Cubase 5

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
Uživatelský avatar
sunrise
Příspěvky: 73
Registrován: 01 kvě 2007 12:55

Příspěvek od sunrise » 24 úno 2009 17:40

Zdravím všechny Cubasery 5 - už na tom taky pár dní jedu, ALE prosím jsem asi slepý - mých pět dioptrií to fakt neomlouvá - našel jsem LoopMash, našel jsem Groove Agent ONE, ale KDE je tan BEAT DESIGNER??? Díky za odpověď - nejlépe na můj mail studio@sunteem-records.cz - děkuji děkuji děkuji a klaním se :o)
Win7 64bit pro, 4core, Intel i7-920, 12GB 1800MHz
Mackie Control Universal PRO, Steinberg MR816x, KRK V8II
Cubase 5, Battery 3, Kontakt 4, NEXUS2, Largo, Roland SH-201, Korg MS-20,
Fat funker & 5060, Neumann U87 classic, RODE: NT 2A, UAD-2 DUO

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 24 úno 2009 18:19

Ondrash píše:
ekeaze píše:ajimalo by mne jestli ten drum sampler uklada samply po nacteni do adresare projektu, nebo jestli je ponechava v puvodnim adresari...
by bylo celkem dobry kdyz by to bylo ulozeno vse pohromade...
kouknu na to
please... tak jak to tedy je .. uklada je do adresare projektu?

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12668
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Příspěvek od dendy » 24 úno 2009 19:14

to aj mna teda zaujima ...

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 11:43

Příspěvek od Ondrash » 25 úno 2009 20:16

Teď jsem mimo Prahu. Kouknu na to až v neděli... (jestli mě někdo nepřeběhne)

vras
Příspěvky: 830
Registrován: 27 lis 2007 21:36

Příspěvek od vras » 03 bře 2009 16:37

Zrovna jsem se těšil, že se podívám na pětku, a zatím houby, nainstaloval jsem UPGRADE C5 z C4 a hlasí mi to licence error. Podle informací od DISKu má fungovat ten čtyřkový klíč. C4 jede normálně.

Milan
Příspěvky: 289
Registrován: 13 úno 2003 22:57

Příspěvek od Milan » 03 bře 2009 16:56

vras píše:Zrovna jsem se těšil, že se podívám na pětku, a zatím houby, nainstaloval jsem UPGRADE C5 z C4 a hlasí mi to licence error. Podle informací od DISKu má fungovat ten čtyřkový klíč. C4 jede normálně.
Informace od DISKu je v pořádku. Ale je potřeba do toho stávajícího klíče naládovat licenci na pětku. A to pomocí aplikace Licence Control Center, nalézající se v nabídce Start - Programy - Syncrosoft - Licence Download. S pomocí čísla, které je v krabici s Cubase 5, se do klíče stáhne potřebná licence.

vras
Příspěvky: 830
Registrován: 27 lis 2007 21:36

Příspěvek od vras » 03 bře 2009 17:01

super, diky moc, hned to vyzkousim

Milan
Příspěvky: 289
Registrován: 13 úno 2003 22:57

Příspěvek od Milan » 03 bře 2009 17:20

Když už jsme u těch klíčů, tak jedna užitečná rada do života. Střežte si klíče jako oko v hlavě. V licenčních podmínkách Steinbergu stojí, že ztrátu klíče nelze nahradit a můžu Vás ubezpečit, že toto pravidlo Steinberg dost striktně dodržuje. Mohl bych Vám pro pobavení přeposlat pár mých komunikací se Steinbergem, ve kterých je můj dlooouhatánský text, jakou měl zákazník strašnou smůlu, jaký je to poctivý a hodný člověk, nepije, nekouří, daně platí atdatd. A nad tím odpověď - jedna strohá věta v angličtině s německým přízvukem :-) "Sorry, ale ztracené klíče nenahrazujeme". Jen jednou udělali vyjímku, kdy zákazník měl v klíči Nuendo s DTS a AC3 kodérama, WaveLab a pár dalších VSTiček v hodnotě hodně přes 100k a byl opravdu zralej na provaz. Takže rozšlapat ano, rozlomit ano, ale hlavně neztratit :D

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21261
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 03 bře 2009 17:31

musim povedat ze som bol spokojny so steinbergom .. mali sme daky stary kluc od DTS dekoderu k nuendu.. do neho sa strkala taka sim karta akoby.. 2 roky sme to nepouzivali a ked sme sa rozhodli to rozbehat, tak zacali problemy .. raz hlasilo ze tam je licencia .. potom ze ne .. chodilo nechodilo .. niekolko serii aktivacii sme s tym absolvovali , proste opruz jak diva svina .. a nakoniec povedali ze poslite ten kluc lokalnemu dealerovi a na druhy den hned poslali kod , ten sme dali do kluca na nuendo a uz vsetko chodi jak vino ..

vras
Příspěvky: 830
Registrován: 27 lis 2007 21:36

Příspěvek od vras » 03 bře 2009 19:45

C5 zatim prijemne prekvapuje, je stabilni, nepada (build je z prosince a jeste ani nevydali update)
A konecne je tam po tech letech narku normalni export stop!!!
Doladovac, jako by vypadl od celemony, se mnohem lepe integruje do programu. I prijemne drobnosti typu kontextove menu na rightclick na event.

Uživatelský avatar
SoundsFine
Příspěvky: 511
Registrován: 28 črc 2008 15:29

Příspěvek od SoundsFine » 03 bře 2009 20:32

update
Naposledy upravil(a) SoundsFine dne 05 bře 2009 00:50, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
knobtweaker
Profesionál
Příspěvky: 92
Registrován: 04 bře 2009 17:54

Příspěvek od knobtweaker » 04 bře 2009 18:07

Já už jsem si 5 ku koupil včera jsem jí instaloval a hrál jsem si s ní do čtyř do rána :-)
Reverb je super a na tom ´"MPC" jsem si docela ulít. Dolaďovač jsem ještě moc netestoval , ale jsem na to zvědavej (minimálně je to rychlejší než přes plug-iny).
Jinak v Music-City to maj nainstalovaný na kompu a dá se to tam v klidu vyzkoušet...
Studiový a live zvukař
http://www.sound-engineer.cz

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 04 bře 2009 18:11

ekeaze píše:
Ondrash píše:
ekeaze píše:Zajimalo by mne jestli ten drum sampler uklada samply po nacteni do adresare projektu, nebo jestli je ponechava v puvodnim adresari...
by bylo celkem dobry kdyz by to bylo ulozeno vse pohromade...
kouknu na to
please... tak jak to tedy je .. uklada je do adresare projektu?

a umnite nekdo z vlastniku C5 odpovedet na tuto otazku?

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3330
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 04 bře 2009 18:14

ale ved to sme uz riesili v Cubase threade ze vzdy si mozes vybrat kam sa to ma ukladat

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 04 bře 2009 18:16

dano píše:ale ved to sme uz riesili v Cubase threade ze vzdy si mozes vybrat kam sa to ma ukladat
toto se tyka toho novyho DRUM sampleru GROOVE AGENT ONE co je v C5... to zneamena ze kdyz naloaduju do toho sampleru samply, tak jestli je ta moznost, ze je cubase preulozi do adresare projektu, nebo jestli funguje jako treba battery , ze je akorat nacte... by se to hodilo pac by to bylo vsechno pokupe v adresari projektu...
Naposledy upravil(a) Ondra P. dne 04 bře 2009 18:20, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět