Cubase Pro 8 - A je to tady!

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo

Uživatelský avatar
EMOTIKONE
Příspěvky: 62
Registrován: 17 pro 2009 14:02

Re: Cubase Pro 8 - A je to tady!

Příspěvek od EMOTIKONE » 03 pro 2014 19:34

Ano. je to tady, a už si to šine ke mně do kompu:)
Obrázek

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: Cubase Pro 8 - A je to tady!

Příspěvek od biscuit » 03 pro 2014 19:38

Jsem rad, ze tohle zase muzu vynechat ☺

Uživatelský avatar
Stan
Příspěvky: 1936
Registrován: 27 dub 2013 15:26

Re: Cubase Pro 8 - A je to tady!

Příspěvek od Stan » 03 pro 2014 20:14

Nainstalovano tak mam na vecer co testovat. Uvidime.

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2683
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Re: Cubase Pro 8 - A je to tady!

Příspěvek od Fractal » 03 pro 2014 20:38

to se mi nechce ani věřit, že místo zalátování sedmičky vygrcali osmičku

Uživatelský avatar
Jirka Štolfa
Příspěvky: 479
Registrován: 11 kvě 2013 09:16

Re: Cubase Pro 8 - A je to tady!

Příspěvek od Jirka Štolfa » 03 pro 2014 20:48

Asi chtějí dohnat Logic, ProTools a FL studio v číslování. Reason už pokořili. :lol:

vasekg
Příspěvky: 81
Registrován: 23 kvě 2012 16:48

Re: Cubase Pro 8 - A je to tady!

Příspěvek od vasekg » 03 pro 2014 21:11

Ať jdou do prčic, verze 7.5 po posledním updatu permanentně padá, dlouho jsem na ni šetřil a v srpnu koupil a teď jako mám dávat dalších 100 euro, když z toho imho potřebuji vytěžit jenom to, aby to nepadalo, protože nové funkce nepotřebuju?

Fuj to jsem se nasral.

Je to nefér, nečestné a nesportovní.

V.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Cubase Pro 8 - A je to tady!

Příspěvek od Pytkin » 03 pro 2014 22:04

jo .. zijeme v dobre ktora je ferova , cestna a sportovna ... len ten hajzel steinberg to kurvi ..

vasekg
Příspěvky: 81
Registrován: 23 kvě 2012 16:48

Re: Cubase Pro 8 - A je to tady!

Příspěvek od vasekg » 03 pro 2014 22:16

Co mě štve je fakt, že jsem produkt upgradoval postupně, jakákoliv reklamace je tak problematická, ale produkt stále v některých situacích padá - na což ostatně Steinberg sám upozorňoval a já chci za své těžce našetřené peníze produkt, který se chová korektně. A ne, že se bude chovat korektně až poté, co vysolím 100 euro za upgrade.

Pokusím se jim napsat, ale stejně tak si asi můžu koupit poytlík hrachu a jít ho házet někam na stěnu...

Docela mě zklamali.

V.

Palio-boss
Příspěvky: 103
Registrován: 23 kvě 2006 18:41

Re: Cubase Pro 8 - A je to tady!

Příspěvek od Palio-boss » 03 pro 2014 22:29

Co som cital tak ma vyjst este update na 7.5.4.
Inak je toto nic moc, hlavne za tu cenu updatu co pytaju. Dufal som ze v 8 za ten rok spravia nieco nove, ale ako tak vidno, vela namahy si s tym nedali.

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Cubase Pro 8 - A je to tady!

Příspěvek od TOM-Thak » 04 pro 2014 08:48

Hosi ja si ted fakt chrochtam, ze jsem koupil ableton 9 :D a na cubase pecu hh

Uživatelský avatar
dJR
Příspěvky: 207
Registrován: 10 říj 2012 12:07

Re: Cubase Pro 8 - A je to tady!

Příspěvek od dJR » 04 pro 2014 10:28

Já bych souhlasil s tím, že přidaná hodnota verze 7.5 oproti 7.0 byla větší než teď mezi 7.5 a 8.0

Každopádně VCA fadery jsou velmi užitečné a taky se snad konečně začnou pod Windows chovat definovaně všechny okna (ale to by mělo být zadarmo).

Nevím, nechce se mi za to platit a zvažuju, že počkám na grace period před verzí 8.5

Co se týká verze 7.5.3 tak padá jen pokud si nevypnete Steinberg Hub. Já ho tedy vypnul a nemám sebemenší problém (Win7, 64-bit).

Stan: Jaké jsou první dojmy?

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Cubase Pro 8 - A je to tady!

Příspěvek od pavlii » 04 pro 2014 10:46

DJ Radil píše:...Nevím, nechce se mi za to platit a zvažuju, že počkám na grace period před verzí 8.5...
Mhm - "grace period" by se tě týkala, pokud bys některou z předchozích verzí aktivoval po určitém datu před vydáním nové verze. Takže jestli už máš nějakou verzi Cubase aktivovanou (což myslím, že máš), tak se tě GP na 8.x verzi rozhodně týkat nebude 8)
DJ Radil píše:...Co se týká verze 7.5.3 tak padá jen pokud si nevypnete Steinberg Hub. Já ho tedy vypnul a nemám sebemenší problém (Win7, 64-bit)...
Pokud mám info, tak za tyhle problémy může jedna/více posledních update v rámci Windows; Cubase je v tom nevinně.

P.

Uživatelský avatar
Stan
Příspěvky: 1936
Registrován: 27 dub 2013 15:26

Re: Cubase Pro 8 - A je to tady!

Příspěvek od Stan » 04 pro 2014 10:50

Nemel jsem moc casu jelikoz jsem delal video recenzi Polyplexu ale mel jsem to spusteny v C8. Zatim jsem jen projel nastaveni pracovnich ploch a trochu jsem se dival na zmeny v nastaveni. Zatim spokojenost se zmenami v GUI, novy pluginy a VST jsem zatim nezkousel jen jsem mrknul na EQ. Podivam se na nej bliz o vikendu.

vasekg
Příspěvky: 81
Registrován: 23 kvě 2012 16:48

Re: Cubase Pro 8 - A je to tady!

Příspěvek od vasekg » 04 pro 2014 10:52

Cubase, potažmo Steinberg v tom rozhodně nevinně nejsou. Pokud programují a prodávají aplikace běžící pod Microsoftím systémem, mají mít pořešeno i to, jak napravit bug, který vznikne po updatu operačního systému, případně vytvořit hotfix.

Neudělali vůbec NIC, kromě toho, že dali do prodeje novou verzi (a vsadím boty, že tam už k problému nedocházi).

O vině tudíž nemůže být sporu.

Odpovědět