Cubase4 je venku

Sekvencery Steinberg Cubase a Nuendo
matucha
Příspěvky: 5713
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Cubase4 je venku

Příspěvek od matucha »


Uživatelský avatar
eGen
Příspěvky: 336
Registrován: 05 čer 2002 10:00

Příspěvek od eGen »

hmm VST v3 ..Silence Detection

Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Příspěvek od carloff »

hm nejvic jsme cekal na batch freezing, freeze sendu a nic z toho...
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6634
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak »

Vzhled tech VSTicek mi prijde "lehce" inspirovany Logicem :)
Naposledy upravil(a) Kermitak dne 21 zář 2006 10:39, celkem upraveno 2 x.

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6634
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak »

Sakra, ted mi to doslo, koukam ze uz vubec neexistuji light verze...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik »

Kermitak píše:Sakra, ted mi to doslo, koukam ze uz vubec neexistuji light verze...
pokial ma pamat neklame, light verzie vzdy vysli o hodne neskor...

biscuit
Příspěvky: 9784
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit »

ale je tam zase nejaky cubase studio...

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6634
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak »

Jo, to studio jsem prehlid, to bude vonco, Steinberg tak ted zda se hodla oznacovat vsechny light verze (viz. Wavelab)

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 10:43

Příspěvek od Ondrash »

No tak to musím nastudovat. Už se těším. Doufám že upgrade z SX2 na SX4 bude za stejné peníze jako byl s SX1 na SX3.

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6634
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak »

No nejak me to na prvni pohled nenadchlo :-/

DJDave
Příspěvky: 383
Registrován: 31 kvě 2005 17:48

Příspěvek od DJDave »

Na to Cubase studio sem zvedavej.
....:::: DJ Dave ::::....

Uživatelský avatar
nemo
Příspěvky: 453
Registrován: 27 bře 2004 20:30

Příspěvek od nemo »

Presouvani poradi VST v insertech jsem taky nejak nenasel..

biscuit
Příspěvky: 9784
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit »

jo ja bych i dost ocenil presouvani insertu do jinejch tracku... teda nevim jestli to v soucastnosti jde, jestli jo tak jsem blb ;)

hele taky se vam nenacitaj korektne ty jejich screen shoty? me se nacte treba pulka obrazku a smitec a pri opakovani se to nacte uplne stejne blbe.

biscuit
Příspěvky: 9784
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit »

carloff: freeze sendu? to si nedovedu predstavit - nebylo by to hrozne tezkopadny a ve svy podstate zbytecny? kdyby byl jeden send efekt pouzitej na ctyrech savlich, nemohl bys prece delat vubec nic ani s jednou ze savli. nebo to spatne chapu?

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I »

freeze na sendu taky nechapu, ale rad se priucim

Zamčeno