Cubase4 je venku

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Solarfall
Příspěvky: 1139
Registrován: 20 bře 2004 09:51

Příspěvek od Solarfall » 25 zář 2006 09:40

teda teda... trochu decentnosti pani. trochu mi tu balancuje na hrane.. aby nemusel prist zly moderator :mrgreen:

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12699
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 25 zář 2006 09:44

som tusil ze nejaky svätuškár pride kvikat :mrgreen:

vsak sa o nicom zlom nebavime, ja som len vravel ze vodnici su mrtvi (kto videl film Jak Utopit Dr.Mracka aneb Konec Vodniku v Cechach vie o com hovorim) a eGenovi sa zrejme zle dychalo tak krical "vzduuuch"

:P

Solarfall
Příspěvky: 1139
Registrován: 20 bře 2004 09:51

Příspěvek od Solarfall » 27 zář 2006 01:13

ja a svatuskar??? neee ja som len moderator ehm...

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12699
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 27 zář 2006 09:28

kazdopadne zatial z toho co pisu o SX4 ma vobec nemrzi ze zatial musim ostat pri SX3, nevidim v SX4 nic prevratne nove co by mi dramaticky chybalo v SX3 ...

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 27 zář 2006 10:28

nezminujou nekde jestli ma SX4 nejak jeste kvalitnejsi zvuk, nebo jestli zustal starej engine? rozdil mezi SX2 a SX3 byl poznat

ambivalence
Příspěvky: 53
Registrován: 12 pro 2005 19:46

Příspěvek od ambivalence » 14 říj 2006 13:41

Pre mňa nové funkcie sú dôvodom pre upgrade. Dúfam že už to mám vylisované. :mrgreen:
Win XP, M-Audio Delta 1010LT, Cubase 4, Novation ReMOTE 49SL COMPACT, Behringer Eurorack UB1002, Ibanez AF85

matucha
Příspěvky: 5037
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 14 říj 2006 16:18

zvuk by mel byt stejnej jako SX3

ambivalence
Příspěvky: 53
Registrován: 12 pro 2005 19:46

Příspěvek od ambivalence » 14 říj 2006 20:01

Neural_I píše:nezminujou nekde jestli ma SX4 nejak jeste kvalitnejsi zvuk, nebo jestli zustal starej engine? rozdil mezi SX2 a SX3 byl poznat
Engine zostal ten isty. Tam nie je dovod nieco menit. Akurat ekvalizer je novy.

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 15 říj 2006 14:13

oukej, zvuk SX3 mi plne vyhovuje a presvedcil me ze to v compu ma smysl

Martin
Příspěvky: 847
Registrován: 04 dub 2004 14:10

Příspěvek od Martin » 10 pro 2006 00:16

HalionOne hraje jak starej Motif ( ne ES ) , bici banky jsou komlpetne stejne - stejne vzorky bicich - tohle jsem fakt necekal!
Mam pocit, ze si timto pocinem Yamaha u nekterych uzivatelu Cubase a syntaku Motifu vykopala hrob.
Myslim, ze pro uzivatele Cubase4 , kteri se rozhoduji mezi Tritonem , Fantomem, Motifem , nyni bude lehci rozhodovani , protoze vice jak polovina Motifu je uz obsazena v Halion One.

Nicmene me dost zklamalo , jak moc je HalionOne narocny na CPU.
A to mam P4 3.2Ghz .

Jakou mate zkusenost s HalionOne taky se vam zda , ze to zere vic nez bezne VSTi ??? (FM7, Kontakt, atd.)

jehlar
Příspěvky: 204
Registrován: 25 úno 2005 21:17

Příspěvek od jehlar » 10 pro 2006 09:48

po smíchání jednoho projektu mám pocit, že celkově jsou nové VST3 pluginy náročnější na CPU,i když na druhou stranu třeba kompresory jsou o hodně použitelnější

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12699
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 10 pro 2006 17:16

to ste si tolki uz kupili Cubase4 ???

Poklop
Příspěvky: 979
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poklop » 11 pro 2006 10:05

a neví někdo, kde se dá nejlíp dejchat? :-)

Solarfall
Příspěvky: 1139
Registrován: 20 bře 2004 09:51

Příspěvek od Solarfall » 11 pro 2006 10:50

nikde.

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 11 pro 2006 10:55

myslíš dáj byfór báj ? 8)

Zamčeno