Cubase elements 10

Sekvencery Steinberg Cubase a Nuendo
Odpovědět
Kapela
Příspěvky: 3
Registrován: 20 čer 2019 09:26

Cubase elements 10

Příspěvek od Kapela »

Zdravím a prosím o radu ,mám cubase elements 10 nainstaloval jsem do pc a vse slapalo jak melo ,ale neměl jsem legální Windows tak jsem ho zakoupil Windows 7 , a ted když chci naistalovat cubase nelze zadat klic je někdo kdo by poradil? Diky moc

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3222
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Cubase elements 10

Příspěvek od pavlii »

Předpokládám, že se tu bavíme o eLCC, čili softwarovém Licenseru, takže změnou OS se změnily systémové věci (identifikace), na kterých je klíč založen. Takže je nutná reaktivace na Steinberg webu, postup bude někde popsaný.

Pokud se o tenhle případ nejedná, tak mě někdo kdyžtak opraví 8)

P.

Uživatelský avatar
Greyhound90
Příspěvky: 374
Registrován: 22 zář 2013 11:42

Re: Cubase elements 10

Příspěvek od Greyhound90 »

Jak píše pavlii. Musíš vygenerovat přes eLicencer Control nový aktivační klíč. V Cubase je to děsná pakárna. Prvně jsem se s tím mořil půl dne. Co zvláště doporučuji je KOMPLETNĚ odinstalovat a znovu potom nainstalovat eLicencer ze svého PC, protože eLicencer si někdy pamatuje nastavení starého aktivačního klíče a nový tvrdošíjně odmítá uznat.
Zuřil jsem nad tím asi dvě hodiny a točil jsem se jako veverka v bubnu pořád dokola. Až po odinstalování a opětovné instalaci eLicenceru a vygenerování nového aktivačního klíče se to teprve povedlo a Cubase naběhl.
Odinstalace eLicenceru zde:
https://helpcenter.steinberg.de/hc/en-u ... rol-Center
Aktivaci jsi asi dělal, ale pro jistotu:
https://www.steinberg.net/en/company/te ... enser.html

Kapela
Příspěvky: 3
Registrován: 20 čer 2019 09:26

Re: Cubase elements 10

Příspěvek od Kapela »

Diky za pomoc sice se s tím ještě morduju ale verim ze to udělám 😂😂😂😂

Kapela
Příspěvky: 3
Registrován: 20 čer 2019 09:26

Re: Cubase elements 10

Příspěvek od Kapela »

Tak klíč nový už mám vse zaregistrovano ale když si pokračovat dal píše my to chybí NET framewor to taky nekde stahnu ? Díky moc

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3222
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Cubase elements 10

Příspěvek od pavlii »

Hmm - pokud to není součástí instalace eLCC (jestli se tedy ta poznámka vztahuje k tomu), tak NET Framework je myslím free produkt a najdeš to tedy někde na netu, stačí googlit. Obvykle to je ale součást instalace příslušného SW....ale nemusí to být pravidlem.

P.

Uživatelský avatar
Greyhound90
Příspěvky: 374
Registrován: 22 zář 2013 11:42

Re: Cubase elements 10

Příspěvek od Greyhound90 »


Odpovědět