Cubase serious problem

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
juresh
Příspěvky: 39
Registrován: 08 lis 2010 20:00

Cubase serious problem

Příspěvek od juresh » 08 lis 2010 20:17

Prosim pomozte mi niekto s tymto problemom, nejde mi otvorit save, a vyhadzuje tuto tabulku, som z toho dost na nervy

A serious problem has occured:
Please try to save your project under another name and then restart Cubase5.exe.
If this problem presists please contact Steinberg Technical Support with a description of what you do to create this problem, and the created file
C:Program files(x86)\Steinberg\Cubase5\Cubase5.LOG
HP ProBook 4540S, Desktop Intel core i5, 8GB RAM, Focusite Saffire PRO 40, Focusrite Scarlett 8i6, Fostex PM-0.5, Korg Pad Kontrol, TC-Helicon VoiceLive Touch 2, Microkorg XL, AKG C3000, AKG K271 MKII Studio, AKG Q460 Quincy Jones, Studiologic VMK 88 PLUS

juresh
Příspěvky: 39
Registrován: 08 lis 2010 20:00

Re: Cubase serious problem

Příspěvek od juresh » 08 lis 2010 21:07

Problem je v tom, ze to uz neslo savenut, a zamrzol cely cubas,e tak som to musel resetnut, a terza mi nejde otvorit ten save.
HP ProBook 4540S, Desktop Intel core i5, 8GB RAM, Focusite Saffire PRO 40, Focusrite Scarlett 8i6, Fostex PM-0.5, Korg Pad Kontrol, TC-Helicon VoiceLive Touch 2, Microkorg XL, AKG C3000, AKG K271 MKII Studio, AKG Q460 Quincy Jones, Studiologic VMK 88 PLUS

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 02:03

Re: Cubase serious problem

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 08 lis 2010 22:39

juresh píše:Problem je v tom, ze to uz neslo savenut, a zamrzol cely cubas,e tak som to musel resetnut, a terza mi nejde otvorit ten save.
na to pomaha bohuzel jen automatizovanej a neustale opakovanej grif ctrl+shift+s (incremental save). potom se muzes vratit k predesly funkcni verzi. koukni taky do toho .logu, jestli nahodou neuvidis .dll konkretniho pluginu, kterej to mohl zpusobit.

pokud mas jen ten jeden projekt, obavam se, ze je fuc.

juresh
Příspěvky: 39
Registrován: 08 lis 2010 20:00

Re: Cubase serious problem

Příspěvek od juresh » 09 lis 2010 11:55

spravilo mi to vtedy, ked som pridal Prolog...ale neviem nan najst .dll pretoze to je original cubaseovsky plugin
HP ProBook 4540S, Desktop Intel core i5, 8GB RAM, Focusite Saffire PRO 40, Focusrite Scarlett 8i6, Fostex PM-0.5, Korg Pad Kontrol, TC-Helicon VoiceLive Touch 2, Microkorg XL, AKG C3000, AKG K271 MKII Studio, AKG Q460 Quincy Jones, Studiologic VMK 88 PLUS

Uživatelský avatar
Carrione
Příspěvky: 26
Registrován: 02 srp 2002 11:19

Re: Cubase serious problem

Příspěvek od Carrione » 22 lis 2010 14:53

Obávám se, že tím resetem sis nevratně poškodil save, které už nejspíš nepůjde otevřít. Mrkni zda ti systém náhodou neudělal zálohu, kterou bys našel v tebou zvoleném adresáři, kam projekty ukládáš. Název zálohy by byl totožný s původním souborem, jen by byl rozšířený o číslo (např. track.cpr - track-01.cpr). Jinak abys předešel zamrzávání, tak jednoznačně doporučuji pravidelně aktualizovat Cubase.

vras
Příspěvky: 830
Registrován: 27 lis 2007 21:36

Re: Cubase serious problem

Příspěvek od vras » 31 pro 2010 16:27

mohl se jen hrobit nejaky plugin, presunout slozku VST_Plugins jinam a zkusit load toho projektu "bez pluginu", pokud ani to nepujde otevrit, obavam se, ze uz nic nepomuze

Odpovědět