cubase - group kanaly

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
loleq
Příspěvky: 110
Registrován: 28 dub 2004 17:09

cubase - group kanaly

Příspěvek od loleq » 08 led 2006 03:45

zdravim

potrebujem poradit

mam povedzme 4 group kanaly. Kanal c1 c2 c3 c4, vytvorene v tom istom poradi. Kanal c1 mozem routovat do hociktoreho z nich ale kazdy nasledujuci uz mozem routovat len do tych ktore idu za nim.
Ako mam dosiahnut aby povedzme novy c5 mohol byt preroutovany na c1?

skusal som kadejako ale nic s tym neviem urobit. jedine poskladatcely rojekt odznova

dik

Lq

synthy
Příspěvky: 32
Registrován: 28 kvě 2004 16:22

Příspěvek od synthy » 08 led 2006 04:04

Odpověď zní: .... nejde to. Jedinou možností je routing do jiného "outu" v master sekci.

Solarfall
Příspěvky: 1139
Registrován: 20 bře 2004 09:51

Příspěvek od Solarfall » 08 led 2006 10:42

toto je jedna z nepochopitelnych trapnych veci na cubase :? spolu s nepresuvatelnymi insert efektami...

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2678
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Příspěvek od Fractal » 08 led 2006 14:16

tak me to napadlo... nezkousel jsem to, ale mam pocit ze byto mohlo jit
zkuste to nekdo aspon

- skus presunout v sekvenceru stopu groupy ktere potrebujes treba uplne nahoru... tim se zmeni poradi i v mixaku...
moznaze to nema vliv nevim

synthy
Příspěvky: 32
Registrován: 28 kvě 2004 16:22

Příspěvek od synthy » 08 led 2006 14:40

Fractal: ... nemá to vliv. Podle toho, v jakém pořadí je vytvoříš, můžeš je routovat "směrem doprava - sestupně", nikdy ne opačně ....

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2678
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Příspěvek od Fractal » 08 led 2006 16:21

synty: tak to je bordel...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21270
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 08 led 2006 18:43

no .. mne to pride celkom logicke .. totiz keby si ich mohol rutovat hore dole , tak mozes lahko dostat spatny vazbu .. takto mix ide z lava do prava .. a nemoze sa ti stat ze by si z pravej strany dostal signal zase do lava a mohol ho zavazbit ..

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 08 led 2006 19:28

v tohhle ti pomuze jen rychle zapesti, mys a copy & paste tlacitka na savlich.

Odpovědět