Cubase 5

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12699
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 15 led 2009 10:35

az tak ? fuha este ze freeze nepouzivam leby by ma asi drblo :)

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4590
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Příspěvek od Amorph » 15 led 2009 10:43

No ja ho prave uz radsi taky nepouzivam a radsi si tu stopu proste vyexportuju zasolovanou. Ale to je taky zatim extra voser, protoze nevim jak v plnym cubase, ale ve verzi studio jdou exportovat jen out sbernice, takze musim vzdycky povypinat master sekci a navic kdyz se jen zasoluje track, tak ostatni stale zerou cpu a export jedny stopy je pak stejne dlouhej jako export celyho songu. No nedotazenosti je v cubase vic nez dost. Ale nastesti s uad uz ted cpu moc neresim:)

vras
Příspěvky: 831
Registrován: 27 lis 2007 20:36

Příspěvek od vras » 15 led 2009 12:21

plna c4 umi export stopy nebo busu, stejnetak umi i recording z busu, ten routing je v C4 konecne dobrej

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 15 led 2009 16:52

freeze mi vzdycky prislo dost zbytecny, ne principielne, ale zpusob, kterym to qbase umi (=zadna flexibilita freezovanyho audia), byl pro me uplne nevyuzitelnej a oproti beznymu exportu jenom prace navic.

matucha
Příspěvky: 5037
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 15 led 2009 20:42


Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 15 led 2009 20:57

pekny ten cubase 5.. videjka su moc fajnove...

ked som zhliadol tie videa, tak v podstate mate tam vsetko co vam tam chybalo :) aspon teda co som zachytil v tomto threade co by tam mohlo byt :)

matucha
Příspěvky: 5037
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 15 led 2009 21:13

No na jedny strane mi to pride jako cubase4 plus trochu freewaru.

Na druhy strane mozna par z tech veci urychli praci, ale nejdriv bude muset prokazat svoji kvalitu (pitch correction).

Zatim me nepresvedcili, ze mi to prinese neco zasadniho.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12699
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 15 led 2009 21:31

multitrack export :

The brand-new Channel Batch Export is a new way of exporting individual tracks to create archives or exchange projects with other production systems. As an extension of the Export Audio Mixdown window, Channel Batch Export allows the export of the audible output of a multiple selection of mixer channels to audio files. Channel Batch Export is also an ideal way of reorganizing a project to give the maximum available CPU power, with all files and VSTi tracks exported to audio tracks, freeing up system resources.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21270
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 15 led 2009 23:22

dendy : jo to je pozitivna vec .. pre mna jedna z mala ..

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12699
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 15 led 2009 23:35

no mna celkom tesi aj tie tooly pre beat.. paci sa mi mat to v jednom packu a nemusiet doinstalovavat ziadne dalsie third-party vsti ... ako neni to revolucia ale prijemna evolucia.. keby bol update z cubase 4 studio na cubase 5 studio za nejaku fajn cenu tak do 200eur asi by som do toho siel..

matucha
Příspěvky: 5037
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 16 led 2009 00:05

Ten export jsem nikdy nepotreboval... ale v pripade, ze bych musel... no tak to by se ten update vyplatil uz jen kvuli jedny veci ;-), to je fakt.

No rozhodne vic jak 4.6 bych to nevidel... rozhodne ne 5.0

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 16 led 2009 00:52

mna len sokuje ze tato ficura doteraz v cubase nebola...

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 16 led 2009 08:04

kexik píše:mna len sokuje ze tato ficura doteraz v cubase nebola...
no ved to je jasne :) kto by kupoval Cubase 5? :)

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 16 led 2009 08:19

ja si upgrade na 5ku koupim, mam rad cerstvy novinky :D

Uživatelský avatar
Cundo
Profesionál
Příspěvky: 607
Registrován: 15 pro 2007 17:44

Příspěvek od Cundo » 16 led 2009 10:53

Ten doladovac nie je nahodou Melodyne? Je to velmi podobne.
Aranžovanie, tvorba a nahrávanie hudby.

Odpovědět