No ja ho prave uz radsi taky nepouzivam a radsi si tu stopu proste vyexportuju zasolovanou. Ale to je taky zatim extra voser, protoze nevim jak v plnym cubase, ale ve verzi studio jdou exportovat jen out sbernice, takze musim vzdycky povypinat master sekci a navic kdyz se jen zasoluje track, tak ostatni stale zerou cpu a export jedny stopy je pak stejne dlouhej jako export celyho songu. No nedotazenosti je v cubase vic nez dost. Ale nastesti s uad uz ted cpu moc neresim:)
freeze mi vzdycky prislo dost zbytecny, ne principielne, ale zpusob, kterym to qbase umi (=zadna flexibilita freezovanyho audia), byl pro me uplne nevyuzitelnej a oproti beznymu exportu jenom prace navic.
The brand-new Channel Batch Export is a new way of exporting individual tracks to create archives or exchange projects with other production systems. As an extension of the Export Audio Mixdown window, Channel Batch Export allows the export of the audible output of a multiple selection of mixer channels to audio files. Channel Batch Export is also an ideal way of reorganizing a project to give the maximum available CPU power, with all files and VSTi tracks exported to audio tracks, freeing up system resources.
no mna celkom tesi aj tie tooly pre beat.. paci sa mi mat to v jednom packu a nemusiet doinstalovavat ziadne dalsie third-party vsti ... ako neni to revolucia ale prijemna evolucia.. keby bol update z cubase 4 studio na cubase 5 studio za nejaku fajn cenu tak do 200eur asi by som do toho siel..