Cubase 5

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3853
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 28 led 2009 17:16

Zatim jsem to nikde v distribuci v ČR neviděl a takovej blazen zas nejsem, abych to zbytečně objednával z venku, jen abych to měl hh. Stejně na to vyjde ještě aspoň pět patchů. Tak jako když jsem si koupil cubase studio 4, tak to bylo plné buggů.

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 11:43

Příspěvek od Ondrash » 28 led 2009 20:15

Já když jsem kupoval plnou čtyřku (což bylo asi dva měsíce po uvedení) tak jsem nenarazil na žádný zásadní problém, který by mě omezoval. Takže se nové verze nebojím. Počkám až jí budou mít v Disku.

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2692
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 28 led 2009 20:39

Nápodobně
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3853
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 28 led 2009 21:56

Ondrash: Já jsem narazil na problem např. dost nepříjemné zamrzání šavlí, což odstranili hned v prvním upgrade.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21261
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 28 led 2009 23:03

Ondrash píše:Já když jsem kupoval plnou čtyřku (což bylo asi dva měsíce po uvedení) tak jsem nenarazil na žádný zásadní problém, který by mě omezoval. Takže se nové verze nebojím. Počkám až jí budou mít v Disku.
Mam podobne skusenosti .. N4 malo par much s ktorymi sa dalo zit .. 4.2.2 ma dost velke muchy ..

vras
Příspěvky: 830
Registrován: 27 lis 2007 21:36

Příspěvek od vras » 29 led 2009 02:23

Koukam, ze Cubase 5 upgrade z SX3 nebo C4 za USD 199.00 bude v pulce unora v USA. Bude to v EU driv? A levneji?

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2692
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 29 led 2009 09:04

No tak jestli to bude 199 + DPH tak by to mohlo vyjít tak na 4.500,- Kč a to se mi zdá OK
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3853
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 29 led 2009 10:01

Tak to pokud bude upgrade kolem 4,5K tak to neni zadna strasna investice.
Na studio verzi by dokonce mohl vyjít i levnějš :c)

ambivalence
Příspěvky: 53
Registrován: 12 pro 2005 20:46

Příspěvek od ambivalence » 29 led 2009 10:32

U Thomanna vyjde upgrade C4/SX3 -> C5 na 198 EUR. Preprava je paušál 20 EUR za jednu objednávku.
Win XP, M-Audio Delta 1010LT, Cubase 4, Novation ReMOTE 49SL COMPACT, Behringer Eurorack UB1002, Ibanez AF85

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12674
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Příspěvek od dendy » 29 led 2009 11:10

to si kde nasiel?? hladam a neviem vobec najst C5 u thomanna v ponuke este. ..

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6445
Registrován: 12 led 2005 23:43

Příspěvek od Kermitak » 29 led 2009 11:11

U disku 5290,-, navic za 6690,- upgrade z cubase studio (i starsiho) na C5.

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 29 led 2009 11:29

dendy píše:to si kde nasiel?? hladam a neviem vobec najst C5 u thomanna v ponuke este. ..
das vyhledat cubase 5 a je to az nakonci asi se to radi polde dostupnosti

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3853
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 29 led 2009 15:53

Kermitak: Ty jo tak o tom zapřemýšlím ze studia na full.

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3853
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 30 led 2009 11:02

Koukám koukám pro studiaře ze 4 na 5 3.490CZK to je v pohodě :)

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 11:43

Příspěvek od Ondrash » 30 led 2009 15:17

To je hodně v pohodě, když si vezmu kolik už jsem jim od VST5 nasypal za upgrady. :( :lol:

Odpovědět