Cubase Pro 8 - A je to tady!

Sekvencery Steinberg Cubase a Nuendo

EMOTIKONE

Re: Cubase Pro 8 - A je to tady!

Příspěvek od EMOTIKONE »

Ano. je to tady, a už si to šine ke mně do kompu:)
Obrázek

biscuit

Příspěvek od biscuit »

Jsem rad, ze tohle zase muzu vynechat ☺

Stan

Příspěvek od Stan »

Nainstalovano tak mam na vecer co testovat. Uvidime.

Fractal

Příspěvek od Fractal »

to se mi nechce ani věřit, že místo zalátování sedmičky vygrcali osmičku

Jirka Štolfa

Příspěvek od Jirka Štolfa »

Asi chtějí dohnat Logic, ProTools a FL studio v číslování. Reason už pokořili. :lol:

vasekg

Příspěvek od vasekg »

Ať jdou do prčic, verze 7.5 po posledním updatu permanentně padá, dlouho jsem na ni šetřil a v srpnu koupil a teď jako mám dávat dalších 100 euro, když z toho imho potřebuji vytěžit jenom to, aby to nepadalo, protože nové funkce nepotřebuju?

Fuj to jsem se nasral.

Je to nefér, nečestné a nesportovní.

V.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

jo .. zijeme v dobre ktora je ferova , cestna a sportovna ... len ten hajzel steinberg to kurvi ..

vasekg

Příspěvek od vasekg »

Co mě štve je fakt, že jsem produkt upgradoval postupně, jakákoliv reklamace je tak problematická, ale produkt stále v některých situacích padá - na což ostatně Steinberg sám upozorňoval a já chci za své těžce našetřené peníze produkt, který se chová korektně. A ne, že se bude chovat korektně až poté, co vysolím 100 euro za upgrade.

Pokusím se jim napsat, ale stejně tak si asi můžu koupit poytlík hrachu a jít ho házet někam na stěnu...

Docela mě zklamali.

V.

Palio-boss

Příspěvek od Palio-boss »

Co som cital tak ma vyjst este update na 7.5.4.
Inak je toto nic moc, hlavne za tu cenu updatu co pytaju. Dufal som ze v 8 za ten rok spravia nieco nove, ale ako tak vidno, vela namahy si s tym nedali.

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Hosi ja si ted fakt chrochtam, ze jsem koupil ableton 9 :D a na cubase pecu hh

dJR

Příspěvek od dJR »

Já bych souhlasil s tím, že přidaná hodnota verze 7.5 oproti 7.0 byla větší než teď mezi 7.5 a 8.0

Každopádně VCA fadery jsou velmi užitečné a taky se snad konečně začnou pod Windows chovat definovaně všechny okna (ale to by mělo být zadarmo).

Nevím, nechce se mi za to platit a zvažuju, že počkám na grace period před verzí 8.5

Co se týká verze 7.5.3 tak padá jen pokud si nevypnete Steinberg Hub. Já ho tedy vypnul a nemám sebemenší problém (Win7, 64-bit).

Stan: Jaké jsou první dojmy?

pavlii
Moderátor

Příspěvek od pavlii »

DJ Radil píše:...Nevím, nechce se mi za to platit a zvažuju, že počkám na grace period před verzí 8.5...
Mhm - "grace period" by se tě týkala, pokud bys některou z předchozích verzí aktivoval po určitém datu před vydáním nové verze. Takže jestli už máš nějakou verzi Cubase aktivovanou (což myslím, že máš), tak se tě GP na 8.x verzi rozhodně týkat nebude 8)
DJ Radil píše:...Co se týká verze 7.5.3 tak padá jen pokud si nevypnete Steinberg Hub. Já ho tedy vypnul a nemám sebemenší problém (Win7, 64-bit)...
Pokud mám info, tak za tyhle problémy může jedna/více posledních update v rámci Windows; Cubase je v tom nevinně.

P.

Stan

Příspěvek od Stan »

Nemel jsem moc casu jelikoz jsem delal video recenzi Polyplexu ale mel jsem to spusteny v C8. Zatim jsem jen projel nastaveni pracovnich ploch a trochu jsem se dival na zmeny v nastaveni. Zatim spokojenost se zmenami v GUI, novy pluginy a VST jsem zatim nezkousel jen jsem mrknul na EQ. Podivam se na nej bliz o vikendu.

vasekg

Příspěvek od vasekg »

Cubase, potažmo Steinberg v tom rozhodně nevinně nejsou. Pokud programují a prodávají aplikace běžící pod Microsoftím systémem, mají mít pořešeno i to, jak napravit bug, který vznikne po updatu operačního systému, případně vytvořit hotfix.

Neudělali vůbec NIC, kromě toho, že dali do prodeje novou verzi (a vsadím boty, že tam už k problému nedocházi).

O vině tudíž nemůže být sporu.

Odpovědět