Cubase SE3

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Solarfall
Příspěvky: 1139
Registrován: 20 bře 2004 09:51

Příspěvek od Solarfall » 24 říj 2005 12:38

ach jaj :roll: toto je paste z threadu dontcrack pretoze som na to uz raz odpovedal a nechce sa mi to pisat znova


"neviem... nepodarilo sa mi zohnat manual na cubase SE.. len na SL/SX a tam som si porovnaval rodziely SL vs. SX a nasiel som rozdiely ktore som v tom porovnani nenasiel:

input kanaly sa nedaju nastavovat a nie su zobrazene v mixe,neda sa nahravat s efektami, rozdelenie tracklistu, chyba jog/shuttle, neda sa nastavovat velkost crossfade, chybaju nejake mody panoramy, panorama sendov, offline aplikovanie efektov,ruler track, mixdown len jedneho mix kanala, nahradenie audia vo videu, export trackov,presety preferencii

toto su vacsinou prkotiny(a preto si myslim ze SL je velmi v pohode) ale neboli spomenute v porovnani a z toho som dostal podozrenie ze SE verzia bude okliestena viac nez sa z toho pdf zda... mozno ale len o dalsie drobnosti ale neviem si to overit...

clovek sa potom moze pekne prekvapit ked si kupi SE a nenajde tam nieco na co bol z SX zvyknuty a nikde nebolo spomenute ze to tam chyba..."

Solarfall
Příspěvky: 1139
Registrován: 20 bře 2004 09:51

Příspěvek od Solarfall » 24 říj 2005 12:40

Jerry: k HW sa dava vacsinou LE a to je uz osekane fakt brutalne...

Uživatelský avatar
peteness
Příspěvky: 3668
Registrován: 22 čer 2004 17:31

Příspěvek od peteness » 24 říj 2005 13:23

Nerikejte, ze pouzivate najednou 16 VSTi, dyt to zadny CPU nemuze utahnout. Za 4,5 je to paradni. Proste si to nekdo kupte a jestli nebude pokojenost, za trojku to odkoupim. Nejde o vtip.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 24 říj 2005 14:08

peteness: co by neutiahlo. host akurat musi vediet disablovat nepouzite vsti ale to sx urcite vie

Solarfall
Příspěvky: 1139
Registrován: 20 bře 2004 09:51

Příspěvek od Solarfall » 24 říj 2005 14:13

kexik: prave ze nevie...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 24 říj 2005 14:23

tak je tam aspon track disable alebo daco take...

Hawkens

Příspěvek od Hawkens » 24 říj 2005 14:24

No asi tam nejake rozdiely musia byt, preto jeden stoji tolko a druhy tolko, nie? Predsa nenapchaju vsetky ficurky do SE aby nikto nekupoval SX! A to ze niekto chce mat program so vsetkym a aby stal za par supov alebo naopak, nuz to uz nepovazujem za znak premrstenej ceny ako to mnohi "ospravedlnuju" svoje piratenie, ale za osobnu hlupost alebo nenazratost. Sorry bejby, Ferrari za cenu Fabie je len v reklame, nie v realnom zivote.

Solarfall
Příspěvky: 1139
Registrován: 20 bře 2004 09:51

Příspěvek od Solarfall » 24 říj 2005 14:24

ak si dobre spominam tak ide automatizovat vypnutie napr. efektu ale to urobi pekne puknutie v audiu...

Solarfall
Příspěvky: 1139
Registrován: 20 bře 2004 09:51

Příspěvek od Solarfall » 24 říj 2005 14:29

Hawk: vobec neviem o com tu do pekla pises!

ja som len snazil upozornit aby sa ludia nedali nachytat na marketingove reci a nizku cenu a necakali ze tam bude vsetko potrebne! ked si niekto zvykne na warezovanu SX tak sa moze velmi divit ked si kupi originalnu SE a zisti ze mu nestaci pretoze pouzival featury z SX ktore v SE nie su a nikto v steinbergu sa neobtazoval napisat to do porovnavacky...

takze tvoje utoky su uplne zbytocne...

toolz
Příspěvky: 85
Registrován: 25 bře 2004 08:57

Příspěvek od toolz » 24 říj 2005 15:22

Solarfall píše:Jerry: k HW sa dava vacsinou LE a to je uz osekane fakt brutalne...
Nejvetsi ulet na LE je, ze ji tak brutalne osekali az s "upgradem" z verze 1.07 na verzi 1.08. Nektery lidi, co si koupili Presonus Firepod, se najednou hodne divili, ze nemuzou nahravat ze vsech osmi vystupu... :shock:

Uživatelský avatar
ADDyS
Příspěvky: 269
Registrován: 21 čer 2002 09:15

Příspěvek od ADDyS » 24 říj 2005 18:20

wir: 32-bit floating podporuje
Neueste VST 2.3 Audio-Engine (32-Bit Floating Point)
http://www.steinberg.de/ProductPage_sb_se3_de.html

jinak pri nejhorsim se da upgrejdovat na SL ci SX :)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 24 říj 2005 18:38

inak na konkurencnom webe som si vsimol ze vyslo nove MultitrackStudio... tiez pomerne hodne muziky za 120 dolacov. predoslu verziu som skusal, mile, jednoduche a pomerne vybavene... filozofia ovladania typu multitrack ale vie to vsetky rozumne technologie + napriklad zabudovane audio to midi a tak... a je to dost rychle; cez vikend som skusil demacek mackie tracktion a gui som zhliadol nepouzitelne pomalym... to su asi tak cenovo funkcne alternativy k SE... snad este n-track, ten som skusal tak pred 5timi rokmi naposledy, ale tusim sa tiez dost vyvinul odvtedy

Uživatelský avatar
peteness
Příspěvky: 3668
Registrován: 22 čer 2004 17:31

Příspěvek od peteness » 24 říj 2005 18:47

Addyss: kup si ho, ne? co? Ze Te to laka? :)
Nema cenu o tom plkat, kdyz ho nikdo nema

Uživatelský avatar
ADDyS
Příspěvky: 269
Registrován: 21 čer 2002 09:15

Příspěvek od ADDyS » 24 říj 2005 18:52

peteness: kdyby mi tedka neprisla Powercore karta s Poco Virusem, tak jdu do toho... (jsem ted spis v zapornych hodnotach :( )

Koupim si ho na jeziska pod stromecek :twisted:

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 24 říj 2005 23:38

sollarfall : malo by snad stacit , ze si student .. www.studio.sk .. volaj .. velmi radi ti pomozu .. Ak by boli neochotny , tak povedz, ze ta tam poslal Pytkin :)

Odpovědět