Cubase LE 5 - zvuk

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
adamwp
Příspěvky: 7
Registrován: 02 led 2013 22:43

Cubase LE 5 - zvuk

Příspěvek od adamwp » 20 úno 2013 16:02

Ahoj, mám takový menší problém, když vytvořím zvukovou stopu.. a zapnu monitoring, nebo nahrávání.. zvuk z mikrofonu jde do jednoho slluchátka a zvuk z kytary do druhého.. jak mám nastavit aby šlo oboje do obojího?... díky

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Cubase LE 5 - zvuk

Příspěvek od Pytkin » 20 úno 2013 16:07

tak to vacsinou robi direct monitoring na zvukovke ..casto je tam tlacitko MONO .. samozrejme ratas s tym , ze mame vestecku gulu a uhadneme , aku mas zvukovku ..

adamwp
Příspěvky: 7
Registrován: 02 led 2013 22:43

Re: Cubase LE 5 - zvuk

Příspěvek od adamwp » 20 úno 2013 16:12

zvukovku mám tuhle
http://kytary.cz/lexicon-alpha/HN089202/
a mám to nastavené na stereo...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Cubase LE 5 - zvuk

Příspěvek od Pytkin » 20 úno 2013 16:13

jo .. to je ono .. kanal 1 ide v monitoringu do L , kanal 2 do R .. mas tam tlacitko MONO/stereo na monitor .. to je na to , aby si pocul oba kanaly v strede ..

adamwp
Příspěvky: 7
Registrován: 02 led 2013 22:43

Re: Cubase LE 5 - zvuk

Příspěvek od adamwp » 20 úno 2013 16:21

jo.... já to mačkám.. a stejně nic

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Cubase LE 5 - zvuk

Příspěvek od Pytkin » 20 úno 2013 16:28

a potenciometer MONITOR MIX mas v akej polohe ? hento funguje , ked mas v cubase zapnuty direct monitoring v CUBASE a potenciometer je v polohe DIRECT .. ak pouzivas softwarovy monitoring , tak sa to nastavuje v cubase .. na stope na ktoru nahravas mas PANoramu a tou si nastavis , kam to ma hrat ..

Uživatelský avatar
W.Cable
Příspěvky: 858
Registrován: 07 lis 2007 09:45

Re: Cubase LE 5 - zvuk

Příspěvek od W.Cable » 20 úno 2013 17:55

Nemusel si zakladat nove vlakno, mohl si pokracovat v puvodnim. Pastni sem ty screenshoty, at vime jak mas nastaveny vstupy a vystupy.
cubase-nuendo/cubase-5-export-t18483.html

Odpovědět