Cubase 7 jbridge
Cubase 7 jbridge
zdravím vás....zakúpil som si cubase 7,5 64bit a chcel by som používat aj niektoré staršie 32bit pluginy, len neviem ak ich tam dostat....viem, že sa to dá pomocou jbridge, ale ako špekulejm tak špekulujem nejde mi to....neviete mi niekto poradit postup pre cubase 7? vdaka
Re: Cubase 7 jbridge
no ja akurat testujem Cubase 7 Element Demo a mne tam normalne funguju 32bit pluginy. Sam Cubase ma niekolko 32bit pluginov v instalacii. Inac je pravda ze nemam vela 32bit pluginov, ale nepotrebujem ziaden j bridge a nezaznamenal som zatial ziadne problemi. Inak mam samostatnu zlozku VSTi (tak ako Cubase , alebo iny program) kde mam vsetky vst plugini aj 32 aj 64 bit. A ziaden problem.
dík za ten návod, niektoré pluginy idú dobré ale niektoré nie.....napríklad taký pcm native reverb sa sekne a hodí tam okno dispatcher opcode 14 ....neviet s týmto nejako poradit, vdaka
Jsou plug-in moduly, které budou mít problém s nativním bridge v Cubase a jsou i takové, které budou mít problém s Jbridge. Pokud je problém se standardním, může se zkusit Jbridge (samozřejmě bez záruky). Další cesta je juknout se na net na detailnější komunitu (cubase.net, Jbridge, pcm native verb - v tomhle případě) a pokusit se zjistit, jak se to chová jinde, případně jestli rovnou není zmíněn problém jako takový. Pak by to nemusela být investice naslepo, případně by člověk věděl, že ve stávající situaci to není řešitelné.
P.
P.
-
- Profesionál
jbridge by mel bejt spolehlivej, zatim mi s nim fungovalo vsechno.
nativni bridge je naopak hodne spatnej.
nativni bridge je naopak hodne spatnej.