cubase 6.5 problem s pridanim pluginu

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
Bedobus
Příspěvky: 87
Registrován: 08 čer 2009 11:33

cubase 6.5 problem s pridanim pluginu

Příspěvek od Bedobus » 27 črc 2012 21:17

do slotu v C6.5 sa neda nahrat ziaden plugin. Slot Vst instrument ide bez problemov ale plugin ziaden ani orig steinberg ani UAD. Niekde som sa docital ze treba vymazat default.xml v appdata. To som urobil, nahrali sa asi 2-3 pluginy a zase nic. Nestretol sa niekto s tym? Dik

vras
Příspěvky: 831
Registrován: 27 lis 2007 20:36

Re: cubase 6.5 problem s pridanim pluginu

Příspěvek od vras » 28 črc 2012 18:01

A mas spravne nastaveny VST plugin folder?

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3010
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: cubase 6.5 problem s pridanim pluginu

Příspěvek od pavlii » 28 črc 2012 18:03

Jako, že je prázdná nebo skoro prázdná nabídka? Pak zkontrolovat to, na co upozorňuje vras. Nebo to "nedá nahrát" znamená, že v nabídce plug-iny jsou, ale po kliknutí se nic nestane (=nepřidá se do VSTi slotu)?

P.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: cubase 6.5 problem s pridanim pluginu

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 28 črc 2012 21:11

pluginy, ktery se prestanou nahravat (nic to po vyberu pluginu neudela), resp. se nahraje prazdne okno, kde neni zadne GUI -- tohle se deje v projektu, kdy dojde RAM. trpi tim 32bitovy verze kubenda, z duvodu asi vsem znamych. ale jestli to dela v prazdnym projektu.. hmm.. s tim jsem se nesetkal. preinstaloval bych cubase, potom jeste promazal jeji nastaveni (defaults.xml, Vst2xPlugins.xml, Vst2xBlacklist.xml a spol.)

Bedobus
Příspěvky: 87
Registrován: 08 čer 2009 11:33

Re: cubase 6.5 problem s pridanim pluginu

Příspěvek od Bedobus » 29 črc 2012 10:44

Ano v ponuke su pluginy ale sa nenahraju. Jedna sa o 32 bit verziu vo W7/64. V uplne novom projekte to chvilu ide. Ale iba zopar pluginov a potom nic. Nejde to ani ked uz nahrate pluginy odstranim resp. vypnem. Ani po restarte. Ked som v preferenciach vypol automaticke spustanie GUI tak to tiez chvilu slo. Ked vymazem(premenujem) default.xml po restarte to ide nejaky cas bez problemov, v tom istom projekte kde to predtym neslo. Cize problem asi nebude v nedostatku RAM ale v zlom manazmente. Problem ale je ze mam tango konzolu a po vymazani default.xml celu konfiguraciu musim robit nanovo co trva dobru pol hodinku. 64bit verzia je pe UAD prakticky nepouzitelna. Dá sa nejako zresetovat RAMka v projekte, bez toho aby som si vymazal vsetky nastavenia? No nic dik za odpovede keby vas nieco napadlo, idem skusat dalej :)

vras
Příspěvky: 831
Registrován: 27 lis 2007 20:36

Re: cubase 6.5 problem s pridanim pluginu

Příspěvek od vras » 29 črc 2012 13:36

to neni normalni, preinstaluj ten kompl (pro zacatek aspon cubase), nebo tam mas nejaky divny chybny plugin, co sezere vsechny prostredky ostatnim, ale mezi pluginama cubase a uad nic takoveho neni.

Bedobus
Příspěvky: 87
Registrován: 08 čer 2009 11:33

Re: cubase 6.5 problem s pridanim pluginu

Příspěvek od Bedobus » 04 bře 2013 14:23

Robi to definitivne smart av tango konzola aj v 64bitovej verzii. Par pluginov sa nahraje a potom koniec. Zaujimave je ze steinbergacke pluginy idu bez problemov. Problemy su iba s uad a ostatnymi pluginmy. Ked nie je nainstalovana konzola vsetko bezi v pohode. Skusim vsetko preinstalovat potom dam vediet.

vras
Příspěvky: 831
Registrován: 27 lis 2007 20:36

Re: cubase 6.5 problem s pridanim pluginu

Příspěvek od vras » 04 bře 2013 14:49

fiiiiha - to asi zrovna neni levna zalezitost - ze tohle pobezi s UAD bych povazoval za samozrejmost - ale mozne je vsechno. Zkousels jejich techsupport?

Odpovědět