Další problém s cubase: chyba

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Frosten
Příspěvky: 4
Registrován: 25 dub 2009 18:22

Další problém s cubase: chyba

Příspěvek od Frosten » 26 dub 2009 10:56

Dobrý den.

Potřeboval bych radu. Nainstaloval jsem cubase, spustím, chvíly v něm dělám a při některé akci (pokaždé jiné) např. přidání stopy, nebo úprava stopy bicích v ez drummeru, prostě asi jakákoli akce) mi vyskočí chyba a program se buťto zasekne, nebo nejde zvuk. Obrázek s chybou je níže.

Děkuji

Obrázek

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Další problém s cubase: chyba

Příspěvek od kexik » 26 dub 2009 10:59

mas tam napisane co mas urobit...

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Re: Další problém s cubase: chyba

Příspěvek od dano » 26 dub 2009 11:38

ono vela takychto blbosti vyriesi kupa legalneho softu...

Frosten
Příspěvky: 4
Registrován: 25 dub 2009 18:22

Re: Další problém s cubase: chyba

Příspěvek od Frosten » 26 dub 2009 12:06

Tak diky za skvělý rady... příště buďto poraďte a nebo mlčte... mě jde o to to rozchodit, protože tohle se mi objevuje chvíly po spuštění a pokaždé...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Další problém s cubase: chyba

Příspěvek od kexik » 26 dub 2009 13:08

Frosten píše:Tak diky za skvělý rady... příště buďto poraďte a nebo mlčte... mě jde o to to rozchodit, protože tohle se mi objevuje chvíly po spuštění a pokaždé...
mas legalny cubase alebo nemas? ak mas, mas poslat log na support a oni ti povedia co je vo veci. ak nemas, skus aspon nebyt drzy

Uživatelský avatar
c9000
Příspěvky: 1892
Registrován: 11 úno 2008 12:37

Re: Další problém s cubase: chyba

Příspěvek od c9000 » 26 dub 2009 14:09

problém je v tom, jak už psal kexík, že máš warez, nejspíš máš 4ku nebo 5tku, ty to dělají. S takovýhlema problémama musíš počítat když chceš používat nelegální kopie. :twisted: :mrgreen:
Cimbál, Harmonium a Vozembouch.

listonos
Příspěvky: 314
Registrován: 08 říj 2006 07:29

Re: Další problém s cubase: chyba

Příspěvek od listonos » 26 dub 2009 14:13

Co tak pozret do toho logu ze co sa mu nepaci?

listonos
Příspěvky: 314
Registrován: 08 říj 2006 07:29

Re: Další problém s cubase: chyba

Příspěvek od listonos » 26 dub 2009 14:18

dano píše:ono vela takychto blbosti vyriesi kupa legalneho softu...
Nieco ano nieco nie, mam stvorku legal a uz som tu error hlasku videl x krat.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Další problém s cubase: chyba

Příspěvek od kexik » 26 dub 2009 14:25

listonos píše:Co tak pozret do toho logu ze co sa mu nepaci?
co my zistime z exception code a vadnej adresy? trt makovy... najskor bude problem s nejakym pluginom ale moznosti je asi milion a jediny kto ich pozna vsetky, je steinberg

Uživatelský avatar
c9000
Příspěvky: 1892
Registrován: 11 úno 2008 12:37

Re: Další problém s cubase: chyba

Příspěvek od c9000 » 26 dub 2009 14:27

pravda je ,že když jsem zkoušel warez 4ky na jednom kompu, kde nebyly pluginy, tak se to nesttávalu, na jiném zase ano, v tom pluginu to může být.
Cimbál, Harmonium a Vozembouch.

listonos
Příspěvky: 314
Registrován: 08 říj 2006 07:29

Re: Další problém s cubase: chyba

Příspěvek od listonos » 26 dub 2009 14:32

c9000 píše:pravda je ,že když jsem zkoušel warez 4ky na jednom kompu, kde nebyly pluginy, tak se to nesttávalu, na jiném zase ano, v tom pluginu to může být.
Pokial to robi nejaky plugin tak v tom logu bude ze ktory to je.

Uživatelský avatar
c9000
Příspěvky: 1892
Registrován: 11 úno 2008 12:37

Re: Další problém s cubase: chyba

Příspěvek od c9000 » 26 dub 2009 14:33

v mém případě tam byl dost nesmysl, bylo to nějaké audio ale nic pod tím názvem jsem v kompu něměl.
Cimbál, Harmonium a Vozembouch.

listonos
Příspěvky: 314
Registrován: 08 říj 2006 07:29

Re: Další problém s cubase: chyba

Příspěvek od listonos » 26 dub 2009 14:39

c9000 píše:v mém případě tam byl dost nesmysl, bylo to nějaké audio ale nic pod tím názvem jsem v kompu něměl.
Pokial ma cubase problem sam so sebou, tak z toho logu clovek asi moc nevycita ale pokial je problem plugin tak tam bude vypisana dll.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Další problém s cubase: chyba

Příspěvek od kexik » 26 dub 2009 14:46

aka dll tam bude vypisana pri dx plugine?

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Re: Další problém s cubase: chyba

Příspěvek od dano » 26 dub 2009 14:51

listonos píše:
dano píše:ono vela takychto blbosti vyriesi kupa legalneho softu...
Nieco ano nieco nie, mam stvorku legal a uz som tu error hlasku videl x krat.
jo 4 nepoznam. viem len, ze ked som mal SX ako warez, bol to des. kupil som SE3 a nemam co riesit...

Odpovědět