Cubase 5

Sekvencery Steinberg Cubase a Nuendo
Odpovědět
Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

no to uz delala i dvojka.

dendy

Příspěvek od dendy »

Ondrash píše: musím zase říct (Dendy mi to asi potvrdí), že Vista je mnohem rychlejší.
potvrdzujem, jednoznacne :)

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Hmm, jak kde, to je ten hlavni problem ;)

dendy

Příspěvek od dendy »

no to mas bohuzial asi s kazdym OS tak ... co uz :)

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

No u Vist je ta rozmanitost v chovani bohuzel uplne na jinym levelu ;)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Ondrash píše:
ekeaze píše:ajimalo by mne jestli ten drum sampler uklada samply po nacteni do adresare projektu, nebo jestli je ponechava v puvodnim adresari...
by bylo celkem dobry kdyz by to bylo ulozeno vse pohromade...
kouknu na to
Co je na viste rychlejsie ?

A preco je to zuzene neprehladne ? ked vidis miesto 30 stop > 60 , tak to je podla mna prehladne ..

Ondrash

Příspěvek od Ondrash »

Na Vistě je rychlejší asi úplně všechno. Startování systému zabere o polovinu míň času. Práce s disky je svižnější. Lepší správa paměti.... Prostě si je nainstaluj a dělej v nich a uvidíš. Visty mám na notebooku už rok a půl a je to fakt držák. V čem vidím problém, je že výrobci HW Vistu ignorují. Co bude asi velkej zásek jsou VST pluginy pro MX400, které mi hází chybovou hlášku při otevírání v Cubase. Ale jen někdy. To budu muset ještě zjistit.

S Mediabay. Upgraduju Cubase už od SX2, takže jsem asi před lety zatrh volbu, že se má import provádět automaticky. No. jak je někdy dobré začít kompletně od znovu. Takže za tenhle nový postřeh se omlouvám :)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Ja toto nechapem chlapi .. ja mam skusenosti (nie z jedneho pocitaca) ze na viste je pomale uplne vsetko .. jak bootovanie .. hibernovanie je totalne nepouzitelne .. otvaranie aplikacii atd .. uz len my computer kym sa otvori .. katastrofa ..

pracujem na nich rok a pol .. proste nepouzitelny system na pracu ..

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

To je jak hucet do dubu... Visty jsou proste nedotazeny v tom smeru, ze se na ruznych pocitacich chovaji velmi rozmanite, neni tam zajistena nejaka vykonova stabilita, tudiz kdo tvrdi, ze Visty jsou bleskovy, ma pravdu a ten kdo tvrdi ze jsou pomaly jak snek, ma pravdu taky, zalezi proste stroj od stroje.
Naposledy upravil(a) Kermitak dne 23 úno 2009 15:11, celkem upraveno 1 x.

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

Ja mam v praci rok a pul Vista 32bit a jsou uplne v klidu. Rychly, nepadaj, zadny problemy. Vyvijim na nich aplikace v c++, ladim, obcas neco se zvukem, zadnej problem. Mozna podstatna poznamka, mam je na intelu...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

amorph : nepoznam nikoho , kto nepouziva intel ..

carloff
Profesionál

Příspěvek od carloff »

tak uz to mam taky nainstalovane-jeste jednou diky Milanovi z Disku!
prvni dojmy :
variaudio je bomba--konecne se nemusim otravovat s Melodynem ktery vydrzi jen dve instance na session a pak shodil C4...
export super
reverence-velmi kavlitni 3D reverb az jsme byl prekvapen jak az-mozna dokonce lepsi nez altiverb--vsude psali ze hodne zere ale zas tak hrozne to neni
a hlavne je to takove velmi svizne!!!
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

matucha

Příspěvek od matucha »

Hm... zni jako zprijemneni prace... tyjo ale v ruznou "kvalitu" konvolucnich verbu nejak neverim... dyk je to strasne jasnej princip. Akorat kvalita impulzu je myslim dulezita. Vyvedte me nekdo z omylu.

carloff
Profesionál

Příspěvek od carloff »

to mozna jo ale krome samotnyho principu maj vetsinou vsechny reverby alespon nejakou modulaci nebo praci s impulsem...
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Ondrash

Příspěvek od Ondrash »

carloff píše:tak uz to mam taky nainstalovane-jeste jednou diky Milanovi z Disku!
prvni dojmy :
variaudio je bomba--konecne se nemusim otravovat s Melodynem ktery vydrzi jen dve instance na session a pak shodil C4...
export super
reverence-velmi kavlitni 3D reverb az jsme byl prekvapen jak az-mozna dokonce lepsi nez altiverb--vsude psali ze hodne zere ale zas tak hrozne to neni
a hlavne je to takove velmi svizne!!!
Ten reverb jsem taky zkoušel včera. A hraje! Líbí se mi jak je přehlednej.

Odpovědět