Cubase 8,5
Re: Cubase 8,5
Jojo, použil jsem summer16.
ahaa, ta akce už byla to vypadá
Ahojte, chci si konečne koupit original verzi 8,5 mam par dotazu:
A) koupě PRO nebo ARTIST?
B) je v tom Pad shop?
Děkuji
A) koupě PRO nebo ARTIST?
B) je v tom Pad shop?
Děkuji
Určitě PRO
Padshop tam je, ale má uzamčený import vlastních samplů, což je zpoplatněné rozšíření, ale stojí to pár euro, kupoval jsem to.
V.

Padshop tam je, ale má uzamčený import vlastních samplů, což je zpoplatněné rozšíření, ale stojí to pár euro, kupoval jsem to.
V.
V čem je rozdíl v pro a artis takovy zásadní?
Stačí se kouknout na web Steinbergu a je jasné, že skoro ve všem (Artist má spoustu omezení a je třeba se tedy rozhodnout, zdali nebudou omezující pro práci).
P.
P.
Ja práve z ich webu som uplne mimo
ale děkuji koupim pro. Ještě otázka, da se koupit verze zlevněna pro studenty. I v této verzi jsou omezení nějaký?

-
Ahoj,
opet mužu poskytnout
http://www.midi.cz/inzerat/172226/proda ... ase-pro-8/
a cena je k jednání....
opet mužu poskytnout
http://www.midi.cz/inzerat/172226/proda ... ase-pro-8/
a cena je k jednání....
Ahoj super cena. Jenom ja budu cubase potrebovať tak o rok. A to mozna již bude verze 9, 5
takže to teď bohužel nevyužiji.

No zase by ses za rok nezbrzdil tím, že tomu softu nebudeš moc rozumět
a ten HW nebude za rok zastaralý? V čem tedy budeš dělat celé to období?
P.

P.
Nedělám bohužel v ničem, v stávajícím byte neni pro studio místo až příští rok 11 měsíc . A jak rikam do vtedy můžou být klidně 2 Updaty + 1 je již potrebny dnes( každý 50 eur)
Nevite nekdo, jak v cubase upravit notovy zapis pro tisk? Mockrat jsem s tim nedelal a ted potrebuju z midi vyjet noty a vytisknout partituru. Postupuju tak, ze si otevru selekci a vidim to pekne zalomeny na strance, ale kdyz chci tisknout, tak se mi to prepne do page view a vsechny takty se mi sesypou na jeden radek a neprisel jsem na to, jak to upravit.
uz jsi to vyresil ? Ja jsem koukal do supliku ale z toho popisu nejsem moc moudrej a tech moznosti je dost. Ja jsem to zkousel v 8.5 a me se to zobrazuje v page view normalne. Zkousel jsem nasimulovat tvuj problem ale bez uspechu, ale jak jsem rikal moc jsem te nepochopil. Mas to jen jeden track nebo je to cele aranzma vice nastroju ect.
EDIT: Myslim ze to mam
cubase// Preferences>Scores>Editing, 'Default Number of Bars per Staff' dole je maly okno a tam si nastav 4 bary
EDIT 2: Tak jsem jeste projel manual a tam pisou ze na vzhled Page view ma vliv take systemove nastaveni tiskarny tedy samotne nastaveni na compu. Tak jsem jen zkusil prohodit orientaci papiru v nastaveni tiskarny, Cubase automaticky na tyhle zmeny zareagoval bez restartu a vzhled page se zmenila ihned z portretu na landscape. Teda aby jsem byl presnejsi delal jsem to z Cubase > File >Page Setup. Tak se na to muzes mrknout jestli to neni tvuj pripad.
EDIT: Myslim ze to mam
cubase// Preferences>Scores>Editing, 'Default Number of Bars per Staff' dole je maly okno a tam si nastav 4 bary
EDIT 2: Tak jsem jeste projel manual a tam pisou ze na vzhled Page view ma vliv take systemove nastaveni tiskarny tedy samotne nastaveni na compu. Tak jsem jen zkusil prohodit orientaci papiru v nastaveni tiskarny, Cubase automaticky na tyhle zmeny zareagoval bez restartu a vzhled page se zmenila ihned z portretu na landscape. Teda aby jsem byl presnejsi delal jsem to z Cubase > File >Page Setup. Tak se na to muzes mrknout jestli to neni tvuj pripad.
Naposledy upravil(a) Stan dne 14 říj 2016 22:59, celkem upraveno 5 x.
Tak teď jsem se v tom teda definitivně ztratil. Proč teda teď řešíš rady co koupit, když na to stejně nemáš místo? 11 měsíců předstih je nonsense.Triball22 píše:Nedělám bohužel v ničem, v stávajícím byte neni pro studio místo až příští rok 11 měsíc . A jak rikam do vtedy můžou být klidně 2 Updaty + 1 je již potrebny dnes( každý 50 eur)
P.