otazka.. existuje v cubase 8 (elements) nieco take ako "bounce track to audio" ?? mam i strument track z pluginoom, plus nejake inserty.. chcel by som rendermut oznaceny region tak aby mi vytvorilo novy audio track, idealne aj s tailom ked tam mam napriklad reverb, delay
samozrejme viem ze si mizem dat solo stopu a pouzit normalne export projektu a do novej stopy (aj ked mam pocit ze to spravi proste celu stopu - ja chcem len selectnuty region) ..
Cubase 8 - instrument track -> audio
Re: Cubase 8 - instrument track -> audio
jak celou stopu? vyexportuje to tolik, kolik oznacis.
v exportovacom menu sa da navolit aby sa export nahodil ako nova stopa do projektu, samozrejme podla vyznaceneho regionu
ach som blbec jasne ze to exporte len selectnuty region.. asi som mal predtym vypnutu selekciu .. od tepla dako mozog nefunguje
)

uz jsi z tech tabletu uplne zdegenerovany kamarade 

tak fakt ze praca v desktopovom DAW mi teraz pride nekonecne viac neintuitivna a nepohodlnejsia ako na tablete .. budem si zas musiet zvyknut ... som si povedal ze ked uz som dal onecne po rokoch dokopy pracovnu-kvazistudio, ze tomu dam zase sancu ... skusam teraz rozne varianty ... Logic, Cubase, Reason, Live, Reaper, Studio One .. zatial predbezne vitaz je Studio One 

jednoducha funkce "render in place"dendy píše:otazka.. existuje v cubase 8 (elements) nieco take ako "bounce track to audio" ?? mam i strument track z pluginoom, plus nejake inserty.. chcel by som rendermut oznaceny region tak aby mi vytvorilo novy audio track, idealne aj s tailom ked tam mam napriklad reverb, delay
samozrejme viem ze si mizem dat solo stopu a pouzit normalne export projektu a do novej stopy (aj ked mam pocit ze to spravi proste celu stopu - ja chcem len selectnuty region) ..
Mac Pro, iMac 27", Macbook Pro, MOTU828MK3, TC Finalizer 96K, UAD2 Satellite, Kurzweil K2000R, Nord Lead 2, Virus TI, Rode NT1-A, Mackie HR826MK2, Cubase 8.5, Wavelab 8.5, Vienna Ensemble Pro 5.