAE na windows nejak moc nefunguje).

Jinej OS samozrejme nainstalovat jde, proc by nemel.
aha (ad OS), mel sem pocit, ze specialne HP to ma nejak chraneny.

ad w7 -- 32bit cubase je jasna, ale kdyz se provozuje v 64bit w7, nepujde o nejaky zbytecny prepocitavani / emulaci? jinak samozrejme beru zpet.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22187
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: cubase 5.5.1 & HP Pavilion p6350it

Příspěvek od Pytkin »

tiez by som tam dal win XP ..

alt
Příspěvky: 99
Registrován: 31 kvě 2009 09:22

Re: cubase 5.5.1 & HP Pavilion p6350it

Příspěvek od alt »

díky za rady..rozhodl jsem se..vemu ho......Alt. :wink:

alt
Příspěvky: 99
Registrován: 31 kvě 2009 09:22

Re: cubase 5.5.1 & HP Pavilion p6350it

Příspěvek od alt »

nakonec jsem ale koupil HP Elit 7100....Alt

Odpovědět