Cubase 8 - instrument track -> audio

Sekvencery Steinberg Cubase a Nuendo
Odpovědět
Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13861
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Cubase 8 - instrument track -> audio

Příspěvek od dendy »

otazka.. existuje v cubase 8 (elements) nieco take ako "bounce track to audio" ?? mam i strument track z pluginoom, plus nejake inserty.. chcel by som rendermut oznaceny region tak aby mi vytvorilo novy audio track, idealne aj s tailom ked tam mam napriklad reverb, delay

samozrejme viem ze si mizem dat solo stopu a pouzit normalne export projektu a do novej stopy (aj ked mam pocit ze to spravi proste celu stopu - ja chcem len selectnuty region) ..

Uživatelský avatar
peteness
Příspěvky: 3670
Registrován: 22 čer 2004 17:31

Re: Cubase 8 - instrument track -> audio

Příspěvek od peteness »

jak celou stopu? vyexportuje to tolik, kolik oznacis.

rastis
Příspěvky: 3005
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Re: Cubase 8 - instrument track -> audio

Příspěvek od rastis »

v exportovacom menu sa da navolit aby sa export nahodil ako nova stopa do projektu, samozrejme podla vyznaceneho regionu

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13861
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Cubase 8 - instrument track -> audio

Příspěvek od dendy »

ach som blbec jasne ze to exporte len selectnuty region.. asi som mal predtym vypnutu selekciu .. od tepla dako mozog nefunguje :))

biscuit
Příspěvky: 9785
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: Cubase 8 - instrument track -> audio

Příspěvek od biscuit »

uz jsi z tech tabletu uplne zdegenerovany kamarade :-D

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13861
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Cubase 8 - instrument track -> audio

Příspěvek od dendy »

tak fakt ze praca v desktopovom DAW mi teraz pride nekonecne viac neintuitivna a nepohodlnejsia ako na tablete .. budem si zas musiet zvyknut ... som si povedal ze ked uz som dal onecne po rokoch dokopy pracovnu-kvazistudio, ze tomu dam zase sancu ... skusam teraz rozne varianty ... Logic, Cubase, Reason, Live, Reaper, Studio One .. zatial predbezne vitaz je Studio One :-)

Ronny K.
Příspěvky: 36
Registrován: 09 pro 2015 04:31

Re: Cubase 8 - instrument track -> audio

Příspěvek od Ronny K. »

dendy píše:otazka.. existuje v cubase 8 (elements) nieco take ako "bounce track to audio" ?? mam i strument track z pluginoom, plus nejake inserty.. chcel by som rendermut oznaceny region tak aby mi vytvorilo novy audio track, idealne aj s tailom ked tam mam napriklad reverb, delay

samozrejme viem ze si mizem dat solo stopu a pouzit normalne export projektu a do novej stopy (aj ked mam pocit ze to spravi proste celu stopu - ja chcem len selectnuty region) ..
jednoducha funkce "render in place"
Mac Pro, iMac 27", Macbook Pro, MOTU828MK3, TC Finalizer 96K, UAD2 Satellite, Kurzweil K2000R, Nord Lead 2, Virus TI, Rode NT1-A, Mackie HR826MK2, Cubase 8.5, Wavelab 8.5, Vienna Ensemble Pro 5.

Odpovědět