Cubase 7 - Chrod Track

Sekvencery Steinberg Cubase a Nuendo
Odpovědět
dJR

Cubase 7 - Chrod Track

Příspěvek od dJR »

Zdravím,

nový Chord Track je pro mě úplná senzace. Je to skvělá berlička pro skladbu a experimentování, myslím že zcela ideální pro toho, kdo teorii harmonie předem zcela neodignoroval a její principy pochopil, leč se mu třeba nedostaly z roviny pochopené teorie do krve natolik, jako třeba klasicky vzdělanému skladateli.

Používáte Chord Track? Otevírám tímto debatu ;-)

Stan

Re: Cubase 7 - Chrod Track

Příspěvek od Stan »

Chvilku jsem si s tím hrál ale pořádně jsem se k tomu zatím nedostal. Každopádně je to zajímavá věc.

dJR

Příspěvek od dJR »

A já se těšil na plodnou diskusi :(

biscuit

Příspěvek od biscuit »

ja nenasel silu upgradovat :-)

symphonic mice

Příspěvek od symphonic mice »

Myslim, ze chord track je efektivni, zrychli praci prestoze teoreticke znalosti nenahradi,Cubase v7.5 mam chvilku, nevyuzil jsem zatim vsechny chord track moznosti, nemel bych sem tedy vlastne psat :-p,ale i takhle je celkem supr...zajima mne jestli funguje aplikace vice chord tracku i na jednotlive midi stopy,'polyfonicky nezavisle na sobe ?...musim vyzkouset :-)...

symphonic mice

Příspěvek od symphonic mice »

..no jiste ze to nende ,jsem to ja jelito....,jak jsem si to predstavoval,ale stejne moznosti a dalsi potencial ten chord hodne ma celkem, jak jsem ho ted opet zkoumal,chce si to jen najet... tak napiste neco z praxe nekdo kdyztak nejake finty apodob., jak ho pouzivate atd. .. ;-)

Odpovědět