Cubase 5- export

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
adamwp
Příspěvky: 7
Registrován: 02 led 2013 23:43

Cubase 5- export

Příspěvek od adamwp » 02 led 2013 23:47

Ahoj, mám menší problém s exportem. Ze začátku jsem měl problém s tím, že mi kytara hrála do jednoho ucha (v jednom sluchátku) a mikrofon do druhého. Vyřešil jsem to tím, že jsem vytvořil novou audiostopu a prohodil Output. Teď mám ale problém s exportem. Když nahrávku dokončím a kliknu na export napíše mi to - The left and right locators must be set - absolutně netuším co je špatně :/

Uživatelský avatar
W.Cable
Příspěvky: 858
Registrován: 07 lis 2007 10:45

Re: Cubase 5- export

Příspěvek od W.Cable » 02 led 2013 23:59

Obrázek

adamwp
Příspěvky: 7
Registrován: 02 led 2013 23:43

Re: Cubase 5- export

Příspěvek od adamwp » 03 led 2013 00:05

Jo.. děkuju.. už jsem na to přišel, teď mi to ale píše, když dám "potvrdit export"... že nemám místo na disku.. a to teda fakt mám..

adamwp
Příspěvky: 7
Registrován: 02 led 2013 23:43

Re: Cubase 5- export

Příspěvek od adamwp » 03 led 2013 00:23

Dobře.. tenhle problém už se ztratil s restartováním, teď mi ale po exportu pořád hraje kytara do jednoho ucha a mikrofon do druhého..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21261
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Cubase 5- export

Příspěvek od Pytkin » 03 led 2013 00:26

co tak tak sem hodit screenshot toho , ako mas nastaveny export ! vsetko by to urychlilo ..

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3009
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Cubase 5- export

Příspěvek od pavlii » 03 led 2013 01:07

adamwp píše:...že mi kytara hrála do jednoho ucha (v jednom sluchátku) a mikrofon do druhého. Vyřešil jsem to tím, že jsem vytvořil novou audiostopu a prohodil Output....
Docela prasárna teda. Dost sázím na blbě nhraný materiál (typická ukázka záznamu MONO signálu do STEREO stopy - teda tipuju). Jak píše Pytkin - dej sem screenshoty z nastavení (VST Connections - Inputs a Outputs plus vzhled okna Projektu - jak vypadaj stopy).

P.

vg.atvg
Příspěvky: 28
Registrován: 22 lis 2009 17:03

Re: Cubase 5- export

Příspěvek od vg.atvg » 16 zář 2013 15:39

Ahoj, zas základní problém, píšou, co slyším, to se exportuje a vono u C5 zas nééé - přehraje se vše OK (VST i audio tracky), ale z audiostopy se pak vyexportujou +- 3 takty a další už ne??
....mám to přeinstalovat :-)))
dík :-)
Obrázek

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3009
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Cubase 5- export

Příspěvek od pavlii » 16 zář 2013 16:37

To se mi snad zdá.... A co ty nastavené lokátory? samozřejmě, že se exportují jen ty 2 takty (a žádné +/-)....

Ale ano - doporučuji přeinstalovat. Jo - nezapomenout na formát disku, zůstává tam pak to původní nastavení...

P.

vg.atvg
Příspěvky: 28
Registrován: 22 lis 2009 17:03

Re: Cubase 5- export

Příspěvek od vg.atvg » 16 zář 2013 16:49

:-) ále hovňajs, lokátory maj 8 taktů a ani ty nejdou natož celej song...
spíš je "divný" že to "trochu jde" ale celý ne, kdyby to třeba nešlo vůbec....

takový prachy a základní věci zas nejdou, to nepočítám VST externí plaginy, až dám C7 tak co všechno zas nepujde ...chci na tom dělat, ne se v tom hrabat, příští upgrade bude logic :-))))))

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3009
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Cubase 5- export

Příspěvek od pavlii » 16 zář 2013 17:01

Jo - překouk jsem čísílka, už jsem starší kmet :-D jak vypadá exportovací dialog?

P.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21261
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Cubase 5- export

Příspěvek od Pytkin » 16 zář 2013 20:40

pavlii : ty nemas vestecku gulu ? ved si si to mal vyvestit a odpovedat ..

vg.atvg
Příspěvky: 28
Registrován: 22 lis 2009 17:03

Re: Cubase 5- export

Příspěvek od vg.atvg » 16 zář 2013 20:57

mám ten SW už přes rok, ale audio stopu na demo jsem potřeboval až teď :-)))) a....
to audio je mono stopa a ten výběr 4 směrování je taky žůžo - L/R/"nic" (to mám) tedy do stereo out po německu/zákaz
dialog - pict, ale v tom to netypuju "nic tam neni", spíš někde v tom audio něco nenaváže?? zkoušel jsem i jiný části nebo stopy a stejný....
jak máš prosím hierarchii složek fungujícího prj? = kde stopy a kam mixdn složky vůči sobě?
celej song to přehraje správně, ale export nefunguje jen u části audio stopy, ostatní exportuje vše OK

....nejvíc mě štve, že si všechno ofic. kupuju a vono to stejně nejde
předch verze VST32 a základní věci "to umělo" :-)

http://www.allthevogue.wz.cz/az/sig2.jpg
Obrázek

vg.atvg
Příspěvky: 28
Registrován: 22 lis 2009 17:03

Re: Cubase 5- export

Příspěvek od vg.atvg » 16 zář 2013 21:13

tuším binec v těch složkách, vlastně to mám mimo orig založený prj - volitelný to je, ale asi jen vocaď pocaď??
....akorát to nebudu umět přesměrovat, to abych to znova nakrákal :-)))))

Uživatelský avatar
Stan
Příspěvky: 1877
Registrován: 27 dub 2013 15:26

Re: Cubase 5- export

Příspěvek od Stan » 16 zář 2013 21:15

No ještě by to mohlo být že tam máš nějaký plugin který už má uběhlou dobu na vyzkoušení. Zkusil jsi vypnout všechny VST a udělat Mixdown? Nezapomeň na VST na masteru. Uvidíš jestli to pomůže. Pokud je to jen na jedné stopě tak vypni VST na ní a na Masteru

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21261
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Cubase 5- export

Příspěvek od Pytkin » 16 zář 2013 21:27

v tom exporte moc ani nastavovat neni co , podla toho obrazku .. nastav lokatory OD DO a malo by to vuplut ..

Odpovědět