Cubase 5

Sekvencery Steinberg Cubase a Nuendo
Odpovědět
dendy

Příspěvek od dendy »

no podla mna adekvatna cena vzhladom na to ze tam nic nove zasadne prevratne nepridali :)))))

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

hm, do upg ze studia na full asi jdu. To mi prijde jako fajn cena.

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

dendy: To zavisi na tom, co povazujes za zasadni. Par drobnosti tam bude.

dendy

Příspěvek od dendy »

TOM-Thak píše:dendy: To zavisi na tom, co povazujes za zasadni. Par drobnosti tam bude.
ved prave.. drobnosti ;-) ako prijemna evolucia, urcite ale nie revolucia... a adekvatna cena danej evolucii... len to som tym myslel... za 220 EUR si presne predstavujem takyto posun v zopar drobnostiach..

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

dendy: joo takhle ja jsem myslel, že to byla spíš ironie a že ti to přijde moc peněz :)
Já na tom rohodně uvítám skládání bicích v pattern editoru jako kdysi fruity + export na stopy je pro mne vysvobozením a pár drobností do pohodlnější práce.

dendy

Příspěvek od dendy »

TOM-Thak píše:dendy: joo takhle ja jsem myslel, že to byla spíš ironie a že ti to přijde moc peněz :)
Já na tom rohodně uvítám skládání bicích v pattern editoru jako kdysi fruity + export na stopy je pro mne vysvobozením a pár drobností do pohodlnější práce.
nie, ziadna ironia :) to je problem diskusnych for veci niekedy zneju inak ako ich clovek mysli :))) proste ta cena mi pride ale uuuplne adekvanta.. neni nadsadena ani podsadena, az ma prekvapilo lebo som necakal ze steibergovia budu taky ferovi :) hlavne teda C4 STUDIO > C5 full .. zeby zmena vo vedeni firmy ? :)

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

dendy: Pockej tech 3,5 to neni na full to je pro studiovkare jestli sem to spravne cetl na disku tak tam maj ze je to ze studio 4 na studio 5 pokud se bavime o te same akci. Psal sem pro studiovkare ze 4ky na 5 tj. ze studio 4 na studio 5.

dendy

Příspěvek od dendy »

http://www.thomann.de/gb/steinberg_cuba ... rade_1.htm

233 EUR

cubase 4/5 studio, SL3 >>> CUBASE 5

k tomuto som hovoril ja :) toto je imho vobec najvyhodnejsi z tych vsetkych updatov .. ten zo STUDIO 4 > STUDIO 5 mi uz nepride tak vyhodny ...

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

dendy: jasne jasne, tak to jo to se taky dá. Cekal jsem víc.

greezmen

Příspěvek od greezmen »

taka otazočka ake ma disk podmienky na predaj Cubase EDU verzie? mam momentalne Cubase Studio 4 EDU ale mam kupca a chcel by som si kupiť Cubase 5 EDU. Chcu nejake papiere že som študent alebo niečo podobne alebo jednoducho objednam pošlu a ... :?:

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

greezmen: Ja kdyz jsem byl na seminari od disku tak rikali, ze chteli nejaky potvrzeni o studiu tusim, ale jakmile pry ti to nekdo udelat to potvrzeni a nejsi fakticky student tak to je stejne jako kdyby sis stahl H2O.. prihlas se na skolu a kup cubase a pak se nech vyhodit :D:D

greezmen

Příspěvek od greezmen »

za H2O nezaplatim 8k .... ide o to že projekty ktore robím su amaterske dema a tam nema cenu kupovať soft za 16k je to viacmenej moje hoby o zarobkoch sa neda absolutne hovoriť. z USA sa ma pri nakupe cubase 4 edu nepytali na nič kupil som poslali a bolo.

Wohma

Příspěvek od Wohma »

Jak to je s temi EDU verzemi? Co kdyz jsem student a nedostuduji, to mam ten software vratit? :-)

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Od kdy se EDU verze prodavaji studentum?

Wohma

Příspěvek od Wohma »

Dobrý den,

nárok na EDU verze vám vzniká tehdy, jestliže jste pedagogem či studentem
jakékoli hudebně zaměřené školy a doložíte nám o tom potvrzení.

S pozdravem

Romana Horáčková
------------------------
office assistant
romana.horackova@disk.cz
tel.: +420 516 802 488

Odpovědět