Cubase 5

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4590
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Příspěvek od Amorph » 23 úno 2009 11:59

no to uz delala i dvojka.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12697
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Příspěvek od dendy » 23 úno 2009 12:13

Ondrash píše: musím zase říct (Dendy mi to asi potvrdí), že Vista je mnohem rychlejší.
potvrdzujem, jednoznacne :)

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 23 úno 2009 12:14

Hmm, jak kde, to je ten hlavni problem ;)

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12697
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Příspěvek od dendy » 23 úno 2009 12:15

no to mas bohuzial asi s kazdym OS tak ... co uz :)

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 23 úno 2009 12:20

No u Vist je ta rozmanitost v chovani bohuzel uplne na jinym levelu ;)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21268
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 23 úno 2009 13:03

Ondrash píše:
ekeaze píše:ajimalo by mne jestli ten drum sampler uklada samply po nacteni do adresare projektu, nebo jestli je ponechava v puvodnim adresari...
by bylo celkem dobry kdyz by to bylo ulozeno vse pohromade...
kouknu na to
Co je na viste rychlejsie ?

A preco je to zuzene neprehladne ? ked vidis miesto 30 stop > 60 , tak to je podla mna prehladne ..

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 10:43

Příspěvek od Ondrash » 23 úno 2009 14:28

Na Vistě je rychlejší asi úplně všechno. Startování systému zabere o polovinu míň času. Práce s disky je svižnější. Lepší správa paměti.... Prostě si je nainstaluj a dělej v nich a uvidíš. Visty mám na notebooku už rok a půl a je to fakt držák. V čem vidím problém, je že výrobci HW Vistu ignorují. Co bude asi velkej zásek jsou VST pluginy pro MX400, které mi hází chybovou hlášku při otevírání v Cubase. Ale jen někdy. To budu muset ještě zjistit.

S Mediabay. Upgraduju Cubase už od SX2, takže jsem asi před lety zatrh volbu, že se má import provádět automaticky. No. jak je někdy dobré začít kompletně od znovu. Takže za tenhle nový postřeh se omlouvám :)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21268
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 23 úno 2009 14:58

Ja toto nechapem chlapi .. ja mam skusenosti (nie z jedneho pocitaca) ze na viste je pomale uplne vsetko .. jak bootovanie .. hibernovanie je totalne nepouzitelne .. otvaranie aplikacii atd .. uz len my computer kym sa otvori .. katastrofa ..

pracujem na nich rok a pol .. proste nepouzitelny system na pracu ..

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 23 úno 2009 15:09

To je jak hucet do dubu... Visty jsou proste nedotazeny v tom smeru, ze se na ruznych pocitacich chovaji velmi rozmanite, neni tam zajistena nejaka vykonova stabilita, tudiz kdo tvrdi, ze Visty jsou bleskovy, ma pravdu a ten kdo tvrdi ze jsou pomaly jak snek, ma pravdu taky, zalezi proste stroj od stroje.
Naposledy upravil(a) Kermitak dne 23 úno 2009 15:11, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4590
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Příspěvek od Amorph » 23 úno 2009 15:10

Ja mam v praci rok a pul Vista 32bit a jsou uplne v klidu. Rychly, nepadaj, zadny problemy. Vyvijim na nich aplikace v c++, ladim, obcas neco se zvukem, zadnej problem. Mozna podstatna poznamka, mam je na intelu...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21268
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 23 úno 2009 15:14

amorph : nepoznam nikoho , kto nepouziva intel ..

Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Příspěvek od carloff » 23 úno 2009 18:40

tak uz to mam taky nainstalovane-jeste jednou diky Milanovi z Disku!
prvni dojmy :
variaudio je bomba--konecne se nemusim otravovat s Melodynem ktery vydrzi jen dve instance na session a pak shodil C4...
export super
reverence-velmi kavlitni 3D reverb az jsme byl prekvapen jak az-mozna dokonce lepsi nez altiverb--vsude psali ze hodne zere ale zas tak hrozne to neni
a hlavne je to takove velmi svizne!!!
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

matucha
Příspěvky: 5037
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 23 úno 2009 23:53

Hm... zni jako zprijemneni prace... tyjo ale v ruznou "kvalitu" konvolucnich verbu nejak neverim... dyk je to strasne jasnej princip. Akorat kvalita impulzu je myslim dulezita. Vyvedte me nekdo z omylu.

Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Příspěvek od carloff » 24 úno 2009 00:24

to mozna jo ale krome samotnyho principu maj vetsinou vsechny reverby alespon nejakou modulaci nebo praci s impulsem...
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 10:43

Příspěvek od Ondrash » 24 úno 2009 16:34

carloff píše:tak uz to mam taky nainstalovane-jeste jednou diky Milanovi z Disku!
prvni dojmy :
variaudio je bomba--konecne se nemusim otravovat s Melodynem ktery vydrzi jen dve instance na session a pak shodil C4...
export super
reverence-velmi kavlitni 3D reverb az jsme byl prekvapen jak az-mozna dokonce lepsi nez altiverb--vsude psali ze hodne zere ale zas tak hrozne to neni
a hlavne je to takove velmi svizne!!!
Ten reverb jsem taky zkoušel včera. A hraje! Líbí se mi jak je přehlednej.

Odpovědět